Spoluhráči.cz klub FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN dokumenty a články 29.09.2012 MFK FRÝDEK MÍSTEK "B : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 0:1

FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN – článek 29.09.2012 MFK FRÝDEK MÍSTEK "B : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 0:1

Možné akce:
profilové foto Artur Janša
Artur Janša

29.09.2012 MFK FRÝDEK MÍSTEK "B : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 0:1

Vytvořeno:18. 11. 2012, 19:46   (upraveno 19. 11. 2012, 18:57)
Autor:Artur Janša
Možnosti
Anotace:

Domácí mladíci doslova zaspali úvod utkání, ve kterém hosté kopali hned v první minutě dva rohové kopy a vytvořili závar před Tesarčíkovou svatyni. Naštěstí z něj neudeřilo a naopak v 10. minutě po dlouhém autu Musiola vystřelil těsně nad hostující branku Foukal. Ve 22. minutě zahrozili opět svěřenci trenéra Smatany. Zábelka postupoval sám na domácího gólmana, jenže si míč nahodil hodně dopředu a frýdecko-místecká obrana nebezpečí odvrátila. Útoky se střídaly na obou stranách a nejpěknější akci první půle předvedli domácí ve 38. minutě. Foukal unikl po levé straně, prudkým centrem našel hlavu Juříčka, jenže ten hlavou trefil náruč brankáře Klepka. Ve 40. minutě se naopak vyznamenal domácí Tesarčík, který zlikvidoval trestný kop Przyczka i následnou dorážku. Hned z protiútoku zahrozil Teplý, jenže hostující gólman jeho střelu vyrazil na roh.

Nástup do druhé půle měli lepší domácí a ve 48. minutě se zaskvěl dalekonosnou střelou Juříček. Bohužel trefil jen tyč. V době tlaku domácích přišel v 55. minutě rychlý brejk hostí, který s přehledem střelou po zemi podél brankáře zakončil hostující kapitán Mendrok - 0:1. Po hodině hry měl nadějnou příležitost Teplý, ale opět trefil brankáře. Naopak blízko k navýšení náskoku byli hosté v 78. minutě, ale skóre se neměnilo. O minutu později postupoval zcela sám na brankáře Teplý. Chytře ho přeloboval, jenže Klepek konečky prstů ještě míč nadzvedl a ten se zastavil o břevno. Přes snahu juniorky se již vyrovnat nepodařilo a skupina hostujících fanoušků, která o sobě dávala hlasitě vědět po celý zápas se mohla radovat. "Bylo to remízové utkání, jenže dnes se k nám štěstí obrátilo zády," konstatoval vedoucí mužstva Zdeněk Duda.

Rozhodčí: Bureš - Ochodek, Osička. ŽK: 2:3, diváci: 150.

MFK Frýdek-Místek B: Tesarčík - Šebestík (83. Matula), Junga, Kovalík, Musiol - Šigut, Javorek, Juříček, Foukal - Teplý, Sabó (74. Curylo). Trenér: Karel Orel.

Foto ze zápasu najdete v Galerii a také ZDE

Video z utkání ZDE

Komentáře k tomuto článku