Fox River

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fox River dokumenty a články Zlepšení formy

Fox River – článek Zlepšení formy

Možné akce:
profilové foto Petr Prachař
Petr Prachař

Zlepšení formy

Vytvořeno:3. 6. 2008, 11:51
Autor:Petr Prachař
Možnosti
Anotace:

Zdar jak sviňa,

občasný ternink týmu pomohl a po katastrofálních výsledcích nás čekali dva nejlepší týmy naší ligy S chutí spolu a Green Power.

Do Blanska jezdíme rádi a když Zbrojovka neudělala třetí flek v lize, tak sme chtěli vyhrát konečně my. V lize nění nikdo kdo by S chutí porazil dvakrát v sezonně, tak sme to museli udělat my. Sic sme měli vyhodu v podobě koncertu tří sester( kdo ví nepoví ), ale nakonec z toho byla pěkná bitva, vyhráli sme 8:4 a ačkoliv je Blansko máme rádi, tři body sme brali.

Už kvuli Blansku sme chtěli porazit borce z Džedálu, ale hrozivé skore 1:23 z předchozích zápasů dávali šancee tak půl na půl:D:D:D prej půl na půl. No prostě až na Dalíka sme byli přesvědčený, že je dáme. No záhy sme prohravali 3:0 protože rádi prohráváme 8:7 ve třetím legu. Gáj zabral a tak sme otočili na 5:3, dva jejich borci to těžce nesli...tak že bylo trochu husto. No nakonec sme to celý potentili ve třetím legu všechno a rupli 5:7. Borci se aspoň sklidnili a my už nemáme šanci dohnat Lamy, což mě teda štve...protože naše výsledky jsou momentálně mnohem lepší a troufnu si říct, že v příme konfrontaci by sme je porazili. No co už. Hold budeme muset porazit aspoň metro.

Komentáře k tomuto článku