Spoluhráči.cz klub Dobová móda Telč kalendář akcí Historické slavnosti v Telčí

Dobová móda Telč – Historické slavnosti v Telčí

Možné akce:

Historické slavnosti v Telčí

Kdy:Sobota 21. 8. 2021 12:00 – 18:00
Kde:Telč
Popis akce:

1. Edit: akce začíná v 10:00 jarmarkem

předběžný plán: my jsme od 14 h v průvodu mezi 15:15 a 17:15 2 přehlídkové vstupy. Doporučuji být u Jarmily ve 12 h ať se v klidu převlékneme a dojdeme na místo srazu průvodu.

Ahoj přátelé, chtěla bych vás informovat o akci, kterou chystá město Telč. Jsou to historické slavnosti, konající se 21.8.2021. Složením programu byl pověřen pan Škrdla z Horáckého divadla. Vysvětlil mi, jak by si akci představoval. Bude to společný program pěti měst, kdy každé město představí svoje spolky. Protože bude hodně účinkujících, byly by pro každého dva krátké vstupy-asi 5minnut. Před hlavním programem by šel ještě průvod Telčí složený z účinkujících. Prosím o potvrzení účasti, abych podle toho složila přehlídku. Jen se modlím, abych nezůstala sama, protože prázdniny bývají s účastí hodně složité. Cestovné by bylo samozřejmě hrazeno. Děkuji předem za odpovědi a zdravím, J.K.

 

 

 

Důležitost: vysoká
Přílohy:

fotografie T-Leták Hist slavnosti líc WEB.jpg

Zúčastnili se (10) Jana Hrobařová, Irena Cahová, Nina Jonášová, Karolina Kociánová, Verunka, Danielka (host od Karolina Kociánová), Míla Zámková, Vlasta Marešová, Verunka (host od Vlasta Marešová), Martina Hendrychová, Alena Lněničková
Nezúčastnili se (5) Věra Žáková, Leona Smolíková, Jitka Kaňkovská, Michaela Kružíková, Hana Sedláková
Zadal:Jarmila Kliková, 31. 7. 2021, 13:45   (upraveno 4. 8. 2021, 16:27)
Možnosti

Komentáře k této akci