FK Komárov

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub FK Komárov dokumenty a články Komárov v Trubíně

FK Komárov – článek Komárov v Trubíně

Možné akce:
profilové foto Jiří Klekner
Jiří Klekner

Komárov v Trubíně

Vytvořeno:16. 5. 2008, 12:08
Autor:Jiří Klekner
Možnosti
Anotace:Komárov padl...
Komárov padl v Trubíně

Berounsko, Hořovicko/ Ve víkendovém kole fotbalového okresního přeboru se dařilo jen domácím celkům. Hosté nevybojovali tenotkrát ani bod.

Největší překvapení se událo v Trubíně, kde domácí dokázali zdolat vedoucí Komárov 3:1. Lídr si tak připsal teprve druhou porážku v soutěži. Díky zaváhání vedoucího celku snížily Neumětely náskok Komárova opět na čtyři body. Šemíci si totiž bez větších problémů poradili s Hýskovem. Po prvním poločase sice na světelné tabuli svítil stav 1:1, domácí ale ve druhé půli rozhodli čtyřmi brankami. Dvě branky vstřelil neumětelský Jaroslav Šebek a v tabulce střelců se tak dotáhl na vedoucího Františka Permana z Komárova, který nastřílel sedmnáct branek. O gól méně pak má na svém kontě David Štich z Újezdu. Souboj o titul krále střelců v okresním přeboru tak v závěru soutěže slibuje napínavý souboj.

Nejvíce gólů viděli diváci o víkendu diváci v Oseku. Domácí Slavoj zde deklasoval Tlustici vysoko 8:1. Osek rozhodl o své výhře již v prvním poločase, který vyhrál 6:0. Hattrickem se na tomto vítězství podílel Robert Čížek. Debakl byl k vidění i v Újezdu, kde domácí deklasovali Hořovice B vysoko 7:0.

V úspěšné cestě za záchranou pokračují Praskolesy, které v důležitém utkání dokázaly na své půdě zdolat Nižbor 3:1.

Kromě zmíněných Praskoles se žádnému celku bojujícímu o udržení nedařilo. Deváté Cerhovice prohrály v Zadní Třebani vysoko 0:5. Prohrály i celky Hýskova a Hořovic B. Bodově naprázdno vyšli i policisté, kteří nestačili na Stašov.

Výsledky: Praskolesy – SK Nižbor 3:1 (2:0), branky: Šimonovský, Drábek, Švehda – Hlaváček, diváci: 120, rozhodčí: Sekerka – Setnička, Chvátal. Ostrovan Zadní Třebaň – Union Cerhovice 5:0 (1:0), branky: Prušinovský 2 (1 z PK), Gőrőg, Martínek, Hruška, diváci: 50, rozhodčí: Vlachopulos – Mázdra, Pos ml. Slavoj Osek – SK Tlustice 8:1 (6:0), branky: Čížek R. 3, Doležal 2, Ungr, Hlavatý M., vlastní – Dolínek, diváci: 60, rozhodčí: Klečka – Hájek, Deraj. Stašov – SK Policie Beroun 3:1 (0:0), branky: Panocha, Vávra, Eichenmann T. – Soukup, diváci: 90, rozhodčí: Kareš – Kros, Plecitý. SK Doubravan Újezd – SK Hořovice B 7:0 (3:0), branky: Ptáček, Teplý, Štochl, Štich, Šmehlík, Tauš, Kyncl z PK. ČK: Zajíc (H), diváci: 70, rozhodčí: Špicl – Závora, Šnajdr. FC Freyburg Trubín – FK Komárov 3:1 (2:0), branky: Juppa 2, Hrabák – Lukavský, diváci: 85, rozhodčí: Ducký – Pergl, Gall. Horymír Neumětely – FK Stejstav Hýskov 5:1 (1:1), branky: Šebek Jar. 2, Mackovič 2, Veselý – Hnátek, diváci: 40, rozhodčí: Ryska – Svoboda, Filip.

Komentáře k tomuto článku