GC Na Vrších

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub GC Na Vrších dokumenty a články Nabídka zájezdu do Beleku na poslední únorový týden za rozumné peníze!

GC Na Vrších – článek Nabídka zájezdu do Beleku na poslední únorový týden za rozumné peníze!

Možné akce:
profilové foto Jiri Pilnacek
Jiri Pilnacek

Nabídka zájezdu do Beleku na poslední únorový týden za rozumné peníze!

Vytvořeno:30. 11. 2009, 11:05
Autor:Jiri Pilnacek
Možnosti
Anotace:Ahoj golfisti, Poslední dobou jsem se intenzivně zabýval vytvářením rozumného mostu do stále oblíbenější golfové destinace – do tureckého Beleku pro ty, kdo se tam chtějí vypravit individuálně a nepotřebují se připojit do tréninkových kempů s profesionálními trenéry. Nalezl jsem spojení na asi největšího touroperátora na Belek – na místní společnost Bilyana Golf (www.bilyanagolf.com) která pracuje se všemi hřišti a s velkou většinou tamních hotelů a vozí do Beleku na 7000 hráčů ročně, hlavně Angličanů. Vyřizují objednávky skupin i jednotlivců, jsou i prodejci letenek.

 

Poslední dobou jsem se intenzivně zabýval vytvářením rozumného mostu do stále oblíbenější golfové destinace - do tureckého Beleku pro ty, kdo se tam chtějí vypravit individuálně a nepotřebují se připojit do tréninkových kempů s profesionálními trenéry.

Nalezl jsem spojení na asi největšího touroperátora na Belek - na místní společnost Bilyana Golf (www.bilyanagolf.com) která pracuje se všemi hřišti a s velkou většinou tamních hotelů a vozí do Beleku na 7000 hráčů ročně, hlavně Angličanů. Vyřizují objednávky skupin i jednotlivců, jsou i prodejci letenek.

Přes Bilyanu si můžete naplánovat zájezd kdykoli a požádat je o nabídku na svou ideální dobu, hotel a hřiště, ale oni mají i sami dost svých nabídek - ty jsou pak cenově nejvýhodnější.  Ceny Bilyany citlivě reagují na sezónu.

Hlavní sezóna vypuká na jaře od začátku března, ale už v únoru se Belek slušně plní, v tu dobu tam bývá 15 - 20 stupňů.

Bilyana nám nabídla jejich tajný tip - zájezd v posledním únorovém týdnu, od 19. do 26. 2., to je Belek ještě za velmi dobrých cenových podmínek, pak následuje cenový skok, od března už je tam hlava na hlavě, startovní časy po 7 - 8 minutách, továrna na golf. V únoru ještě ne. Ale Bilyana Vám dokáže nabídnout v podstatě každý termín.

Bilyana nabízí dvojí cenu. Cena individuální je pro libovolně malý počet účastníků, cena skupinová je pro skupiny o osmi a více lidech. Na tuto druhou cenu je sleva v podobě pobytu každé osmé osoby zdarma. Podrobnější vysvětlení níže.

Vše se vyřizuje přímo s Bilyanou, není s tím velká práce - požádáte o nabídku, vyberete z navržených možností, pak je objednání, po potvrzení objednávky  se zájezd platí , pak přijdou letenky a to je všechno.

Platbu provádí každý účastník sám, z kreditky nebo z účtu..

Toto si může vzít na starost jeden ze skupinky, ten vše vyřídí a pak má tu slevu (v podstatě platí jen letenku), nebo se skupinka dohodne, že si slevu rozpustí mezi všechny účastníky rovnoměrně - ale stejně to někdo z nich musí vyřídit. Praxe - spousta lidí dává přednost tomu, aby se někdo postaral, a dá raději o těch několik desítek euro víc.

Takže se dejte do práce, vytvořte skupinky napište si do Bilyany na mail golfové manažerky Bilyany paní Sevdy Uygurlu sevda@bilyanagolf.com o předběžnou registraci. Pak už budete jimi instruováni k dalším krokům.

Termín: objednávka má být v Bilyaně do 20.12., peníze poté, co ji oni potvrdí.

 

V termínu 19. - 26. února nabízí Bilyana tohle:

 

PAPILLON ZEUGMA  HOTEL BELEK  ***** -  ALL INCLUSIVE

From 19th February till 26th February 2010  (19. - 26. 2.)

* 7 Nights accommodation at 5 star Papillon Zeugma Hotel on All iclusive basis
* Private Airport Transfers

* 4 rounds of golf ( 2 rounds of Golf  at Montgomerie and  1 round at National and 1 round at Carya golf  Course)
* Daily Golf Transfers return

* welcome Cocktail
* VIP Treatment
* Gala dinner
Překlad: balíček 7 nocí ve dvojlůžkovém pokoji, 4 kola golfu, všechny transfery (z letiště, zpět na letiště a na všechny hřiště), gala večer atd.               C

Cena balíčku je 549 Euro za osobu (toto je běžná cena za osobu),

nebo jen 480 Euro za osobu (cena při rozpočtení skupinové slevy mezi účastníky při účasti 8 hráčů nebo násobků osmi). Pokud je hráčů 8 - 15, mají nárok na jednu tuto slevu, při 16 - 23 na dvě slevy atd. - sleva se dává na každou naplněnou skupinku osmi.

K tomu se dá přes Bilyanu přikoupit letenka na tento let:

19 FEB  XQ191 VIENNA     19.05  ANTALYA 22.40
26 FEB  XQ 190 ANTALYA 16.15  VIENNA   18.05

Cena letenky 229 Euro na osobu. Letenky zajišťuje Bilyana, takže je to všechno za jedno vyřizování, nebo si můžete objednat letenky zvlášť, např. u Turkish Airlines, ti létají z Prahy, ale jsou dražší.

Celková cena v první variantě je 549 + 229 = 778 Euro

Cena ve druhé variantě je 480 + 229 = 709 Euro

 

K tomu je ještě potřeba zaplatit za přepravu golfového bagu - platí se na letišti, cena je 25 Euro za každou cestu.

Let si samozřejmě můžete zajistit i jinak, z Prahy přes Turkish Airlines, nebo přes Student Agency atd.

 

Komunikace s Bilyanou: A, N,

 

V případě dotazů pište (česky!) na mail    idousek@volny.cz  

Komentáře k tomuto článku