Spoluhráči.cz klub Greenwood Ústí nad Labem dokumenty a články Manažer klubu Greenwood

Greenwood Ústí nad Labem – článek Manažer klubu Greenwood

Možné akce:
profilové foto Václav Blahovec
Václav Blahovec

Manažer klubu Greenwood

Vytvořeno:12. 5. 2009, 15:44
Autor:Václav Blahovec
Možnosti
Anotace:

Co říkáte na právě skončenou sezonu 2007-08?

Jsem pyšný na tento tým, byla to vynikající sezóna v které jsme skončili na překrásném třetím místě a pokud se pořádně zamyslíme tak jsme lepší ani nemohli být,protože první byl Pánský klub,který má v kádru asi 15 hráčů co hrálo 1.OHBL a kdyby jí jen hráli,ale oni byli ve špičkových klubech,které první ligu i vyhrávali jako např.UNION a HORIZONT a druhá byla Sonáta,za kterou hrál medailista z MS v hokejbale Oliverius ,Cícha dlouholetá opora Slovanu a další kvalitní hráči a hlavně se nám v Play of šikovně vyhnuli(smích).

 

Kdo patřil mezi opory mužstva Greenwoodu?

Vytvořili jsme dvě kvalitní lajny,které jsme šikovně doplňovali třetí formací.Každého hráče bych mohl označit za oporu týmu,každý v něčem vynikal,spíš jsme to výborně na kombinovali,aby se hráči k sobě typově hodili a postavili jsme to na sehraných dvojicích,hokejbal je týmová hra a my jsme hráli jako tým.

 

To určitě,ale označte někoho z hráčů,který patřil k oporám?

Brankář Záveský v obraně vynikali bratři Biedermani a Bér v útoku hráli výborně bratři Loskotové,Bezděkovský.T.,v černé práci byl vynikající Stránský a bodově vynikali Bezděkovský.L.a Pechy,který je našim největším klenotem.Raritou našeho klubu je,že máme 5 bratrských dvojic,asi proto jsme tak sehraný(smích).

 

Kdo rozhoduje o posilách,financích a změnách v sezoně?

Ovšem rozhoduje tříčlenné vedení klubu spolu se mnou je to p.Bér,p.Biederman.M.a jsem za to velice rád,jsou to lidi na správných místech výsledky hovoří za vše.

 

Jaké plánujete změny na novou sezonu?

Chceme nahradit hráče,kteří budou odcházet,většinou to jsou hráči kteří se neprosadili do prvních dvou lajn a tudíž jsou nespokojeni z nasazováním v zápasech.Ty chceme nahradit a pokud možno lepšími hráči.

 

Všiml jsem si,že budete spouštět nový Web to je čí zásluha?

Je to zásluha našeho hráče Václava Blahovce,který na tom tvrdě zapracoval a vylepšuje stránky každým dnem za což mu patří obrovský dík.

 

Kam řadíte 3 místo ve své kariéře?

Toto třetí místo patří mezi moje největší úspěchy,ale pár dobrých výsledků se my již povedlo.Z týmem Athéna jsme vyřadili nejlepší klub Ústecka ELBU ve čtvrtfinále Play of a to se myslím nikomu nepovedlo, hrálo za ně asi jenom 5 reprezentantů (smích), nakonec jsme byli 3 v 1.OHBL.Další úspěchy dva postupy do 1.OHBL z Kingsem a Athénou a jedno 3 místo v 2.OHBL z Athénou.

 

Tak to je zajímavé udělejte nejlepší sestavu z hráčů z kterými jste hrál?

Ted hraju z nejlepší sestavou co může být.Je to velice těžké nerad bych na někoho zapomněl,ale asi by vypadala takto Růžička,Beránek-Štěpánek,Vlach,Falis.J.Nejvíce si cením,že jsem si zahrál z Vlachem(Mistr světa v hokejbale 98)a Štěpánkem(nejlepším hokejbalistou ČR).

 

Jmenujte nejlepší hráče v 2 OHBL?

Každý tým má 2 až 5 vynikajicích hráčů.V Piv.veteránech se mi líbí Kubík,Vuong v Chlumci Reis,Myška v HBC 74 je to Konrád a Navrátil v Sonátě jsou vynikající hokejky Oliverius a Cícha v Pánském klubu a u nás je to spíše týmová práce.V Pánském klubu mají vynikajících hráčů tak 10,ale jeden vyniká je to Panenka to je vyjimečný hráč,který se hrozně těžko brání a umí si dojít i pro šikovný faul.Od nás je to Pechy a zbylé dvě lajny(smích).

 

Jaký tým má nejlepší obranu nebo útok v 2.OHBL?

Nejlepší obrana Pánský klub,HBC 74 a my.Nejlepší útok Pánský klub,Sonáta,Chlumec. Cíle pro novou sezónu? Hrát lepší hokejbal než v této sezóně, což bude velmi těžké.Cíle týmu vykrystalizují v průběhu přípravy,záleží kdo odejde a kdo přijde,zeptejte se mě v září,to budu vědět víc(smích).

Komentáře k tomuto článku