Spoluhráči.cz klub TJ JM Chodov Starší Žáci A dokumenty a články Letní soustředení 2008

TJ JM Chodov Starší Žáci A – článek Letní soustředení 2008

Možné akce:
profilové foto Jan Musil
Jan Musil

Letní soustředení 2008

Vytvořeno:26. 8. 2008, 10:43
Autor:Jan Musil
Možnosti
Anotace:Pár slov o letošním soustředění.

Každý z nás už asi nějakou tu dobu vyhlížel termín letního soustředění, ať už z důvodu obav z nějakých neúspěchů nebo se tam těšil stejně jako většina. Pro ty co se soustředění neúčastnili bych chtěl nastínit tamnější program a pro ty co tam byli bych chtěl sepsat pár věcí co bysme si od tamtud měli vzít, jak se říká k srdíčku.

 

Vstávání v 7:30 asi nikomu nebylo příjemné, ale dorazit to takovou bláhovinou a běžět na snídani to jsem nečekal. To by nebylo nic až tak hroznýho kdyby nebyla jídelna dobrej kiláček od ubytovny. Po snídani jsme měli vetšinou tak hodinku volna a pak následoval běhací trénink. Po něm jsme se plni elánu odebrali do haly. Pak zase běh na oběd. Po obědě do nás začali hustit další várku tréninků. Oblibeným cvičením trenérů bylo rozházet nás do 3 skupin. Jedni skákali přes švihadlo, druzí sprintovali a ti poslední posilovali. A to se střídalo, dokud neměla každá skupina 3 čárky u každé disciplíny. Potom zase přesun do haly a z ní jak jinak, než běh na večeři. Po večeři nám byla uštědřena chvíle volna, kterou jsme prokecali na pokojích a propowerballovali. No a od 21:00 nás čekal hrací trénink hale. To je asi tak vše k našemu dennímu režimu.

 

Teď snad to, co by si z toho měl každý z nás odnést. Na soustřeďku se podle mýho parta celkem stmelila a myslim, že když nám to vydrží přes sezónu tak to bude příjemný. Další věc, že jsme dostali na prdel od trenéru, což je potupa, ale co se dá dělat. Měli naše dvě nejzářivější hvězdy, který nám ať chcete nebo ne, nasázeli 3 (nebo ještě víc?) góly. Další věc se týka sestavení dvou, podle mě docela kvalítních lajn, se kterýma se snad v průběhu sezóny nebude moc točit. Až si při hře budeme rozumět a budeme vědět co od sebe čekat, tak budeme konečně válcovat kdejakej Future :). Když bych měl jen házet myšlenky na papír, další by se týkala komunikace a to hlavně s trenérem. Už jsme to probírali a došli jsme k tomu, že nám chybí asistent (nebo prostě někdo kdo florbal hraje aktivně). Kdyby jsme ho měli vyřešilo by to další problém. A to jest ten, že náš pan coach na nás kouká jaksi moc lavičkově. Co by asi každej měl vědět a nepochybně už ví, je že máme novýho kapitána a tím je Zed. Nechť ho provází síla.

 

Jak už jsme zmínil, většinu věcí, co nám vadí a je potřeba změnit jsme už zdrbli a kdo má co dodat tak to tady někam napiště.

 

Pokud jste se dostali až sem tak dík za přečtení, Muslim.smile

Komentáře k tomuto článku