Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 20 neproměnění řady šanci mrzí, Vidlatá Seč si výhru nezasloužila!

Fitcentrum Litomyšl – článek 20 neproměnění řady šanci mrzí, Vidlatá Seč si výhru nezasloužila!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 neproměnění řady šanci mrzí, Vidlatá Seč si výhru nezasloužila!

Vytvořeno:5. 3. 2020, 11:26   (upraveno 5. 3. 2020, 11:31)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Proti druhé Vidlaté Seči začalo Fitcentrum s respektem a brzy o dvě branky také prohrávalo. Pak se ale litomyšlský celek osmělil a náhle vedl a dlouho to vypadalo na zisk všech bodů. V průběhu ale doslova promrhalo řadu vyložených šancí a soupeř výsledek otočil ve svůj prospěch. V závěru se sice ještě podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale to bylo bohužel vše!

Fitcentrum Litomyšl - HC Vidlatá Seč 4:5 (3:2, 0:1, 1:2)

Fitcentrum zahájilo hru se staženou obranou, ale stačila malá nedůslednost v bránění a po přihrávce Václava Záleského překonal Pavla Peterku Tomáš Baumgartl - 0:1. V 5. minutě se situace téměř opakovala a po asistenci  Josefa Štancla ml. zvýšil se štěstím Milan Vopařil na 0:2. To Fitcentrum probudilo a začalo se osmělovat. Několik šanci ještě neproměnilo, ale v 10. minutě se dostal v chumlu k puku Milan Vičar a pohotově zavěsil na 1:2. Ve 12. minutě pak poslal pas po pravé straně Tomáš Lesák na Michaela Reslera, který vystřelil přes obránce a trefil se k tyči a bylo vyrovnáno - 2:2. Za dalších 16 sekund po velké  tlaku uvolnil Martin Hapala Martina Kudrnu a ten dokonal obrat na 3:2. Pak se bohužel Fitcentrum odmlčelo. Řada šancí (především Michael Resler měl čtyři), zůstala bohužel nevyužita, a tak udeřil soupeř. Ve 27. minutě po přihrávce Josefa Štancla ml. vyrovnával Josef Štancl st. na 3:3. Na začátku 35. minuty pak střílel Josef Štancl ml. a od brusle Jiřího Drobného doputoval puk za záda Pavla Peterky a soupeř dokonal obrat - 3:4. Ve 42. minutě uhodilo opět na straně Fitcentra. Po akci Josefa Štancla st. skóroval Josef Štancl ml. na 3:5. V závěru se Fitcentrum snažilo zvrátit nepříznivý stav a až ve 47. minutě uvolnil před brankou Michael Resler Dušana Schlögla, který snížil na 4:5. V úplném závěru už soupeř výsledek uhájil, a tak bohužel Fitcentrum odjíždí bez bodů.

Fakta - branky: Milan Vičar, Michael Resler, Martin Kudrna, Dušan Schlögl - Josef Štancl ml. 2, Tomáš Baumgartl, Milan Vopařil. Asistence: Tomáš Lesák, Martin Hapala, Michael Resler - Josef Štancl ml. 2, Václav Záleský, Josef Štancl st. Vyloučení: 0:0, rozhodčí: ???, Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Štegner, Jiří Drobný, Martin Hapala, Libor Cach, Tomáš Lesák, Michael Resler, Dušan Schlögl, Zdeněk Hájek, Martin Kudrna, Milan Viča, Radek Vašátko, Libor Kučera. Sestava HC Vidlatá Seč: Vít Vomočil - Josef Kyncl ml., Pavel Vostrčil, Jiří Faltys, Tomáš Kment, Martin Henych, Jiří Doležal, Josef Štancl ml., Josef Štancl st., Milan Vopařil, Vlastimil Novák, Tomáš Baumgartl, Václav Záleský, Richard Kořízek, Jaroslav Vomočil.

Komentáře k tomuto článku