Spoluhráči.cz klub TTC Praha - rekreační dokumenty a články Do nové sezóny s dvěmi Ligami TTC Praha

TTC Praha - rekreační – článek Do nové sezóny s dvěmi Ligami TTC Praha

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Do nové sezóny s dvěmi Ligami TTC Praha

Vytvořeno:27. 9. 2011, 8:51
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Pondělní baráž rozhodla s konečnou platností o složení 1. a 2. ligy TTC Praha a o tom, že v 1. lize bude dest hráčů a v 2. lize dvanáct.

Odstoupením Jiřího Jansy a Josefa Poláška z 1. ligy TTC Praha, se uvolnily navíc dvě místa. Z tohoto důvodu se hrála baráž o tři postupová místa, do které byl přibrán navíc 10. hráč z 1. ligy, Tomáš Jung, který měl původně sestupovat přímo. Z 2. ligy měl na baráž nárok Martin Formánek, který ale nepotvrdil účast v letošním ročníku. Toto právo tedy automaticky přešlo na Pavla Oberhorfera. Dále byly do baráže povolán v pořadí další hráč z 2. ligy, aby v baráži o tři postupová místa hráli čtyři hráči. Při neúčasti Božeby Malé právo hrát v baráži získal v pořadí za ní Libor Kvasnička.

Baráž
Padrtka – Kvasnička 1:3(-9,-11,9,-8), Jung T. - Oberhorfer 0:3(-1,-0,-3), Kvasnička – Oberhorfer 2:3(-4,-2,3,6,-10), Padrtka – Jung T. 1:3(-9,4,-9,-9), Oberhorfer – Padrtka 3:2(-9,7,-10,8,10), Jung T. - Kvasnička 0:3(-4,-5,-3)

Pořadí:
1. Pavel Oberhorfer, 2. Libor Kvasnička, 3. Tomáš Jung, 4. Ladislav Padrtka

O složení lig je tedy rozhodnuto a současně byly rozlosovány. Takto vypadá složení včetně losovaných pozic.

1. liga
Emil Hadač, Miloslav Fiček, René Jung, Karel Pešata, Pavel Oberhorfer, Libor Kvasnička, Tomáš Jung, Jaroslav Smíšek, Michal Vondra, Petr Váňa

2. liga
Jan Smíšek, Jan Remšík, Tomáš Szilágyi, František Vrchota, Svatobor Fuček, Blanka Bělohlávková, Petr Pružina, Ladislav Padrtka, Jitka Otrusinová, Božena Malá, Stanislav Kolpek a Martin Číž.

Pokud se přihlásí do ledna 2012, kdy bude Liga TTC Praha v polovině, alespoň čtyři noví hráči, bude otevřena třetí liga, kam budou zařazeni čtyři noví hráči a k nim sestoupí hráči na 11. a 12. místě v 2. lize po dohrané první polovině.

V pondělí 3. 10. proběhne kontrolní turnaj a od pondělí 10. 10. se hraje Liga TTC Praha.

Komentáře k tomuto článku