Spoluhráči.cz klub SK FS Junior Teplice 2000 dokumenty a články Pro rodiče

SK FS Junior Teplice 2000 – článek Pro rodiče

Možné akce:
profilové foto Milan Krunt
Milan Krunt

Pro rodiče

Vytvořeno:28. 8. 2009, 18:20
Autor:Milan Krunt
Možnosti
Anotace:

Na začátek vám chci poděkovat za váš přístup k fotbalu. Chápu, že toho musíte obětovat hodně a pak si ještě něco vymýšlí trenér. Jak bych si představoval,aby fungovala následující sezona.

Pokud někdo něco má k tréninku, nominaci na utkání, hernímu projevu, k střídání, tak bych byl rád kdyby se obrátil přímo na nás trenéry.

K omluvám: Všechny omluvenky budou směřovány mě. Stačí napsat sms, "Dnes nepřijdu", "Jsme nemocní, asi týden." Kdo se od září neomluví přímo trenérům, má neomluvenou akci.

K tréninkům: Chápu, že jste časově zaneprázněni, ale musím nastolit nějaká pravidla. Všichni budou na hřišti připraveni 5 minut před začátkem tréninku. Pokud začnu trénink a někdo se opozdí, o ten čas ho protáhnu.

Ke srazům: Nebudu tolerovat žádné pozdní příchody. To samé se týká odjezdů na turnaje. Ve stanovený čas se odjíždí, na nikoho se nečeká.

K chování při utkání: U nás nejbolavější místo. Už několikrát jsem vás prosil, aby jste utvořili hlouček a kluky povzbuzovali. Bohužel tomu tak není. Pokud toho tedy nejsme schopni, tak si udržujte ty skupinky, ale nepokřikujte na kluky "Kam to přihráváš", "Vystřel" atd.. Na hřišti za ně jsou odpovědní trenéři a vedoucí, nikdo jiný.

K nominacím: Jelikož máme velmi náročný program, chtěl bych únavu a přefotbalování ( v devíti dnech nás čeká šest utkání ) rozmělnit na všechny hráče. Kdo se bude cítit nominací ukřivděn, rád vysvětlím. Nominace nedělám podle tváří, ale podle účasti a přístupu k tréninku a zápasu.

Doufám, že příští sezona proběhne podle představ nás všech. Že bude úspěšná a bezproblémová.

Komentáře k tomuto článku