Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí 120. výročí otevření útulny na Macoše

Klub českých turistů, odbor Hodonín – 120. výročí otevření útulny na Macoše

Možné akce:

120. výročí otevření útulny na Macoše

Kdy:Neděle 30. 8. 2015 8:00
Kde:Moravský kras
Popis akce:

                

               V neděli 30. srpna pořádá Jihomoravská oblast KČT jednu ze svých hlavních akcí, a to setkání turistů u chaty na Horním můstku při příležitosti oslav 120. výročí otevření útulny na Macoše, první chaty, kterou KČT pro své členy a širokou veřejnost zbudoval.

            Pro turisty z Hodonína doporučujeme vyrazit v 8:17 rychlíkem do Brna, příjezd v 9:24, zde přestup na osobní vlak s odjezdem v 10:01, příjezd do Blanska na železniční stanici (nikoli městskou zastávku!) v 10:30.    

            Z železniční stanice v Blansku doporučený postup po zelené TZ přes Žitavice, Těchov a Skalní Mlýn k Macoše (celkem 10 km), kde bude následovat od 13 hodin na Horním můstku slavnostní přivítání účastníků a následný program s muzikou a bohatým občerstvením. Účastníci obdrží pamětní razítko srazu, výroční turistickou známku a nálepku. Akce je také zařazena do projektu Vystup na svůj vrchol.  Od Skalního mlýna dle jízdního řádu pak budou v odpoledních hodinách posíleny autobusové spoje do Blanska, odtud návrat domů opět vlakem.

            Účast individuálně, pojedou určitě Jiřka, Jarka a Marta, potom si vyplňte evidenční list a předejte Frantovi Dziakovi do statistiky.  

 

Důležitost: střední
Přílohy:
Zúčastnili se (0)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 28. 8. 2015, 10:49   (upraveno 28. 8. 2015, 18:40)
Možnosti

Komentáře k této akci