HC Angry Donkeys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC Angry Donkeys dokumenty a články NOVÁ PRAVIDLA HHL 2018/19

HC Angry Donkeys – článek NOVÁ PRAVIDLA HHL 2018/19

Možné akce:
profilové foto Ondřej Černý
Ondřej Černý

NOVÁ PRAVIDLA HHL 2018/19

Vytvořeno:28. 7. 2018, 9:15
Autor:Ondřej Černý
Možnosti
Anotace:Ahoj chlapi, byl bych moc rád, když by si tohle všichni přečetli. Miloš mi poslal nová pravidla pro letošní sezónu HHL. Je z toho cítit už lepší organizace a hlavně kontrola nad hráči, kteří HHL v Novém Bydžově hrají. Všechno bude pro každého z týmu snadno dohledatelné i na webu. Nově je také vybírána částka 200 Kč za hráče z každého týmu - k čemu bude určena si přečtěte. Já to budu brát tak, že kdo tuto částku neuhradí, nemůže za AD nastoupit. Stejně tak k dnešnímu dni považuji novou soupisku AD za uzavřenou a nové hráče už nenabíráme. Připomínky, názory, pište do komentů. Díky.

HHL 2018 – 2019

 

Vážení přátelé, již zanedlouho začneme hrát další ročník naší amatérskorybníkářské hokejové ligy. V Bydžově se hraje první mistrovský zápas v neděli 16.9.2018 a od té doby tam je přístupný led, předpokládám že i veřejné bruslení pro ty, co si budou potřebovat otestovat brusle a nohy :-).

 

Co to pro nás znamená:

 

  1. Dodat seznamy hráčů dle přiloženého formuláře.

  2. Registrace týmů a hráčů na webu.

  3. Sejít se, zástupci týmů, doladit pravidla a podmínky soutěže. ( alespoň 3 zástupci z každého týmu )

  4. Před zahájením soutěže vybrat a do ligového fondu předat za každého hráče ze soupisky 200Kč.

  5. Budu potřebovat alespoň 2 spolupracovníky pro vedení a řízení soutěže.

  6. Budu potřebovat alespoň 2 spolupracovníky pro organizování a řízení tréninkových zápasů v týdnu.

 

A nyní trochu podrobněji k uvedeným bodům.

 

Původně jsem předpokládal, že soupisku hráčů nebude možné v průběhu soutěže měnit, ovšem, byl jsem přesvědčen že by to pro některé týmy mohlo být likvidační a tak nejspíš od této podmínky ustoupím, ovšem za předpokladu určitého početního omezení nově přijatých hráčů a že každý nový hráč bude muset mít řádnou registraci včetně poplatku a souhlas alespoň členů realizačního týmy HHL.

Pro registraci hráčů a týmů jsem připravil účet na GOOGLU, hobbyhokejliga@gmail.com a heslo: HHLnovybydzov. Tam na DISKU jsem připravil složky pro jednotlivé týmy, kde se budou ukládat karty hráčů a další týmové dokumenty, v kořenovém adresáři pak budou základní dokumenty ligy a soupisky týmů. Připravil jsem šablonu soupisky pro týmy a naši jsem předvyplnil.

Dále jsem začal vyplňovat KONTAKTY, tady bych prosil doplnit a upřesnit, když ne všechny hráče tak alespoň ty angažované na všech stupních, připravil jsem také štítky pro označení a zařazení jednotlivých kontaktů do skupin. Každý kontakt může být v několika skupinách – štítcích – , význam netřeba popisovat a je na vás, do jakých skupin jednotlivé své členy zařadíte, samozřejmě podle jejich angažovanosti.

Sraz je potřeba udělat do zahájení sezóny, uvažoval jsem třeba u Ondry v hospodě ale můžeme i jinde, třeba opět u nás v Senicích. Chtělo by to, mimo jiného, přístup na internet a počítač nebo noťas. Termín bych viděl na sobotu 1. září 2018. Chtělo by to od každého týmu alespoň 3 zástupce a dost času na prodiskutování.

Poplatky, je potřeba mít nějakou rezervu na neočekávané i očekávané výdaje a také je to určitý stimul pro hráče. Vy můžete vybrat zálohu větší, my – Kocouři – budeme nejspíš vybírat zálohu 1000 Kč jako kredit. Vybrané peníze se v průběhu ligy použijí na úhradu nárazových akcí jako je ukončení sezóny nebo Silvestrovský turnaj. Tam vždy trnu hrůzou jestli dorazí předpokládaný počet lidí nebo ne. Nechtěl jsem tam vybírat hodně peněz ale také jsem to nechtěl doplácet. A ono to, když víte kolik bude stát led, rozhodčí a ceny a nevíte kolik dorazí platících hráčů, je docela sázka do loterie. Tak že, tyto jmenované věci se zaplatí z fondu a na místě se jen dovybere na občerstvení od přítomných hráčů.

Co se týká realizačního týmu, většinou jsem vše dělal sám a proto bych přivítal alespoň dva spolehlivé parťáky, je dobré mít se občas s kým poradit a i o těch penězích z ligového fondu bych nerad rozhodoval sám. Do vedení HHL může poslat svého zástupce každý tým, pokud tam najde spolehlivého, obětavého a ochotného člověka :-).

Trénování a přáteláky, tam je často problém s účasti a proto bych navrhl vybírat 200Kč/účastník akce a případný přebytek by si dotyčný organizátor ponechal a v případě průšvihu s účastí by naopak doplácel. A zase platí, může být organizátorů víc.

V příloze posílám kartu člena, rozešli to členům a zájemcům  a nech vyplněný formulář poslat také na ligový mail   hobbyhokejliga@gmail.com, z mailu to pak lehce uložíš/m do příslušné složky. Jen prosím aby ten formulář - členskou karu každý pojmenoval ve formátu: jmenoprijmaniXX ( xx číslo hráče na dresu ) a v mailu aby uvedl svůj tým. 

Jo, a dohodněte se kdo z týmu to bude rozesílat, do některých týmů to posílám více zástupcům, tak aby jste to nerozesílali všichni :-)

Zatím snad vše, dávejte dohromady členy a na shledanou 8-) Miloš

 

Komentáře k tomuto článku