Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Posezení u muziky u Letochů

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Posezení u muziky u Letochů

Možné akce:

Posezení u muziky u Letochů

Kdy:Sobota 25. 11. 2017 8:40
Kde:Vacenovice
Popis akce:

               Na sobotu 25. listopadu je naplánováno pro členy odboru tradiční posezení u muziky, na kterém si budete moci popovídat, sdělit si dojmy z letošních akcí, zazpívat si a zatancovat u živé hudby. Za místo konání jsme opět zvolili osvědčený podnik, restauraci U Letochů ve Vacenovicích, kde nám bude k dispozici prostorný sál. Opět si můžete vybrat, zdali se do Vacenovic projdete pěšky, nebo se tam přepravíte zvláštním autobusem, který nám bude k dispozici i pro zpáteční odvoz.

               Kdo se rozhodne pro dopolední procházku, stejně jako před třemi lety se sejde v 8:40 ve vestibulu hodonínského vlakového nádraží, odkud se po zakoupení jízdenek (3 zóny IDS JMK za 27 Kč či některá ze zlevněných jízdenek ČD) přepravíme osobním vlakem s odjezdem v 8:54 do Bzence-přívozu, příjezd v 9:06. Ze stanice budeme postupovat po modré TZ k rekreačnímu zařízení na Littneru, kde se napojíme na zelenou TZ, která nás přivede ke křížení cest na Knězové, kde přejdeme neznačeně po Ratíškovické cestě k místu zvanému Rúdníček, odkud uhneme doprava na cestu vedoucí okolo studánky Foukalka až na konec lesa k bývalé Špičákově hájovně, od které doleva po tzv. Jabloňové cestě dorazíme přímo k hospodě U Letochů do Vacenovic. Příjemná nenáročná procházka zcela rovinatým terénem borovým lesem měří necelých 11 kilometrů.

               Kdo se bude chtít do Vacenovic přepravit autobusem, odveze ho autobus Jirky Kopečka, který vyrazí v 11:30 od zastávky u autoservisu Chaloupka, postupně zastaví v 11:35 u restaurace Morava, v 11:38 u Rozmarýnku, v 11:45 v Rohatci na zastávce u kostela, v 11:52 v Ratíškovicích na hlavní zastávce a v 11:55 tamtéž na zastávce u hospody Na Smyku, příjezd do Vacenovic okolo 12. hodiny. 

               Oběd se bude podávat v 12 hodin, akci zakončíme okolo 18. hodiny, kdy nás opět zvláštní autobus(y) přepraví do Hodonína s průjezdem přes potřebné okolní obce.

               Cena pro účastníka činí 100 Kč, je v ní započtena úhrada obědu, živé hudby a dopravy, na část z celkových nákladů přispěje účastníkovi odbor. Přihlašovat se můžete od čtvrtka 19. října do středy 22. listopadu v knihkupectví Zdenky Dvořákové na Národní třídě 21 s úhradou ceny, nebo můžete stovku převést na účet odboru č. 248582884/0300 s uvedením jména, příjmení a Vacenovice.

               Na milé setkání vás všechny srdečně zve výbor, předseda se předem omlouvá, neboť bude o příslušném víkendu zastupovat odbor na oblastním semináři v Ivančicích, na akci jej tedy zastoupí Honza Suchánek a ostatní členové výboru.   

Důležitost: vysoká
Maximální účast:120 spoluhráčů
Zúčastnili se (10) Bea Užiková, Ladislava Klencová, Stanislav Patík, Ivan Machýček, Marie Tomanová, Jan Lunga, Ivan Bosnyak, Jarmila Gajdíková, Pavlína Lungová, Jana Kalužová
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 18. 10. 2017, 10:02   (upraveno 23. 11. 2017, 12:10)
Možnosti

Komentáře k této akci