AirsftTeamSrubec

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub AirsftTeamSrubec kalendář akcí Dětský tábor Counter Strike - Junior

AirsftTeamSrubec – Dětský tábor Counter Strike - Junior

Možné akce:

Dětský tábor Counter Strike - Junior

Kdy:Neděle 31. 7. 2016 14:00 – Sobota 6. 8. 2016 11:00
Kde:675 25 Rokytnice nad Rokytnou Česká republika
Popis akce:

Counter Strike je tábor pro nejmladší airsoftové nadšence. Na táboře půjde především o souboj profesionálů z řad policistů a zákeřných teroristů. Ve hře je spousta peněz, takže vyhrát chtějí všichni za každou cenu.

Přenášení bomb, řešení zrady ve vlastním týmu nebo souboj se zombíky bude na denním pořádku. Budou nás čekat celodenní bitvy, které potřebují strategický plán. Musíme počítat s tím, že bojovat se bude i přes noc! Čas je drahý, proto se musíme rozhodovat rychle ve chvíli, kdy na bombě zbývá jedna minuta.


Samozřejmě, kvůli nízké věkové kategorii budou veškeré bojové operace a výcvik uzpůsobeny tak, aby je zvládli i ti nejmenší a nejmladší, kteří jsou pro nás v jednotce stejně důležití jako jejich starší spolubojovníci. Spolu s uzpůsobeným průběhem misí, jsou naši armíci pod neustálým dohledem našich vedoucí, kteří dbají na kontrolu dostatečného pitného režimu, stravování, hygienu a hlavně individuální problémy i přání každého z dětí.

Hlávní náplní tábora bude samozřejmě airfsoft. Nepůjde však jen o bezhlavé střílení, kdy ta strana která vysype víc kuliček - vyhrává. Ne půjde o týden plný propracovaných bitev s využitím rozlehlých lesů, tvrze, bojové techniky, výcviku v první pomoci, který každý policista, ale taky terorista musí znát a ovládat, práce s mapou, překonávání sama sebe a posouvání svých hranic dál. To celé samozřejmě v lehkém vojenskému drilu, který k army táborům patří. Letos obnovíme i herní peníze, které budou naši armíci získávat za plnění různých misí a tím získávat výhody na bojišti.

Zbraně a speciální vybavení na letní tábor

U nás na Březové se dají zapůjčit airsoftové brokovnice za půjčovné 300,-Kč na tábor. K brokovnici vám půjčíme i airsoftové brýle. Kdo z vás nemá maskáče, tak nevadí. Je třeba mít oblečení, které si můžete zašpinit. Vytrvalci můžou vydržet až do konce akce. Baterku si sebou vezměte, bude se hodit. Jinak nic speciálního není potřeba, prostě oblečení a věci nasedmidenní tábor .

Důležitost: střední
Maximální účast:60 spoluhráčů
Zúčastnili se (1) AirsoftTeamSrubec Správce
Nezúčastnili se (0)
Zadal:AirsoftTeamSrubec Správce, 14. 7. 2016, 18:50
Možnosti

Komentáře k této akci