Kuriozitky :D

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kuriozitky :D dokumenty a články 6.Turnaj

Kuriozitky :D – článek 6.Turnaj

Možné akce:
profilové foto Anna Šťastná
Anna Šťastná

6.Turnaj

Vytvořeno:25. 12. 2008, 23:53
Autor:Anna Šťastná
Možnosti
Anotace:Ztráta šesti bodů po jednoturnajovém volnu
Díky volnu na 4. turnaji jsme se sešli na dalších zápasech po delší době až v neděli 21. prosince v Benešově. Čekala nás utkání s domácím Benešovem a vedoucím Tatranem Střešovice.

FBŠ EVVA Bohemians vs. Tatran Střešovice 2:4 (1:3, 0:0, 1:1)         

Vstup do utkání se nám příliš nevydařil, první dvě přímé střely na naši branku skončily rovnou v síti – 0:2. Brzy jsme se však vrátili do zápasu, když se individuálně prosadila Alesa Panková. V zápětí tatáž hráčka zezadu faulovala unikající protihráčku a následovalo trestné střílení. Petra Nemravová ho využila  a vrátila tak Tatranu zpět dvoubrankové vedení.

Druhá třetina žádnou změnu skóre nepřinesla. Soupeřky dobře vědomy si svého náskoku se začaly soustředit zejména na držení míčku, my jsme se sice snažili o častou střelbu, většinou však z velké dálky a nepřipravených pozic bez potřebného clonění a dorážení, takže ani to k úspěchu vést nemohlo.

Do poslední třetiny jsme vstoupili již ve značně stažené sestavě a přestože jsme si dokázali vytvořit šance, branka ne a ne padnout. Nakonec jsme již na začátku 9. minuty odvolali brankářku a pokusili se vstřelit branku v šesti. To se nám po pár vteřinách podařilo, když se na brankovišti prosadila Eliška Baierlová. Bohužel pro nás měly soupeřky po ruce rychlou odpověď a hned na začátku 11. minuty nám díky pohotové dorážce z brankoviště odskočily zpět na rozdíl dvou branek. Tak utkání i skončilo.

FBŠ EVVA Bohemians vs. SK Florbal Benešov 3:5 (0:3, 2:2, 1:0)

   Benešov se prezentuje odlišným herním stylem než Tatran a než jsme se přeorientovali, tak bylo prakticky po zápase. Důrazem, rychlostí, tahem na bránu, ale i naším nesmyslným střídáním se soupeřky v první třetině dostaly velice lacino do vedení 3:0.

V druhé třetině vykřesala menší naději pro náš tým Alesa Panková, když její nahození z půlky se odrazilo od hráček před brankou a zapadlo až za záda brankářky. Benešov však neponechal nic v náhodě a po dvou pohledných akcích zvýšil až na hrozivých 5:1. Naše odpověď přišla až vteřinu před sirénou, když bekhendem dorazila míček do branky Kačka Hovorková.

O tom, že být aktivní před brankou soupeře se vyplatí, se přesvědčila v poslední třetině i Míša Moravcová, když asi napotřetí propasírovala míček do branky. Přestože jsme ve zbytku utkání měli dobré šance ke skórování, zejména Kačka Hovorková, tak už k žádné další změně skóre nedošlo.

Komentáře k tomuto článku