Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články 02 - Manuál

Fans AC HIP HOP – článek 02 - Manuál

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

02 - Manuál

Vytvořeno:4. 9. 2014, 18:40   (upraveno 9. 9. 2014, 23:31)
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:

Ahoj klubáci.
Abyste měli trochu zjednodušenou práci s orientací při vkládání příspěvků , napíši Vám stručný manuál, který se mi za léta osvědčil.  Složky pro sezonu 2014/2015 jsou připraveny.
Složku ROZPISY jsem používal ke vkládání startovních listin a harmonogramů soutěží.

Složka VÝSLEDKY  je pro vkládání výsledků ze závodů.

Složka VIDEO je pro vkládání záznamů a videí ze soutěží.

UPOZORNĚNÍ : Jelikož se všechny příspěvky ukládají abecedně, nikoliv podle data vložení , je pro zachování posloupnosti, jak šly závody za sebou, potřeba použít před název každého dokumentu číslici. A to ve tvaru:

01 - název , 02 - název ..........09 - název, 10 - název atd. Bez použití nuly se jinak desátý vložený dokument zobrazí jako první. Taktéž je potřeba použít pomlčku - NIKOLIV lomítko (např. nepoužívat tvar 01 / název). Jinak se dokument - zejména video neotevře.

Velikost souboru , který vkládáte, zejména videí může být max. 60 MBa. Pokud bude soubor větší, nepůjde vložit a je potřeba ho zkonvertovat, čili zmenšit. Mně se osvědčil zdarma stažitelný QUICK MEDIA CONVERTER. Není česky, ale je v něm na výběr několik jazyků , včetně polštiny. Pokud byste s tím měli problém, jsem ochoten s tím pomoci a případně zkonvertovat. Stačí video zaslat na www.uschovna.cz a do příjemce napsat vozik@centrum.cz,

FOTOGALERIE : osvědčilo se mi založit pro každé závody samostatnou fotogalerii, s názvem a datem závodů. Lze vkládat i více fotografií najednou, ale zase jen do velikosti 60 MBa.

Přeji mnoho úspěchů . M.M.

Komentáře k tomuto článku