Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Olomoucký okres Prostějov zprávy z regionu

okres Prostějov – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Definitivně hotovo. Brankář Vítek míří z Olomouce do Manchesteru United

Datum: 7. 4. 2020, 12:36

Šestnáctiletý fotbalový talent Radek Vítek míří ze Sigmy Olomouc do anglického Manchesteru United. Už od ledna to byla prakticky hotová věc, přestup 16letého gólmana ale musela ještě posvětit kvůli jeho nízkému věku FIFA. Do Anglie se přesune kvůli současným karanténním opatřením v létě.

Vyhazov? Ani nevím, jestli se chci bránit, říká hořce Račuk

Datum: 6. 4. 2020, 22:51

V minulé sezoně 56 bodů, v té nedávno předčasně ukončené ještě o pět víc. Útočník Marek Račuk během dvou sezon odvedl hokejovému Prostějovu dobré služby. O to víc ho zarazilo – až znechutilo – jakým způsobem se dozvěděl o svém konci v týmu.  

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z kraje: Sladký běhá, Nahodil pečuje o syna

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá třeba útočník hokejové Mory Lukáš Nahodil, fotbalista Sigmy Martin Sladký nebo florbalista Hranic Radim Klimecký.

Hrát po pauze? Na basket by se nedalo dívat, říká pivot Norwa

Datum: 5. 4. 2020, 17:50

Během letní přípravy na sezonu Kooperativa NBL uvažoval pivot BK Olomoucko Michal Norwa nad tím, že by nadcházející ročník mohl být jeho posledním v rámci profesionální kariéry. Zasáhla ale vyšší moc, a tak z bojů o medaile nebylo nic.

Svaz připravil pro fotbalisty domácí tréninky, garantem je Karel Poborský

Datum: 2. 4. 2020, 7:30

I v době karantény, omezeného vycházení a dodržování nutného sociálního odstupu kvůli nekončící pandemii koronaviru se mohou fotbalisté alespoň částečně udržovat ve formě. Profesionálové dostávají individuální plány od trenérů, v amatérských či mládežnických týmech se ale ruch téměř zastavil. Pomoci má projekt Fotbalové asociace České republiky s názvem „Trénuj doma“.

Sezona fotbalových amatérů visí na vlásku. Čas se krátí, ortel se blíží

Datum: 1. 4. 2020, 21:38

Na Slovensku už to bolestné rozhodnutí učinili, v Česku ještě naděje na dohrání nižších fotbalových soutěží doutnají. Čas se ale povážlivě krátí.

Kvitová o zrušení Wimbledonu: Je to smutné, ale čekala jsem to

Datum: 1. 4. 2020, 20:59

Na posvátnou wimbledonskou trávu vstoupila poprvé před dvanácti lety. Od té doby Petra Kvitová v hlavní soutěži londýnského grandslamu ani jednou nechyběla. I přes veškerá zranění a komplikace.

Sezona bez Wimbledonu. Kvitová, Muchová i Veselý přišli o vrchol

Datum: 1. 4. 2020, 18:54

Poprvé od druhé světové války se neuskuteční tenisový Wimbledon. Nejslavnější turnaj světa je pro řadu hráčů tím nejoblíbenějším v celé sezoně – týká se to Petry Kvitové, Karolíny Muchové i Jiřího Veselého.

Miroslav Černošek: Žiji starostmi, o kterých jsem nikdy netušil

Datum: 31. 3. 2020, 13:59

Pandemie koronaviru dusí sportovní svět. „Nikdy jsem netušil, že něco takového můžeme prožívat,“ přiznal respektovaný tenisový boss a šéf společnosti TK PLUS Miroslav Černošek.

Sigma chce znovu vyprodat zápas s Realem. Pomůže nemocnici

Datum: 30. 3. 2020, 22:53

Nejrůznější způsoby, jak v době koronavirové krize pomoct hrdinným zdravotníkům či ohroženým skupinám, vymýšlí řada klubů fotbalové FORTUNA:LIGY.

Jestřábi udrželi střelce Žálčíka, ale jsou v nejistotě

Datum: 30. 3. 2020, 19:48

Hokejový útočník Lukáš Žálčík, který v minulém ročníku podruhé za sebou překonal hranici 30 gólů a 50 bodů (32+27), bude i nadále pokračovat v týmu prostějovských Jestřábů.  

Dostaneme se letos na kurty? Začínám být skeptický, říká tenista Veselý

Datum: 29. 3. 2020, 23:30

Jaro už je sice cítit ve vzduchu, antukové dvorce ale dál zejí prázdnotou. A nějakou dobu se tento smutný stav nezmění.

Pokud to půjde, hrajme klidně celé prázdniny, navrhuje Šustr

Datum: 28. 3. 2020, 11:23

Také fotbalisté druholigového Prostějova se momentálně musí připravovat v individuálním režimu. Naprosto specifickou situaci pak zažívá jejich trenér Pavel Šustr.

Škoda, že jsme se nemohli ukázat v play-off, říká basketbalista Rose

Datum: 27. 3. 2020, 17:01

Ani ne dva měsíce strávil na Hané americký basketbalista L. J. Rose. Zkušený rozehrávač přišel do týmu BK Olomoucko v polovině února společně s pivotem Dukem Sheltonem. Jenže sezona Kooperativa NBL nejen pro tyto dvě posily záhy skončila kvůli koronavirové pandemii.

Cyklisté zrušili Velkou cenu Olomouckého kraje

Datum: 26. 3. 2020, 10:19

GP ČSC Velká cena Olomouckého kraje odložena. Pandemie viru COVID-19 zasáhla ve velké míře i sport a prostějovská cyklistika bohužel není výjimkou. S ohledem na platná nařízení a nejistý vývoj situace se pořadatelé rozhodli odložit druhou nejvýznamnější akci, která se měla uskutečnit na prostějovském velodromu 2. května 2020.

Dobrovolná karanténa a „nebíčka“. Pospíšil vyhlíží návrat rodiny

Datum: 24. 3. 2020, 20:33

Místo každodenní dřiny na kurtu si teď může maximálně jít na chvíli zaběhat a s míčkem zlehka zapinkat o zeď pokoje. Prostějovský tenista Jaroslav Pospíšil, který je zároveň trenérem daviscupového reprezentanta Víta Kopřivy, si preventivně nařídil domácí karanténu a těší se, až se za ním vrátí rodina.

Volejbal bude mít virtuálního mistra extraligy. Podpořte Prostějov

Datum: 23. 3. 2020, 22:45

Ve volejbalové extralize se rozhořely boje o titul. Říkáte si, jak je to možné, když je sezona kvůli koronaviru zrušena? Nebojte, nikdo se nezbláznil. To se jen na sociálních sítích nejvyšší soutěže rozjelo on-line play-off, ve kterém fanoušci klubů svými „lajky“ určí virtuálního šampiona extraligy. A pak že letošní mistr znám nebude.

Trénink v karanténě: Vydržme, nabádá fotbalista Martin Sladký

Datum: 22. 3. 2020, 23:44

I na profesionální sportovce dopadla nařízení vlády o karanténě kvůli šíření pandemie koronaviru.  

Šance na pozdější termín je, říká ředitelka Czech Open Černošková

Datum: 22. 3. 2020, 21:16

Přelom května a června v Prostějově dlouhé roky neodmyslitelně patřil špičkovému tenisu. Mezinárodní turnaj kategorie challenger lákal na Hanou domácí elitu i hvězdy ze zahraničí.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace