Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Ústecký okres Ústí nad Labem zprávy z regionu

okres Ústí nad Labem – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace. Co na to říkají celky z Ústecka?

Ústecký Slovan vybral na pomoc svému bývalému hráči Janu Alinčovi 86 tisíc korun

Datum: 7. 4. 2020, 10:53

Hokejový klub Slovan Ústí nad Labem vybral díky charitativní akci, kterou vymyslel a zrežíroval, na léčbu svého bývalého vynikajícího útočníka Jana Alinče téměř 86 tisíc korun! Alinč, který hrál mimo jiné i za Litvínov, Slavii nebo Karlovy Vary, utrpěl před rokem při hobby inline hokeji na zimním stadionu v Litvínově po nárazu hlavou na mantinel vážný úraz. 

Trončinský si angažmá v Anglii užil. Viděl fanatické fanoušky a potkal legendu

Datum: 7. 4. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Dlouho byl bez práce. Angažmá pak našel v Litvínově, ale tam se moc neohřál. Hokejový obránce Marek Trončinský odehrál za Krušnohorce jen pět zápasů a vydal se na Britské ostrovy. A udělal dobře. V Sheffieldu zažil parádní sezonu. Se Steelers triumfoval v poháru, byl nejlepším bekem severoanglického klubu a seznámil se s legendou Čechem.

"Není to moje one man show, rozhodnout, co dál musí výbor," řekl Zdvořáček

Datum: 6. 4. 2020, 19:22

Nad ústeckým hokejem se stahují temná mračna. Jednatel pro obchod a ekonomiku Jiří Zdvořáček v pondělí v podvečer oznámil, že jednání se sponzorem, který měl zájem navýšit rozpočet klubu, padla. "Nevím, co bude dál, opravdu to není Zdvořáčkova one man show. To musí rozhodnout vlastníci klubu, kteří se sejdou ve středu," řekl mimo jiné Deníku. Kdo klub povede od 1. května, kdy Zdvořáčkovi vyprší mandát, zatím nikdo neví. Stejně tak, jakou soutěž bude Slovan hrát. Klubu hrozí i sestup do 2. ligy.

Slovan přišel o Vildumetze i o případného sponzora. Přijde i o 1. ligu?

Datum: 6. 4. 2020, 17:38

Vstup silného investora do hokejového Slovanu se nekoná. Místo návratu k bojům o play-off tak možná čeká ústecký hokej 2. liga.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci v kraji: Roučková šije roušky, Voříšek dělá na motorce

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Možná už víte, že motoristická závodnice Olga Roučková šije v nouzovém stavu roušky. Ale tady a teď se dozvíte víc: v průzkumu Deníku odpovědělo hned padesát sportovců z Ústeckého kraje. Mimochodem, oslovili jsme i Josefa Flekáče, milovníka historického šermu.

Tři roky bez play-off. Naděje, že se vrátí, ale může opět ožít

Datum: 6. 4. 2020, 5:44

Tři dlouhé roky vyhlíží fanoušci Slovanu účast v play-off. Bída, kdy se ústecký hokej potácel u dna první ligy, by ale mohla brzy skončit.

Hokejistka Martina Mašková: "Situace se zhoršovala, a tak jsem se vrátila domů"

Datum: 5. 4. 2020, 9:07

Hokejistka Martina Mašková opustila zámoří a vydala se domů na sever Čech. Ústecká rodačka v exkluzivním rozhovoru popisuje události, které předcházely jejímu odletu do Evropy. „Finálová série naší soutěže byla zrušena.“  

Ústecký fanoušek Lukáš Běhounek musí třetí účast na šampionátu odložit

Datum: 4. 4. 2020, 6:30

/ROZHOVOR/ Dvaatřicetiletý Lukáš Běhounek se jako fanoušek vypravil na poslední dvě mistrovství světa v hokeji. Po Dánsku a Slovensku měl letos ve Švýcarsku přidat třetí účast. Plány mu však, stejně jako mnohým dalším, překazila pandemie koronaviru.

Svejcar s Čamparou nevyloučili návrat v příští sezóně. A co Houška?

Datum: 3. 4. 2020, 9:11

Těsně před uzavřením hranic kvůli pandemii koronaviru poslalo vedení ústeckého basketbalového klubu domů všechny své zahraniční hráče. Ti se tak ani nestihli rozloučit s fanoušky, stejně jako Pavel Houška, pro nějž šlo možná o poslední ročník v kariéře. Spencer Svejcar a Ljubomir Čampara by se do Ústí rádi vrátili, co ovlivní jejich pokračování? A jak se rozhodne Pavel Houška?

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Teplice po 21 letech vyzvou Dortmund. Virtuálně. Výtěžek pomůže nemocnici

Datum: 3. 4. 2020, 7:26

Ten den lidé po celé Evropě pozorovali úplné zatmění slunce, v Teplicích ale kromě tohoto úkazu byl k vidění jeden z nejslavnějších fotbalových zápasů historie. Žlutomodří hostili v boji o Ligu mistrů slavnou Borussii Dortmund. Památný duel se bude hrát znovu! Přestože pouze virtuálně, i tentokrát může být významný. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž půjde na pomoc teplické nemocnici v boji s koronavirem. Vstupenky se prodávají za 100 korun až do 28. dubna. Ve stejný den uvidí fanoušci 21 let starý zápas na televizní stanici 02. 

Volejbal se chystá na novou éru. Cizince nahradí české hvězdy

Datum: 2. 4. 2020, 8:43

Nejistota je sžírá. Ústečtí volejbalisté nemají ani po víkendu jasno, jakou soutěž budou v nadcházející sezoně hrát. A ani s kým. Šéfové klubů ze severu Čech totiž počítají s variantou, že se vzhledem k pandemii koronaviru a omezení v cestovním ruchu budou muset v nové éře obejít bez zahraničních akvizic.

Kušej organizuje finanční sbírku: Chci pomoct svému Ústí. Sám dal 25 tisíc korun

Datum: 1. 4. 2020, 9:00

/ROZHOVOR/ Vycházející fotbalová hvězdička Vasil Kušej bojuje proti koronaviru. Z Rakouska přes sociální sítě prodává dresy a kopačky. Výtěžek půjde ústeckým lékařům a domovům pro seniory.

Náprstek o Norimberku: „Rozdíl proti Česku? Obrovský! Po tréninku ještě běháme."

Datum: 31. 3. 2020, 7:56

Odchovanec FK Litoměřicko Matěj Náprstek popsal, jaké to je v Norimberku, kam v létě přestoupil z pražské Slavie.

„Na sociální sítě nekoukám. Jediné pochvaly, které mě zajímají, jsou od trenéra"

Datum: 30. 3. 2020, 8:10

Basketbalista ústecké Slunety Martin David prožil výtečnou první polovinu sezóny. Pak však přišlo druhé vážné zranění v kariéře. Jak se s ním vyrovnával? Jak bral Adriana Rodgerse, jenž přišel jako náhrada na jeho post, či co si myslí o chvále fanoušků na jeho výkony? To vše prozradil v exkluzivním rozhovoru pro Deník.

Konečný porazil koronavir. Hned jsem si šel zaběhat, řekl vyléčený boxer

Datum: 30. 3. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Drtil soupeře v ringu, překonal i zákeřnou nemoc koronavir. Bývalý profesionální mistr světa a ústecký radní 41letý Lukáš Konečný má dva negativní testy a už je v pořádku. Zařadil se tak do nemalé skupinky uzdravených. Jeho manželka a tři děti se nenakazily.

Šikula! Požární věž má na dvorku za domem, koronavir ho tak neomezuje jako jiné

Datum: 30. 3. 2020, 7:52

Přestože nemůže mladíček z Duchcova trénovat na sportovišti, nezahálí. O mistrovství republiky i světa ale pravděpodobně vinou současné situace přijde. "Tréninky mi pomůžou na další sezonu," nezoufá, i když přiznává, že makat bez kamarádů pro něj není ideální. 

Elba přišla o skalního fanouška, do hokejbalového nebe odešel pan Křivánek

Datum: 29. 3. 2020, 20:15

Ústecký hokejbal se zahalil do černého. V pátek 27. března zemřel ve věku 65 let největší a nejvěrnější fanoušek ústecké Elby pan Vladimír Křivánek, jenž podlehl dlouhé a těžké nemoci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace