Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články Sezona 2014/2015

Fans AC HIP HOP – článek Sezona 2014/2015

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

Sezona 2014/2015

Vytvořeno:8. 8. 2015, 13:37   (upraveno 8. 8. 2015, 13:38)
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:Sezona 2014/2015

Ahoj.

Sezona závodů skončila a jelikož se nikdo moc nesnažil přidat jakýkoli příspěvek, soudím, že nebylo co k chlubení.

Ačkoli jsem již tuto sezonu neměl možnost se aktivně účastnit klubového dění, přesto jsem občas nahlédl do výsledkových listin, Překvapilo mě, že klub víceméně opustil tradiční účasti na regionálních závodech, a to i těch, odkud se vždy vozily medaile. Účastí bylo poskrovnu, a tak se mi nabízela otázka, proč tolik tréninků a tak málo závodů? Vždyť se celá podzimní a zimní příprava dělala proto, aby se na jaře mohl absolvovat ten "maraton" závodů s medailovými ambicemi. Ano, je to několik víkendů strávených mimo domov v různých sportovních halách, ale když se pak jede domů s kovem na krku, stojí to za to.

Vrátím se k juniorskému fitness týmu, jehož počet členek byl zredukován na osm, a to z důvodu účasti tohoto týmu především na soutěžích FISAF ve II. VT.

První závod ( snad že by zkušební?!?!) absolvoval tým ve výkonnostní třídě III, a to jen se sedmi členkami, takže náhradnice, která však v tomto týmu nebyla, by své uplatnění jistě našla.

Během celé sezony se tento tým zúčastnil několika závodů, ale pod hlavičkou FISAF ve II. VT závodů pouze TŘÍ!!!

Z těchto závodů získal tým pouze jeden bronz, což je oproti loňské sezoně značný ústup.

Další závody, které tým absolvoval byly v rámci BAT a Žij pohybem, kde by býval prostor i pro vícečlenné týmy než jen osm, zvláště pak, když nebyl tým kompletní. Proto se nabízí otázka - BYLO OPRAVDU NUTNÉ REDUKOVAT POČET ČLENEK NA OSM?  Proč byly vyřazeny ty, které měly chuť pokračovat? Stály ty výsledky za to?

To ať už si zodpoví každý sám.

Na závěr chci pouze už napsat jen to, že je škoda, že tyto stránky upadají a projevuje se nezájem rodičů se podělit o dojmy s druhými.

Když před lety pan Václavík tyto stránky zakládal, žil ještě jakýsi klubový duch. Když cvičily týmy AC HIPHOP, tribuny řvaly, fandily a ozývalo se povzbuzování: " HRADEC -HRADEC ! "  Na tyto stránky se dávaly fotky, videa , příspěvky. To už je dnes bohužel pryč...

Asi je to tím, že rodiče už sledují jen úspěch té které své dcerky, ale ten kolektivní duch zmizel.... Bohužel.

Nicméně se mějte a někdy v lepších časech...... M.M.

Komentáře k tomuto článku