Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Liberecký okres Liberec zprávy z regionu

okres Liberec – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Bílí Tygři pomáhali seniorům s nákupem a rozvozem potravin

Datum: 7. 4. 2020, 14:00

Minulý týden nabídli liberečtí Bílí Tygři prostřednictvím svých facebookových stránek pomoc městu Liberec. Odezva na sebe nenechala dlouho čekat.

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

Střelec Libor Hudáček je na odchodu z Liberce. Nedohodl se na nové smlouvě

Datum: 7. 4. 2020, 12:00

Bílí Tygři zřejmě přijdou o svého elitního střelce. Útočník Libor Hudáček se podle dostupných informací nedohodl s vedením klubu na nové smlouvě a podle všeho pod Ještědem končí.

Trončinský si angažmá v Anglii užil. Viděl fanatické fanoušky a potkal legendu

Datum: 7. 4. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Dlouho byl bez práce. Angažmá pak našel v Litvínově, ale tam se moc neohřál. Hokejový obránce Marek Trončinský odehrál za Krušnohorce jen pět zápasů a vydal se na Britské ostrovy. A udělal dobře. V Sheffieldu zažil parádní sezonu. Se Steelers triumfoval v poháru, byl nejlepším bekem severoanglického klubu a seznámil se s legendou Čechem.

Pohled do historie: desátá sezona Bílých Tygrů v extralize

Datum: 6. 4. 2020, 19:00

V ročníku 2011/2012 bojovali Bílí Tygři opět o nejvyšší příčky. Základní část zakončili na čtvrtém místě a přes České Budějovice se dostali až do semifinále, kde znovu ztroskotali na Pardubicích. Přesto mohli pod Ještědem hodnotit sezonu jako úspěšnou.

Nový ročník Tipsport extraligy byl rozlosován, Tygři začnou s Pardubicemi

Datum: 6. 4. 2020, 16:00

Hokejová sezona 2019/2020 byla předčasně ukončena kvůli pandemii koronaviru. Dříve než obvykle tak byl rozlosován nový ročník Tipsport extraligy, v němž budou Bílí Tygři obhajovat Prezidentský pohár.

Patrik Augusta povede jako hlavní trenér Bílé Tygry také v příštích dvou letech

Datum: 6. 4. 2020, 14:00

V letošní sezoně už sice mohou fanoušci a hráči na hokej zapomenout, to ale neznamená, že by se v klubech nic nedělo. Bílí Tygři totiž uzavřeli nový dvouletý kontrakt s hlavním trenérem Patrikem Augustou, který tak může pokračovat ve své dosavadní práci pod Ještědem.

Průzkum mezi sportovci: Kolářová peče a hraje karty, Štajner dělá na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Jablonecký fotbalista Tomáš Hübschman trénuje a tráví čas s rodinou, volejbalový reprezentační kouč Michal Nekola sleduje zápasová videa… Podívejte se, co teď dělajíborci a borkyně z Libereckého kraje během karantény.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Talent Gajda chtěl skončit s hokejem, pak překonal rekord: Bylo to těžké období

Datum: 5. 4. 2020, 17:30

/ROZHOVOR/ Rok nahoru, dolů. V euforii i krizi. Talentovaný útočník Petr Gajda (16) během sezony přemýšlel o konci s hokejem, pak překonal rekord Chance ligy. Dal gól jako vůbec nejmladší hráč v historii první ligy a zároveň jako první hokejista ročníku 2003.

Chtěl bych se dostat do zahraničí, říká Knobloch

Datum: 4. 4. 2020, 10:00

/ROZHOVOR/ Do sedmadvaceti čekal na svou ligovou premiéru Milan Knobloch. Brankář Liberce se dočkal loni v prosinci, kdy navíc vynuloval soupeře z Karviné.

Liberecký Slovan podpořil Krajskou nemocnici v Liberci

Datum: 2. 4. 2020, 11:00

Solidarita. To je slovo, které je v současné těžké době nejčastěji skloňováno. Lidé si navzájem pomáhají, aby společně přečkali koronavirovou krizi. Výjimkou není ani fotbalový klub Slovan Liberec, který podpořil Krajskou nemocnici v Liberci celkovou částkou 700 000 Kč.

Bílí Tygři nabízí pomoc městu!

Datum: 1. 4. 2020, 14:04

Musíme si pomáhat! Toto heslo ctí a dodržují lidé po celé republice. Výjimkou nejsou ani liberečtí Bílí Tygři, kteří nabídli pomocnou ruku městu Liberec.

Tygři škrtají! Hokejové hvězdy přijdou o půlku gáže

Datum: 1. 4. 2020, 12:00

Získali Prezidentský pohár a už se těšili, jak v play-off zaútočí na mistrovský titul. Hokejovou euforii pod Ještědem ale vystřídala deprese.

Pohled do historie: devátá sezona Bílých Tygrů v extralize

Datum: 31. 3. 2020, 15:00

V sezoně 2010/2011 se pod Ještědem vše vrátilo do starých kolejí, protože Bílí Tygři opět patřili k nejlepším týmům v základní části. Do play-off vyráželi z druhého místa, ovšem po sedmizápasové bitvě ve čtvrtfinále se Slavií pro ně ročník předčasně skončil.

Charitativní vstupenky na derby už jsou v prodeji

Datum: 31. 3. 2020, 10:00

Místo tradičního Podještědského derby se oba regionální rivalové rozhodli pomoct Krajské nemocnici Liberec v boji proti koronaviru. A pomoct můžete i vy! Kupte si vstupenku na zápas.

Sport Park řeší trable s financemi, banka stopla úvěr

Datum: 31. 3. 2020, 10:00

Pomyslný kalich hořkosti si musí ve Sport Parku Liberec vypít až do dna. Nejen, že sportovní komplex přijde o příjmy kvůli zrušeným akcím v souvislosti s pandemií koronaviru, ale ještě navíc banka Sberbank v pátek s okamžitou platností ukončila čerpání provozního úvěru.

ANKETA: Jaké činnosti dělají sportovci na Liberecku v době nouze?

Datum: 30. 3. 2020, 14:00

Kvůli vyhlášení nouzového stavu a dalším opatřením ze strany Vlády ČR jsou všechna sportoviště uzavřená, žádné zápasy se nehrají a sportovci tak ani nemají pořádně kde trénovat. Jaké činnosti vykonávají v době nouze?

Cizinci ve Slovanu: nezapomenutelný zabiják Liuni

Datum: 28. 3. 2020, 18:00

Na ten den fanoušci libereckého Slovanu nejspíš nikdy nezapomenou. Tedy samozřejmě ti, kteří tehdy byli u toho. Po ranním výbuchu extáze v podobě zlatého triumfu hokejistů na olympijských hrách v Naganu dorazili odpoledne na Městský stadion a viděli první zápas pozdější klubové legendy: Leandra Hernána Lazzara Liuniho. Psal se 22. únor 1998.

Pohled do historie: osmá sezona Bílých Tygrů v extralize

Datum: 27. 3. 2020, 15:00

Podle tabulkového postavení patřili Bílí Tygři v sezoně 2009/2010 spíš k průměrným týmům jako o rok dříve. Tentokrát ale zabojovali v play-off, z předkola se totiž dostali až do semifinále, kde jim stopku vystavil neoblíbený soupeř z Pardubic.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace