Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 18 Sedmička statečných hájila čest Fitcentra, ovšem s posledním Rybníkem nakonec prohrála!

Fitcentrum Litomyšl – článek 18 Sedmička statečných hájila čest Fitcentra, ovšem s posledním Rybníkem nakonec prohrála!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Sedmička statečných hájila čest Fitcentra, ovšem s posledním Rybníkem nakonec prohrála!

Vytvořeno:17. 2. 2020, 11:02
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Situace, která již, doufám, nenastane. Všichni víte, že dávám požadavky na los, tak příště avizujte akce ihned, jak se o nich dovíte. Bohužel jsem ke stavu také přispěl svou neúčastí, a tak se za všechny, kteří se utkání nezúčastnili, omlouvám a děkuji těm, co za nás v Litomyšli v sobotu bojovali...

Fitcentrum Litomyšl - HC Rybník 2:5 (0:1, 1:2, 1:2)

Na utkání s Rybníkem jsme bohužel nemohli sehnat ani brankáře, a tak zaskočil obětavě Karel Nečas. Na poslední chvíli se ještě omluvil nemocný Zdeněk Hájek a že utkání nestihne, zjistil i Michael Resler, vracející se z rekreace z Vysokých Tater. Vše bylo tedy na sedmičce hráčů a Karlu Nečasovi. Do 13. minuty se oba brankáři drželi, ale první kapituloval Karel Nečas. Po přihrávce Tomáše Maštery otevřel skóre zápasu Roman Beránek - 0:1. Dalších deset minut se oba celky marně snažily skórovat, až za to vzal Miroslav Resler a po jeho přihrávce vyrovnal Libor Štegner na 1:1. Za necelé dvě minuty se ale po asistenci Tomáše Vavřiny prosadil Tomáš Ráb a vrátil Rybníku vedení - 1:2. Za další minutu bylo ještě hůře. Po nahrávce Jiřího Fabiána zvýšil Marcel Řehák na 1:3. Ve 39. minutě pak po akci Luboše Řeháka překonal Karla Nečase podruhé v utkání Roman Beránek - 1:4. Fitcentrum to nezabalilo a snažilo se využít každé skulinky ke korigování výsledku. Ve 44. minutě to slavilo úspěch. Po nahrávce Tomáše Lesáka snížil Milan Vičar na 2:4. Ve 47. minutě ale pečetil výhru Rybíka po přihrávce Stanislava Kraitla Tomáš Ráb - 2:5.

Fakta - branky: Libor Štegner, Milan Vičar - Roman Beránek 2, Tomáš Ráb 2, Marcel Řehák. Asistence: Miroslav Resler, Tomáš Lesák - Tomáš Maštera, Tomáš Vavřina, Jiří Fabián, Luboš Řehák, Stanislav Kraitl. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 0:0. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Karel Nečas - Jaroslav Jandík, Petr Mík, Jiří Drobný, Miroslav Resler, Libor Štegner, Tomáš Lesák, Milan Vičar. Sestava - HC Rybník: David Šindelka - Roman Beránek, Tomáš Maštera, Jiří Fabián, Tomáš Ráb, Martin Jedlička, Jiří Brožek, Luboš Řehák, Marcel Řehák Tomáš Vavřina, Jaroslav Kroulík, Radek Palán, Stanislav Kraitl.

Komentáře k tomuto článku