HC DRAGOUNI

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC DRAGOUNI kalendář akcí Covid - opatření od 22.11.2021

HC DRAGOUNI – Covid - opatření od 22.11.2021

Možné akce:

Covid - opatření od 22.11.2021

Kdy:Sobota 27. 11. 2021 – Neděle 28. 11. 2021
Kde:Nový Bydžov
Popis akce:

Ahoj hoši

Tak se nám to komplikuje ,potřebuji vědět ,kdo je očkovaný popř.kdo prodělal covid 180dní. Přihlásí se ,,zúčastním se". Kdo není očkovaný přihlásí se ,, nezůčastní se"

Potřebuji to vědět k další možnosti hraní HHL.

Přeposílám-

Vážení sportovní přátelé, tento mail  mi poslal Radek Kačer a jen potvrdil správnost mého  výkladu nařízení platného od 22.11.2021.
 
Já  to sesumíruji a takto budeme všichni informovat případné tazatele, vedení zimáků a podobně, a také se budeme snažit tak chovat.
 
Účastníci HHLNB budou při zápasech, trénincích a turnajích pořádaných pod hlavičkou HHLNB na všech zimních stadionech dodržovat, v souladu s nařízením vlády a do jeho odvolání či změny, následující pravidla:
  • Akce se zúčastní pouze  ( osoby které splní podmínky bodu 17. MIMOŘÁDNÉHO OPATŘENÍ č. 1028  usnesení  vlády, budou dále jen očkovaní )  očkovaní hráči a činovníci klubů. Každý z přítomných se prokáže osobě, která na akci vede tým, splněním podmínky očkování. Podmínkou je že se takto musí zachovat všechny týmy přítomné na akci.
  • Pokud týmy nebudou mít dostatek hráčů, splňujících podmínky očkování, bude možné aby se akce / zápasu / zúčastnili i neočkovaní hráči za předpokladu, že nebude na akci celkem přítomno více jak 20 lidí, do tohoto počtu se počítají i rozhodčí, nehrající činovníci a diváci. V praxi to bude znamenat 8 hráčů do pole + gólman od každé týmu + rozhodčí a časomíra. Případně 9 hráčů + gólman od každého týmu, ovšem bez rozhodčích. Diváky a nehrající činovníky nechte doma.
  • Na způsobu zápasu se aktéři domluví předem, včetně možnosti hrát  4 na 4 v případě druhé varianty.  
  • V žádném případě nelze umožnit vstup do prostor stadionů nikomu, kdo vykazuje klinické příznaky onemocnění covid.
  • Na každé akci se vede seznam účastníků. V našem případě zápis o utkání, ve kterém se jen navíc doplní tel. čísla účastníků, jmenovaní tímto prohlašují že splnili podmínky  účasti na té které akci.
  • Za dodržování těchto pravidel odpovídají vedoucí týmů, případně pověřené osoby vedením týmů pro danou akci.
Zápisy archivujeme průběžně, tak že nic nového, jen prosím poctivě, jak seznam účastníků tak také včasné založení k archivaci, Co se týká případné hry 4 na 4, bude možné zápas zkrátit na 1 hodinu, ale vše záleží na vaší vzájemné dohodě. I to, jestli obětujete rozhodčího výměnou za devátého hráče nebo ne.
Zjistěte v týmech, jak to mají vaši hráči s "očkováním" a dejte mi to co nejdříve vědět, abych mohl, v případě potřeby, dávat ke společným zápasům +- stejně početné party.
 
Psali mi například kluci z Petrovic, že jich je "naočkovaných" opravdu málo, jestli tedy pro ně konec nebo kontumace zápasů a nebo co dál? No, myslím si že 8 - 9 hráčů dohromady dají pro variantu max. 20 a nebo že by bylo možné doplnit jejich "očkované" do počtu 10 ti hráčů a pak by mohli hrát normálně s gólmanem i rozhodčím. Prostě, musíme se přizpůsobit situaci, ale nechtěl bych nikoho vyřazovat ze soutěže. Jako poslední možnost bych viděl, že Petrovice nebudu nyní nasazovat do zápasů a počkám nějakou dobu, než se ta situace nějak vyřeší. Prostě, ty ledy bych rád obsazoval dál, včetně, třeba hodinových,  přáteláků.
 
S pozdravem Miloš

Amatérský sport – Na venkovní ploše může sportovat až 50 lidí najednou. Uvnitř může být až 50 lidí najednou, otevřené jsou také šatny a sprchy. I pro amatérské sportování je povinné očkování či prodělaná nemoc. Od 22. listopadu je možné uznávat PCR testy jen u osob mladších 18 let, mladších 18 let, s kontraindikací proti očkování (zaznamenané v ISIN) a u rozočkovaných osob. PCR testy nesmí být starší 72 hodin.

Organizátor amatérské sportovní přípravy musí uchovat kontaktní údaje účastníka

 
Důležitost: vysoká
Maximální účast:25 spoluhráčů
Zúčastnili se (1) Pavel Nový
Nezúčastnili se (4) Ondřej Kafka, Roman Šedivý, Jiří Mládek, Petr Karásek
Zadal:Radek Brzák, 23. 11. 2021, 9:08   (upraveno 24. 11. 2021, 8:34)
Možnosti

Komentáře k této akci