Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Jihomoravský okres Hodonín zprávy z regionu

okres Hodonín – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Kučeřík stihl z Kanady uletět včas. A doma už ulovil dva kapry

Datum: 7. 4. 2020, 15:13

Premiérová sezona v zámoří pro něj skončila předčasně, přesto ji hodnotí pozitivně. Hodonínský hokejista Radek Kučeřík zanechal v kanadském Saskatoonu dobrý dojem a vedení místních Blades má zájem, aby za klub nastupoval i v příští sezoně juniorské Western Hockey League.

Sázka Komety na Vejmelku? Risk, někdo ho může odloudit, říká Koreis

Datum: 7. 4. 2020, 13:47

Smazal nálepky nadějného brankáře a věčné dvojky. To ve spojení s Karlem Vejmelkou už neplatí. V minulé sezoně dokázal, že dozrál pro stálou pozici jedničky hokejové Komety v extralize.

Topinková Knapková: Odcházím spokojená. Povedlo se mi vyhrát všechno, co se dalo

Datum: 7. 4. 2020, 10:20

/ROZHOVOR/ Triumfovala na všech vrcholných veslařských akcích. Ve sbírce má olympijské zlato i titul evropské a světové šampionky, další cenné kovy už ale do sbírky nepřidá. Brněnská skifařka Miroslava Topinková Knapková se po dvaceti letech rozloučila s aktivní kariérou kvůli očekávanému narození druhého potomka.

Průzkum Deníku: Sportovci z jižní Moravy čtou, vaří nebo hrají karty

Datum: 6. 4. 2020, 6:09

Redakce Deníku Rovnost udělala unikátní průzkum, jak tráví sportovci na jižní Moravě čas v době karantény. Oslovila padesát osobností napříč celým regionem a různými odvětvími. Vy se teď můžete podívat, čím tráví čas, když nehrají zápasy a neabsolvují závody.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Přestup do Nizozemska mi změnil život, tvrdí fotbalista Navrátil

Datum: 5. 4. 2020, 18:40

Už se cítí napůl jako Holanďan. Jak by také ne. V nizozemských fotbalových soutěžích působí Jaroslav Navrátil osmým rokem. Také jeho přítelkyně, s níž má ročního syna, je Nizozemka.

I vytírání podlahy může být kondičně namáhavé, říká reprezentační kouč Blaha

Datum: 5. 4. 2020, 17:16

/VIDEO/ Stal se evropským šampionem v malém fotbale do 21 let, předloni už zvedal trofej pro mistry světa v této kategorii jako kondiční kouč reprezentace. A právě přípravě fotbalistů se Pavel Blaha nyní věnuje na plný úvazek, pomáhá například talentovanému Lukáši Vorlickému z Atalanty Bergamo.

Konec Malce naznačuje trend, kterým se Kometa chce ubírat. Vsadí na mladíky

Datum: 5. 4. 2020, 10:16

Dlouholetý obránce hokejové Komety Tomáš Malec v klubu končí, jelikož mu vedení neprodlouží smlouvu. Důvod? Je mu sedmatřicet a brněnský celek hodlá sázet na mladší hráče.

Hokejový brankář Holík se musel naučit vařit. Jeho specialitou jsou gnocchi

Datum: 4. 4. 2020, 22:34

/ROZHOVOR/ Měl zvýšit konkurenci v brankovišti havlíčkobrodských Bruslařů. Po odchodech Čeňka Nováka s Davidem Markem se ale Martin Holík nakonec stal neotřesitelnou jedničkou. „Bylo to neobvyklé, aby dvacetiletý gólman byl nejstarší. Snažil jsem se mladším klukům pomáhat,“ svěřuje se hodonínský odchovanec, který mezi brankáři druhé ligy vyčníval v počtu gólových asistencí.

Baseballová extraliga bez cizinců? Nechceme pašovat hráče, směje se Nesňal

Datum: 4. 4. 2020, 13:44

Zatímco některým sportům překazila pandemie koronaviru konec sezony, jiným zase posunuje začátek té nové. Na letošní první venkovní odpal si tak o něco déle počkají i brněnští baseballisté.

Golfista Kořínek musel zkrátit soustředění ve Španělsku

Datum: 3. 4. 2020, 14:37

Celou zimu strávil v Esteponě. V rušném přístavním španělském letovisku, které se nachází na jihozápadním pobřeží Andalusie, se na sezonu připravuje již sedmým rokem. Bývalý fotbalový brankář a současný přední český golfista Aleš Kořínek ale letos kvůli celosvětové pandemii koronaviru musel pobyt na Pyrenejském poloostrově zkrátit

Fotbalista Vorlický z Bergama: Umírají lidé v místě, které mám jako druhý domov

Datum: 3. 4. 2020, 11:41

Dostal občanský průkaz a hned vyrazil za svým snem. Hrát fotbal v zahraničí. Boskovický rodák a bývalý hráč mládežnických týmů Zbrojovky Lukáš Vorlický vzbudil zájem skautů slavných klubů a mohl si vybírat, kam zamíří. Liverpool, Dortmund, nebo Juventus? 

Koronavirus ? Někdo chtěl, aby se o Dakaru psalo, myslí si jezdec Ouředníček

Datum: 3. 4. 2020, 11:13

Stala se Rallye Dakar jedním z prvních ohnisek nákazy koronavirem mimo Čínu? Myslí si to třeba vítěz kategorie automobilů Carlos Sainz, podle něhož si jeho tým procházel v tomto ročníku, který se konal od 5. do 17. ledna v Saúdské Arábii, záhadnou nemocí.

Tenisté trpí jako živnostníci. S nadějí hledí na podzim

Datum: 2. 4. 2020, 14:31

Tenisový chrám zůstane letos po desetiletích zavřený. Legendární Wimbledon naplánovaný na přelom června a července se kvůli pandemii koronaviru poprvé od druhé světové války neuskuteční. I tato zpráva nejlépe dokládá, jak nevídaný rok prožívají tenisté.

Šimčík si vyzkoušel malou olympiádu. A sní o té velké

Datum: 2. 4. 2020, 14:26

Nemá to jednoduché. Břeclavský rodák Jakub Šimčík bydlí v Lužicích, studuje gymnázium ve Velkých Pavlovicích a na tréninky dojíždí do Hodonína. Talentovaný zápasník může hodiny strávené v autobuse počítat na stovky.

Změny v Kometě. Čiliak má namířeno do Budějovic, Malec končí

Datum: 2. 4. 2020, 13:50

Extraligový ročník sice kvůli pandemii koronaviru skončil, jenže to nebrání tomu, aby kluby začaly tvořit kádry do další sezony. A velké věci se zatím odehrávají v hokejové Kometě. Smlouva nebude prodloužena dlouholetému zadákovi Tomáši Malcovi a podle všeho je na odchodu i gólman Marek Čiliak, jehož lanaří nováček z Českých Budějovic.

Koubský žije jako Švýcar. Znám jenom práci a domov, hlásí z Bernu

Datum: 1. 4. 2020, 17:49

Kvůli koronaviru si připadá jako normální Švýcar! Bývalý fotbalista Zlína, Slavie či Sparty Jiří Koubský, který žije v Bernu, se v době pandemie z domu přesouvá pouze do zaměstnání, žádné jiné aktivity nevyhledává. Trénovat nemá koho, ven s kamarády taky nemůže. „V hlavě je jen práce,“ tvrdí s úsměvem sedmatřicetiletý rodák z Kyjova.

Zámořští novináři nominovali hokejistu Kempného do týmu Evropy

Datum: 31. 3. 2020, 20:36

V době klidu hokejových zbraní se zámořští novináři baví různými způsoby. Prestižní časopis The Hockey News například sestavil týmy, jak by mohly vypadat na Světovém poháru, pokud by se hrál v tomto roce. Do sestavy Evropy nominoval i hodonínského odchovance Michala Kempného.

Stolní tenistce Čechové svitla naděje na třetí olympiádu

Datum: 30. 3. 2020, 14:22

Po skončení domácího šampionátu v Plzni, na němž skončila v semifinále na raketě oddílové kolegyně z Břeclavi Karin Adámkové, byla Dana Čechová hodně smutná. V té chvíli se zdála účast odchovankyně hodonínského stolního tenisu na třetí olympiádě (po Pekingu 2008 a Londýnu 2012) v nedohlednu. Do připravovaných kvalifikací totiž mohl svaz vyslat pouze dvě hráčky.  

Korvasová uběhla na poutní cestě do Santiaga de Compostela 290 kilometrů

Datum: 29. 3. 2020, 18:30

Byl to takový „malý“ rodinný výlet. Během osmi dnů uběhla Tereza Korvasová společně se svým otcem celkem 290 kilometrů na poutní Svatojakubské cestě do španělského Santiaga de Compostela, pro niž si vybrala portugalskou variantu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace