Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Zlínský okres Kroměříž zprávy z regionu

okres Kroměříž – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbal počká. Je to rozumné rozhodnutí, souhlasí trenéři z divize a MSFL

Datum: 7. 4. 2020, 14:58

Žádné překvapení, ale očekávaný verdikt a logický krok. Trenéři regionálních týmů z MSFL a divize souhlasí s rozhodnutím výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky, který na svém úterním zasedání kvůli pandemii nového typu koronaviru předčasně ukončil všechny amatérské fotbalové soutěže od třetí ligy níže.

Barumka bez diváků nebude, má jasno Regner

Datum: 6. 4. 2020, 11:03

Velký otazník visí nad letošním, jubilejním 50. ročníkem populární automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, která by měla odstartovat poslední srpnový prázdninový víkend.

Průzkum mezi sportovci z kraje: Voráčová peče, Sedláček pracuje na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím si zkracují volnou chvíli sportovci ze Zlínského kraje. Často tráví čas s rodinou, ale zjistíte i to, že fotbalista Michal Kadlec se dal na piškvorky, házenkářka Kristýna Mika hraje na klavír a hokejista Pavel Kubiš střídá televizi a procházky se psem.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Extraliga házenkářů je ukončená. Bez vyhlášení mistra

Datum: 5. 4. 2020, 20:46

Sezona extraligy házenkářů je definitivně ukončena. Platí pořadí současné tabulky po 21 odehraných kolech základní části, přičemž mistr pro sezonu 2019/20 nebude vyhlášen.

Chropyňská stolně tenisová jednička Filip Král zajišťuje gumičky na šití roušek

Datum: 2. 4. 2020, 13:12

Filip Král na letošní stolně tenisovou sezonu určitě nebude rád vzpomínat. Největší opora třetiligové Chropyně sice spolehlivě sbírala pro svoje družstvo body, jeho tým ale sestup do divize už neodvrátí.  

Koronavir mě nezastaví, budu hrát až do padesáti, hlásí nestárnoucí Martin Hanus

Datum: 2. 4. 2020, 11:23

Má stále velkou chuť do fotbalu. Nestárnoucí fotbalový útočník Martin Hanus je přípraven pálit ostrými, koronavirová epidemie je ale momentálně proti. Těšil se, že na jaře opráší po letech spolupráci se svým parťákem Marinem Dombim. Upsal se ambiciózním Zborovicím z kroměřížského okresu. Jeho cílem je vystřílet postup do I.B třídy, tedy pokud se začne hrát.

Vytrvalec Milan Zvonek se věnuje jarnímu úklidu a sází ovocné stromy

Datum: 2. 4. 2020, 9:11

ROZHOVOR/ Měla mu vrcholit příprava na maraton ve Vídni. Místo toho se Milan Zvonek věnuje jarnímu úklidu kolem rodinného domu a sadí ovocné stromky. Jednou z výhod v tomto období je ale skutečnost, že se pětatřicetiletý valašskokloboucký vytrvalec může víc věnovat rodině a ohlédnout se za vydařenou loňskou sezonou.

Američané jsou někdy trochu moc hluční, tvrdí s úsměvem Pančochová

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Daleko od lidí, ve městě Breckenbridge, v údolí obklopeném horami, překonává nejistou dobu a hlavně karanténu snowboardistka Šárka Pančochová. Česká olympionička má za sebou slušnou sezonu i rychlý úprk z Evropy do Spojených států. V Coloradu chce společně se snoubenkou Kaileen Lareeovou, kterou loni v létě požádala o ruku, přečkat pandemii koronaviru.

V Kroměříži jsem stále doma, hlásí rodák Jergl

Datum: 29. 3. 2020, 23:11

Ačkoliv mateřský dres Kroměříže oblékal jen do třetí třídy, doma je stále na Hané. Hokejový útočník Hradce Králové Aleš Jergl má k městu stále citovou vazbu.

Snad se už v květnu budeme prohánět na hřišti, přeje si Zapletal

Datum: 29. 3. 2020, 11:18

Zlínský krajský fotbalový svaz je v těchto dnech zavřený, ovšem funkcionáři „jarním spánkem“ neusnuli.

Zubří bude bojovat za evropské poháry. Otazníky však zůstávají

Datum: 27. 3. 2020, 13:44

Stále nejasný je osud nejvyšších tuzemských házenkářských soutěží. Český svaz sice ve čtvrtek zrušil všechny své soutěže, ale s výjimkou mužské extraligy, ženské Mol ligy a pohárových soutěží. O jejich osudu by měly rozhodnout až příslušné řídící komise.

Gólman Málek: Schválně dostat gól? Skvělá reklama

Datum: 26. 3. 2020, 17:00

Upozornil na sebe už v šestnácti, když schválně na pokyn trenéra inkasoval gól. „Můžu to brát jen pozitivně, byla to skvělá reklama,“ vrací se brzy 18letý brankář hokejistů Vsetína Jakub Málek do září 2018, kdy jeho jméno média skloňovala v souvislosti s aférou kouče Juraje Juríka.  

Po Valmezu se odložila i Rallysprint Kopná. Pojede se na podzim?

Datum: 26. 3. 2020, 10:46

Po úvodních dvou závodech MČR v Rallye, které mělo první dubnový víkend odstartovat klání v okolí Valašského Meziříčí, opatření spojená s koronavirem odkládá i druhý podnik v našem regionu.

Běhej lesy mění termínovku, kvůli epidemii přesouvá závody

Datum: 26. 3. 2020, 9:51

Současná situace změnila každodenní život nás všech. Reagují na něj i pořadatelé atletického seriálu Běhej lesy.

Zlínský plavec Macek: Opatření v USA nejsou tak razantní

Datum: 25. 3. 2020, 22:14

ROZHOVOR/ Zlínský talent čekají v květnu na floridské univerzitě státnice a pak se již chce natrvalo vrátit domů.  

Sportovci ze Zlínska souhlasí s odložením olympijských her v Tokiu

Datum: 25. 3. 2020, 13:30

Jinou zprávu ani neočekávali. I když se sportovci ze Zlínska na světovou akci dlouho dopředu dopředu těšili, vzhledem k současné situaci moc dobře věděli, že jiné řešení vlastně ani není. Proto Deníkem všichni oslovení fotbalisté, stolní tenisté, házenkářky, golfisté, florbalisté nebo volejbalisté odložení olympijských her v Tokiu na příští rok kvůli pandemii koronaviru přivítali.

Snažíme sestavit mužstvo, které by to zase zkusilo, říká sekretář Hulína Klepš

Datum: 22. 3. 2020, 20:22

ROZHOVOR/ Mají za sebou smutný rok 2019. Podzim, který v klubové historii nikdy nezažili. V Hulíně se v první polovině sezony chodilo jenom na mládež, mužstvo dospělých Spartak v současné chvíli nemá.

Matelová je po návratu z Německa v karanténě. Cvičí jógu i tabatu

Datum: 21. 3. 2020, 20:35

Po návratu z Německa má nařízenou čtrnáctidenní domácí karanténu. I přes výrazně omezené možnosti má ale stolní tenistka Hana Matelová pořád co dělat. Aktuální mistryně republiky a nejvýše postavená česká reprezentantka na sobě denně pracuje. Kromě jógy se věnuje také tabatě, posiluje vlastním tělem nebo procvičuje dýchání.

Předseda KFS Brímus: Šance a prostor na odehrání jara zde je

Datum: 19. 3. 2020, 22:07

Start jarní části nejen krajských a okresních fotbalových soutěží je sice v nedohlednu, ovšem šéf regionální kopané Pavel Brímus nesedí se založenými rukami a nejen se svými spolupracovníky hledá různá řešení a plány, jak zachránit odvetnou část.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace