Kuriozitky :D

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kuriozitky :D dokumenty a články 3.Turnaj

Kuriozitky :D – článek 3.Turnaj

Možné akce:
profilové foto Anna Šťastná
Anna Šťastná

3.Turnaj

Vytvořeno:27. 11. 2008, 21:03
Autor:Anna Šťastná
Možnosti
Anotace:Článek Aničky o ne zrovna úspěšných zápasech v Chlumci.
V sobotu 18.10. jsme se sešly v počtu 9+1 v hale v Chlumci. Z áčka juniorek nás posílila Žaneta s Adélou a Týna v bráně. Převlíkly jsme se, rozběhaly, rozchytaly Týnu a šly hrát.

EVVA FbŠ Bohemians vs. Black Angels 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) 

  První třetina začala hodně ospale, naše hra byla hrozně nepřesná se spoustou individuálních chyb. Naštěstí Black Angels taky nehrály zrovna nejlíp, ale minimálně důrazem nám dávaly zabrat. V osmé minutě jsme se dostaly do vedení, když Domča „mazácky přiloženou hokejkou k tečování“ dostala do sítě střelu Ivety. V zápise je ale napsaná jako střelkyně Adéla, s asistencí Aničky... Do konce třetiny to bylo všechno.

  O přestávce nám Michal vynadal a trochu změnil sestavu, ale moc to nepomohlo, protože hned po 30 sekundách jsme dostaly gól od kapitánky Black Angels. Na konci třetí minuty jsme zase vedly, Žanet přesně vystřelila od manťáku, asistence Anička. Bohužel se naše hra nezlepšila.

  Takže nám zase trochu vynadal a udělal změnu v sestavě, v obraně a na centru se točili jenom 4 lidi. V čase 7:06 se trefila Kačka bez asistence. Soupeři nepomohl ani time-out, takže výhra 3:1, 3 body, ale bylo to hrozný. Určitě bychom měly poděkovat Týně, která nás držela prakticky celý zápas.

EVVA FbŠ Bohemians vs. FBC Pitbullky Kolín 2:2 (1:2, 1:0, 0:0) 


  Do druhého zápasu určitě bylo co zlepšovat, Kolín měl být slabší… Potvrdilo se to už ve druhé minutě, gól dala Zuzka, asistence Kačka. Potom to bylo ještě v pohodě, ale v osmé minutě jsme dostaly hned dva góly od jejich trojky a dvacetdevítky. To nám nějak podlomilo sebevědomí a zase jsme začaly kazit co se dalo. 

  Asi ani nemusím psát, co se dělo o přestávce… Pořád to nebylo nic moc, ale v páté minutě vyrovnala Eve krásnou střelou, když se k ní dokutálela vyražená střela Aničky. Na to, co se potom dělo, se moc koukat nedalo, hra byla hodně nepřesná s častým přerušováním a bez slušných akcí. 

  Ve třetí třetině už gól nepadl, u nás díky skvělým zákrokům Týny, na druhé straně kvůli naší střelecké neschopnosti. V osmé minutě se stala jedna kuriózní situace, soupeřka hodila Ivetu na manťák, ale rozhodčí nepochopitelně vyloučil slečnu Sedláčkovou „za hrubost“. V oslabení jsme začaly konečně pořádně hrát, i v naší následné přesilovce, bohužel góla jsme nedaly, tak jak taky, když někdo netrefí třikrát za sebou prázdnou bránu, že jo Domčo… Remíza na světě, Michal to okomentoval: „Doufal jsem, že toho góla nedáte, protože 3 body si nezasloužíte“, a jelo se domů… 

Komentáře k tomuto článku