Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Ústecký okres Most zprávy z regionu

okres Most – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

Ústecký Slovan vybral na pomoc svému bývalému hráči Janu Alinčovi 86 tisíc korun

Datum: 7. 4. 2020, 10:53

Hokejový klub Slovan Ústí nad Labem vybral díky charitativní akci, kterou vymyslel a zrežíroval, na léčbu svého bývalého vynikajícího útočníka Jana Alinče téměř 86 tisíc korun! Alinč, který hrál mimo jiné i za Litvínov, Slavii nebo Karlovy Vary, utrpěl před rokem při hobby inline hokeji na zimním stadionu v Litvínově po nárazu hlavou na mantinel vážný úraz. 

Změny v Litvínově: Hynek nahradí v roli sportovního ředitele Beránka

Datum: 7. 4. 2020, 10:29

Představenstvo klubu HC Verva Litvínov se v pondělí dohodlo na ukončení působení Josefa Beránka v roli sportovního ředitele klubu, který tak po dvou letech už nebude v litvínovském vedení dále pokračovat. Nově povede sportovní úsek zkušený Pavel Hynek.

Trenér Jeřábek je zpátky ve hře. „Vzal jsem Kadaň kvůli Rosolovi.“

Datum: 7. 4. 2020, 8:47

Do nové práce to bude mít hokejový trenér Vladimír Jeřábek 15 kilometrů cesty, zabere mu zhruba dvacet minut. Bývalý litvínovský útočník kývl na nabídku trénovat společně s Petrem Rosolem prvoligovou Kadaň. Jeřábek se vrací do hokejového života po šesti letech. „Strašně to uteklo,“ glosuje svůj návrat, který v minulosti vedl například Litvínov, brněnskou Kometu a naposledy Havlíčkův Brod.

Trončinský si angažmá v Anglii užil. Viděl fanatické fanoušky a potkal legendu

Datum: 7. 4. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Dlouho byl bez práce. Angažmá pak našel v Litvínově, ale tam se moc neohřál. Hokejový obránce Marek Trončinský odehrál za Krušnohorce jen pět zápasů a vydal se na Britské ostrovy. A udělal dobře. V Sheffieldu zažil parádní sezonu. Se Steelers triumfoval v poháru, byl nejlepším bekem severoanglického klubu a seznámil se s legendou Čechem.

Šindelářová: Jsem ráda, že jsem nevzdala florbal hned po prvním tréninku

Datum: 6. 4. 2020, 10:01

Klára Šindelářová nehraje florbal tak dlouho, přesto už má za sebou první úspěchy. Jako starší žákyně se prosadila v regionálních výběrech Ústeckého a Libereckého kraje, když se dokázala probojovat až do třetího kola. Talentovaná hráčka z klubu FBK Wings Most, která má velkou oporu v rodičích, ochotně odpovídala na otázky Mosteckého deníku.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci v kraji: Roučková šije roušky, Voříšek dělá na motorce

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Možná už víte, že motoristická závodnice Olga Roučková šije v nouzovém stavu roušky. Ale tady a teď se dozvíte víc: v průzkumu Deníku odpovědělo hned padesát sportovců z Ústeckého kraje. Mimochodem, oslovili jsme i Josefa Flekáče, milovníka historického šermu.

Doma už lezu po zdech, řekl spasitel Janus. Neví, co má nyní dělat

Datum: 5. 4. 2020, 10:28

Jako jeden z mála slovenských hokejistů okusil zkušený 30letý brankář Jaroslav Janus angažmá v obou severočeských klubech. Zahrál si za Liberec, teď při druhém angažmá v HC Verva pomohl zachránit mezi českou elitou Litvínov. V těchto dnech je prešovský rodák doma a stejně jako ostatní plní individuální tréninkový plán. „Já jsem doma osmnáctý den a už lezu po zdech, protože nevím, co mám dělat,“ přiznal v rozhovoru pro klubový web bývalý reprezentant, gólman bratislavského Slovanu či pražské Sparty.

Hokejistka Martina Mašková: "Situace se zhoršovala, a tak jsem se vrátila domů"

Datum: 5. 4. 2020, 9:07

Hokejistka Martina Mašková opustila zámoří a vydala se domů na sever Čech. Ústecká rodačka v exkluzivním rozhovoru popisuje události, které předcházely jejímu odletu do Evropy. „Finálová série naší soutěže byla zrušena.“  

V Evropě jsme neuměli soupeři vnutit náš styl, myslí si manažer házenkářek Jung

Datum: 4. 4. 2020, 6:30

/ROZHOVOR/ Rudolf Jung je úspěšný manažer házenkářského Mostu. Jako jediný dokázal se svými Černými anděly postoupit do skupinové fáze nejvyšší evropské soutěže a to Ligy mistrů, kde se Mostečanky v souboji se silnými protivníky prezentovaly ziskem tří bodů a po vyřazení automaticky přešly do nižšího evropského EHF Cupu. Tam už se jim tolik nedařilo a v šesti duelech nezískaly ani bod.

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Teplice po 21 letech vyzvou Dortmund. Virtuálně. Výtěžek pomůže nemocnici

Datum: 3. 4. 2020, 7:26

Ten den lidé po celé Evropě pozorovali úplné zatmění slunce, v Teplicích ale kromě tohoto úkazu byl k vidění jeden z nejslavnějších fotbalových zápasů historie. Žlutomodří hostili v boji o Ligu mistrů slavnou Borussii Dortmund. Památný duel se bude hrát znovu! Přestože pouze virtuálně, i tentokrát může být významný. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž půjde na pomoc teplické nemocnici v boji s koronavirem. Vstupenky se prodávají za 100 korun až do 28. dubna. Ve stejný den uvidí fanoušci 21 let starý zápas na televizní stanici 02. 

Házená řeší krizi rozdílně... Ženy skončily, muži čekají

Datum: 2. 4. 2020, 10:21

Házená je na rozcestí. Zatímco soutěže žen byly ukončeny, v mužské kategorii je extraliga a finále Českého poháru zatím pouze pozastaveno. Rozhodnuto bude až ve druhé polovině dubna.

Kanadský bek Kudla chce přiostřit. „Doufám, že příští sezona bude lepší!"

Datum: 2. 4. 2020, 7:49

Sympatický Kanaďan bude i nadále přetahovat přes hlavu dres litvínovské Vervy a věří, že se v další sezoně ještě více osobně zlepší. Jak se musel přizpůsobovat extraligovému tempu a co říká na litvínovské fanoušky?

Kušej organizuje finanční sbírku: Chci pomoct svému Ústí. Sám dal 25 tisíc korun

Datum: 1. 4. 2020, 9:00

/ROZHOVOR/ Vycházející fotbalová hvězdička Vasil Kušej bojuje proti koronaviru. Z Rakouska přes sociální sítě prodává dresy a kopačky. Výtěžek půjde ústeckým lékařům a domovům pro seniory.

Napínavý přátelský zápas pro Spartu, teplický Vujtík si poházel ovladačem

Datum: 1. 4. 2020, 8:16

V době, kdy sportovní akce kvůli pandemii nového typu koronaviru plošně stojí, je elektronický sport (esport) vítaným zpestřením. Ve světě je fenoménem, i v České republice je na vzestupu. Prvními fotbalovými celky, které měly své esportové družstva, byly Teplice a Sparta. A právě tyto týmy se utkaly na FIFĚ v přátelském utkání, které se konalo u příležitosti odloženého prvoligového duelu tradičních rivalů, které se mělo hrát na Letné. V teplu svých obýváků a pokojíčků vyhráli sparťané po dramatické bitvě 4:2. 

Andělé základní část MOL ligy nedohrají. O titulových bojích se ještě rozhodne

Datum: 31. 3. 2020, 9:15

Černí andělé z Mostu základní část MOL ligy už letos nedohrají. Na základě dohody mezi Slovenským svazem házené a Českým svazem házené rozhodl Slovenský svaz házené jako řídící orgán společné česko-slovenské soutěže o ukončení soutěžního ročníku MOL ligy 2019/2020.

Náprstek o Norimberku: „Rozdíl proti Česku? Obrovský! Po tréninku ještě běháme."

Datum: 31. 3. 2020, 7:56

Odchovanec FK Litoměřicko Matěj Náprstek popsal, jaké to je v Norimberku, kam v létě přestoupil z pražské Slavie.

Skalní fanda Litvínova Kozel shání chybějící hokejové noviny

Datum: 30. 3. 2020, 14:53

Věhlasný litvínovský fanoušek Vratislav Bílek alias Kozel, kterého zná celá hokejová země, tráví současnou nepříjemnou situaci kolem koronaviru opět přemýšlením nad hokejem. Vymýšlí nové statistiky a kvízy na své stránky. Teď Kozel zjistil, že příští časopis Brejk, který vydává jeho milovaný Litvínov, bude jubilejní osmi stý.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace