Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí 15. ročník Vřesovského výšlapu Za krásami podzimu

Klub českých turistů, odbor Hodonín – 15. ročník Vřesovského výšlapu Za krásami podzimu

Možné akce:

15. ročník Vřesovského výšlapu Za krásami podzimu

Kdy:Sobota 24. 9. 2016 8:00 – 17:00
Kde:Chřiby
Popis akce:

                

                 Na poslední zářijovou sobotu nám dorazila taktéž pozvánka od Mirka Vaculíka na jejich 15. ročník turistického pochodu Za krásami podzimu. Někteří sem jezdíváte pravidelně, akce se započítává do soutěže „O zlatého turistu 2012 - 2016“. Kromě výletu do Moravskoslezských Beskyd či na Podluží můžete tedy v tento den zavítat také do Chřibů.

                Pěší trasy jsou vypsány na 8, 12 a 17 km, cyklotrasa pak na 30 km. Prezence (přestože Mirek stále uvádí prezentace) od 8 do 12 hodin v hospodě Ozdravovna u Sirotků na návsi nedaleko autobusové zastávky, cíl do 17 hodin tamtéž. Startovné (byť není uvedeno v propozicích, ale ono se obvykle vybírá, třeba jako na Prvním jarním výšlapu JMO KČT) počítejte 30 Kč, každý účastník bude odměněn pamětním dárkem a diplomem, oceněn bude tradičně také nejmladší, nejstarší a nejvzdálenější účastník a nejpočetnější rodina.

                Doprava pro členy OKČT Hodonín (píši záměrně takto, neboť kromě hodonínských členů máme členskou základnu i v okolních obcích) individuálně, na akci se chystá například Simča, ušlapané či ujeté kilometry nahlaste po akci mailem Oldovi, který vám je zanese do statistiky.    

 

Důležitost: střední
Přílohy:
Zúčastnili se (3) Simona Cutáková, Pavlína Cutáková (host od Simona Cutáková), Pavol Sokol
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 18. 9. 2016, 11:19   (upraveno 18. 9. 2016, 11:20)
Možnosti

Komentáře k této akci