Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Olomoucký okres Olomouc zprávy z regionu

okres Olomouc – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Vaniak o přestupu Vítka do Manchesteru: Nemůžete se moc rozmýšlet

Datum: 7. 4. 2020, 14:20

Radek Vítek bude třetím českým fotbalovým brankářem v Manchesteru United. Šestnáctiletý talent definitivně zpečetil svůj odchod z olomoucké Sigmy a připojí se k duu Ondřej Mastný, Matěj Kovář, kteří už v mládežnických strukturách United nějakou dobu působí. 

Šestnáctiletý brankář Vítek míří z Olomouce do Manchesteru United

Datum: 7. 4. 2020, 12:36

Šestnáctiletý fotbalový talent Radek Vítek míří ze Sigmy Olomouc do anglického Manchesteru United. Už od ledna to byla prakticky hotová věc, přestup 16letého gólmana ale musela ještě posvětit kvůli jeho nízkému věku FIFA. Do Anglie se přesune kvůli současným karanténním opatřením v létě.

TOP 5 zápasů HC Olomouc v sezoně 2019/20. Které to byly?

Datum: 6. 4. 2020, 7:46

Extraligová sezona 2019/20 byla sice kvůli pandemii koronaviru kratší než obvykle, na druhou stranu dlouhá natolik, aby se z ní dalo vybrat pět nejlepších zápasů, které v ní odehráli olomoučtí hokejisté. Tohle je volba sportovní redakce Olomouckého deníku.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z kraje: Sladký běhá, Nahodil pečuje o syna

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá třeba útočník hokejové Mory Lukáš Nahodil, fotbalista Sigmy Martin Sladký nebo florbalista Hranic Radim Klimecký.

Sigma snižuje platy. Je to nepříjemné, ale nezbytné, řekl Minář

Datum: 4. 4. 2020, 14:15

Také fotbalová Sigma Olomouc nakonec přistoupila kvůli pandemii koronaviru ke snížení platů. Opatření se dotkne, jak hráčů, tak realizačního týmu a dalších zaměstnanců. Vedení klubu se na redukci mezd s fotbalisty a jejich trenéry dohodlo do konce platnosti nouzového stavu vyhlášeného vládou.  

Pekr zůstává v Jihlavě, upsal se jí na další rok

Datum: 4. 4. 2020, 14:04

Ještě před týdnem nebylo na sto procent zřejmé, kde hokejový útočník Matěj Pekr bude nastupovat v nadcházejícím ročníku.  

Mora zná rozpis nové sezony. Začne ve Zlíně

Datum: 4. 4. 2020, 13:57

Hokejová extraliga už má rozlosování nadcházejícího ročníku 2020/21. První kolo je na programu v pátek 18. září, olomoučtí hokejisté začnou na ledě Zlína, svého soupeře z předkola play-off nedávno předčasně ukončené sezony.  

Beneš reprezentuje Sigmu v lize na playstationu. Hraje se o 100 tisíc

Datum: 3. 4. 2020, 17:59

Olomoucký kapitán Vít Beneš bude jedním z dvanácti hráčů fotbalové FORTUNA:LIGY, kteří se utkají na playstationu ve hře FIFA.

Olomoucký malý fotbal odpískal zbytek sezony. Uvažuje se o poháru

Datum: 3. 4. 2020, 15:46

Hráči malého fotbalu na Olomoucku už bohužel mají smutnou jistotu. Rozehraná sezona 2019/20 se kvůli pandemii koronaviru nedohraje.

Olomoucké volejbalistky mají bronz, "vylajkovali" jim ho fanoušci

Datum: 2. 4. 2020, 20:00

Volejbalové extraligy znají své šampiony. Napadá vás, jak je to možné, když byla sezona kvůli koronaviru zrušena?

Svaz připravil pro fotbalisty domácí tréninky, garantem je Karel Poborský

Datum: 2. 4. 2020, 7:30

I v době karantény, omezeného vycházení a dodržování nutného sociálního odstupu kvůli nekončící pandemii koronaviru se mohou fotbalisté alespoň částečně udržovat ve formě. Profesionálové dostávají individuální plány od trenérů, v amatérských či mládežnických týmech se ale ruch téměř zastavil. Pomoci má projekt Fotbalové asociace České republiky s názvem „Trénuj doma“.

Sezona fotbalových amatérů visí na vlásku. Čas se krátí, ortel se blíží

Datum: 1. 4. 2020, 21:38

Na Slovensku už to bolestné rozhodnutí učinili, v Česku ještě naděje na dohrání nižších fotbalových soutěží doutnají. Čas se ale povážlivě krátí.

Sezona bez Wimbledonu. Kvitová, Muchová i Veselý přišli o vrchol

Datum: 1. 4. 2020, 18:54

Poprvé od druhé světové války se neuskuteční tenisový Wimbledon. Nejslavnější turnaj světa je pro řadu hráčů tím nejoblíbenějším v celé sezoně – týká se to Petry Kvitové, Karolíny Muchové i Jiřího Veselého.

Jak Sigma válčila s Realem? Jako rovný s rovným. Připomeňte si

Datum: 31. 3. 2020, 12:39

VIDEO / ARCHIVNÍ MATERIÁLY / Už jako pohádka z jiného světa vyznívají dnes vzpomínky na březnové dny roku 1992. Udatní fotbaloví bohatýři z Hané se v barvách Sigmy tenkrát jako rovný s rovným měřili se slovutným Realem Madrid a jeho světovými hvězdami.

Třeba získáme specialistu na přímáky, pousmál se Žmolík

Datum: 31. 3. 2020, 1:34

Fotbalisty Uničova uzavření města na 14 dnů neochromilo víc, než zbývající ostatní kluby.  

Sigma chce znovu vyprodat zápas s Realem. Pomůže nemocnici

Datum: 30. 3. 2020, 22:53

Nejrůznější způsoby, jak v době koronavirové krize pomoct hrdinným zdravotníkům či ohroženým skupinám, vymýšlí řada klubů fotbalové FORTUNA:LIGY.

Jiří Dopita ve Vsetíně skončil

Datum: 30. 3. 2020, 15:16

Na vsetínském Lapači se rozloučili s jednou ze svých největších legend. Po čtyřech letech totiž skončil na lavičce prvoligových hokejistů Vsetína hlavní kouč Jiří Dopita. Klub o změně v realizačním týmu informoval na svých webových stránkách.  

Jana Napolitano učí syna druháka: Máme doma školní režim

Datum: 30. 3. 2020, 9:41

Loni na jaře jásala se zlatou medailí pro české volejbalové šampionky. U velkého poháru s ní pózovali i oba synové Marco a Riccardo.

Extraliga je pro mě stále priorita, tvrdí Pekr. Místo Uničova přebývá v Jihlavě

Datum: 28. 3. 2020, 19:37

Hokejový útočník Matěj Pekr je obyvatelem Uničova, města, které je kvůli široké nákaze koronaviru už dva týdny izolované od okolního světa. Po předčasně ukončené sezoně první ligy se jedna z opor jihlavské Dukly chystala vrátit do svého rodiště a zároveň místa trvalého bydliště, ale…

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace