Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Ústecký okres Děčín zprávy z regionu

okres Děčín – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

Hráči mi musí posílat svá videa, zdůraznil trenér Válečníků Tomáš Grepl

Datum: 7. 4. 2020, 10:47

ARMEX Sportcentrum mělo v těchto dnech bouřit při vrcholu sezóny Kooperativa NBL, leč je ztichlé a prázdné. Zrádný koronavirus vtrhl do naší společnosti a jeho řádění zasáhlo snad každou lidskou činnost, včetně té basketbalové.

Trončinský si angažmá v Anglii užil. Viděl fanatické fanoušky a potkal legendu

Datum: 7. 4. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Dlouho byl bez práce. Angažmá pak našel v Litvínově, ale tam se moc neohřál. Hokejový obránce Marek Trončinský odehrál za Krušnohorce jen pět zápasů a vydal se na Britské ostrovy. A udělal dobře. V Sheffieldu zažil parádní sezonu. Se Steelers triumfoval v poháru, byl nejlepším bekem severoanglického klubu a seznámil se s legendou Čechem.

Příběh BK Děčín: Na počátku nebylo slovo…

Datum: 6. 4. 2020, 14:00

Děčínský Deník vám přináší v rámci seriálu úryvky z knihy Příběh BK Děčín. Dnes kapitola číslo 2.

Jsme amatérská soutěž. Nevěřím, že se kraj dohraje, říká kapitán Modré

Datum: 6. 4. 2020, 10:00

Fotbalisté Modré zažili v krajském přeboru velmi dobrý podzim. Ten ale asi přijde vniveč, jelikož jarní část byla pozastavena. A vypadá to, že se ani nedohraje.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci v kraji: Roučková šije roušky, Voříšek dělá na motorce

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Možná už víte, že motoristická závodnice Olga Roučková šije v nouzovém stavu roušky. Ale tady a teď se dozvíte víc: v průzkumu Deníku odpovědělo hned padesát sportovců z Ústeckého kraje. Mimochodem, oslovili jsme i Josefa Flekáče, milovníka historického šermu.

Objevila způsob, jak trénovat v době karantény. Roučková má doma kontejner

Datum: 5. 4. 2020, 14:00

Byla zvyklá na život v neustálém pohybu. Na Rallye Dakar dokázala dojet do cíle se čtyřkolkou i v bugině. Nyní se ale všechno zastavilo. A to včetně rychlých kol. Soutěžní jezdkyně Olga „Ollie“ Roučková si tak musela pomoci jinak.

Hokejistka Martina Mašková: "Situace se zhoršovala, a tak jsem se vrátila domů"

Datum: 5. 4. 2020, 9:07

Hokejistka Martina Mašková opustila zámoří a vydala se domů na sever Čech. Ústecká rodačka v exkluzivním rozhovoru popisuje události, které předcházely jejímu odletu do Evropy. „Finálová série naší soutěže byla zrušena.“  

FOTO: Doba stříbrná. Před pěti lety basketbalisté pobláznili celý Děčín

Datum: 4. 4. 2020, 17:28

V roce 2015 postoupil basketbalový Děčín do svého prvního ligového finále. Na tamním zimáku tehdy fandilo skoro pět tisíc fanoušků. 

Chceme lepší fotbal v Děčíně? Tak musíme táhnout za jeden provaz

Datum: 4. 4. 2020, 6:30

/ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ Děčínský rodák Petr Voříšek, který má doma fotbalový titul mistra Evropy do 21 let, chce pozvednout fotbal v Děčíně.

Basketbalový Děčín by si mohl zahrát finále poháru AAC v létě

Datum: 3. 4. 2020, 16:10

Finále basketbalového evropského poháru Alpe Adria Cupu (AAC), do kterého se probojovaly dva české kluby, by se mohlo uskutečnit před zahájením nové ligové sezony. 

Silák Syrovátka: Pro mě je fakt těžké, když nemůžu nic dělat

Datum: 3. 4. 2020, 10:59

Sportovci po celé republice díky nařízením vlády ohledně nebezpečí šíření koronaviru strádají. Nemohou na zápasy, turnaje, závody. Nemohou společně trénovat. Mohou jen čekat, kdy se situace zlepší.

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Teplice po 21 letech vyzvou Dortmund. Virtuálně. Výtěžek pomůže nemocnici

Datum: 3. 4. 2020, 7:26

Ten den lidé po celé Evropě pozorovali úplné zatmění slunce, v Teplicích ale kromě tohoto úkazu byl k vidění jeden z nejslavnějších fotbalových zápasů historie. Žlutomodří hostili v boji o Ligu mistrů slavnou Borussii Dortmund. Památný duel se bude hrát znovu! Přestože pouze virtuálně, i tentokrát může být významný. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž půjde na pomoc teplické nemocnici v boji s koronavirem. Vstupenky se prodávají za 100 korun až do 28. dubna. Ve stejný den uvidí fanoušci 21 let starý zápas na televizní stanici 02. 

Výplata? Zatím jí normálně dostáváme, říká kapitán fotbalového Varnsdorfu

Datum: 1. 4. 2020, 17:00

/ROZHOVOR/ Na jaře odehráli jediný zápas, letošní druholigovou premiéru na domácím hřišti už ale nestihli. Fotbalisté Varnsdorfu ještě stále neví, zda se FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA dohraje. Druholigová soutěž má zatím odklad.

Florbal: Dorostenci jednoznačně ovládli druhou ligu. Nadstavby se ale nedočkali

Datum: 1. 4. 2020, 13:20

Dvacet zápasů, šestnáct vítězství, čtyři porážky. Děčínští florbaloví dorostenci vyhráli základní část druholigové soutěže. Mladí Predátoři se ale díky koronavirové krizi nedočkali nadstavby. A sezóna pro ně předčasně skončila.

Kušej organizuje finanční sbírku: Chci pomoct svému Ústí. Sám dal 25 tisíc korun

Datum: 1. 4. 2020, 9:00

/ROZHOVOR/ Vycházející fotbalová hvězdička Vasil Kušej bojuje proti koronaviru. Z Rakouska přes sociální sítě prodává dresy a kopačky. Výtěžek půjde ústeckým lékařům a domovům pro seniory.

Kluci jsou na hřišti a myslí si, že mají prázdniny, říká učitel Houška

Datum: 31. 3. 2020, 14:00

Priority se časem mění. Za největší úspěch sportovní kariéry považuje bývalý reprezentant Jakub Houška fakt, že jako kapitán třikrát dovedl Děčín ke stříbrným medailím v Národní basketbalové lize.

V době krize? Kraus kouká do lesa, koupe se v ledové vodě a řeší peníze

Datum: 31. 3. 2020, 10:00

Jeho primát už mu nikdo nesebere: je to patnáct let, co Tomáš Kraus vyhrál první Světový pohár ve skikrosu. Teď už je z děčínského rodáka sportovec v "důchodu" - nikam však nezmizel, stará se o hvězdy i nadějné reprezentanty jako manažer. Zvláště teď, v období nouzového stavu, je to zapotřebí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace