Kuriozitky :D

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kuriozitky :D dokumenty a články 1.Turnaj

Kuriozitky :D – článek 1.Turnaj

Možné akce:
profilové foto Anna Šťastná
Anna Šťastná

1.Turnaj

Vytvořeno:27. 11. 2008, 20:59
Autor:Anna Šťastná
Možnosti
Anotace:Majklův pohled na náš vstup do soutěže.
V neděli 21.9. začala prvními zápasy na Kotlářce nová soutěž dorostenek. Na první turnaj nás posílila Martina s Adélou z juniorek A, v brance vše jistila Poky z juniorek B.

EVVA FBŠ Bohemians vs. SK Florbal Benešov 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

   V prvním zápase jsme se utkali s týmem Benešova, starými známými z loňské ligy žákyň. Přesto první třetina byla ve znamení oboustranné opatrnosti, rozkoukání se a bez výraznějších šancí.

   Bylo zřejmé, že moc branek v tomto zápase nepadne a rozhodovat bude spíš důraz v osobních soubojích a před brankou soupeře. To se dařilo lépe soupeřkám, navíc jsme si jednu z jejich střel tečovali do vlastní brány.

   I v poslední třetině si Benešov udržoval mírnou převahu, navíc jsme soupeřkám nabídli v 8. minutě výhodu přesilové hry. Těsně před koncem ji Benešov dokázal využít. Času na vyrovnání již moc nezbývalo. Necelé dvě minuty před koncem jsme odvolali brankářku, gól se nám však již vstřelit nepodařilo, naopak Benešov pečetil své vítězství střelou do prázdné branky.

EVVA FBŠ Bohemians vs. FBC Pitbullky Kolín 4:1 (0:0, 1:1, 3:0)

   V druhém utkání nás čekal nováček z Kolína. Od počátku jsme si vytvořili převahu, bohužel i v tomto utkání se ukázala stejná bolest jako v předešlém zápase – střelba. První třetina tak skončila opět bez branek.

   Na počátku druhého dějství jsme se konečně dočkali, nahození Ivety Svačinové z obrany skončilo až v brance soupeřek. Bohužel jsme se z vedení neradovali dlouho, naší menší koncentrovanosti v obraně dokázaly soupeřky využít a rázem to bylo 1:1. Ve zbytku třetiny jsme se dokázali několikrát přesvědčit, že ani prázdná branka neznamená ještě gól.

   Rozhodnout o vytouženém vítězství jsem tak museli až v poslední třetině. Dorážkou se prosadila Eliška Baierlová. Poté nám předvedlo ex-Pantherskou spolupráci Martina Vorlíčková s Adélou Růžičkovou a bylo to již 3:1. Poslední branku vstřelila opět z dorážky Zuzka Jedličková.

Komentáře k tomuto článku