Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Posezení u muziky v restauraci U Letochů

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Posezení u muziky v restauraci U Letochů

Možné akce:

Posezení u muziky v restauraci U Letochů

Kdy:Sobota 1. 12. 2018 8:40
Kde:Vacenovice
Popis akce:

               Na sobotu 1. prosince je naplánováno pro členy odboru tradiční posezení u muziky, na kterém si budete moci popovídat, sdělit si dojmy z letošních akcí, zazpívat si a zatancovat u živé hudby. Za místo konání jsme opět zvolili osvědčený podnik, restauraci U Letochů ve Vacenovicích, kde nám bude k dispozici prostorný sál. Opět si můžete vybrat, zdali se do Vacenovic projdete pěšky, nebo se tam přepravíte zvláštním autobusem, který nám bude k dispozici i pro zpáteční odvoz.

               Kdo se rozhodne pro dopolední procházku, se sejde v 8:40 ve vestibulu hodonínského vlakového nádraží, odkud se po zakoupení jízdenek (3 zóny IDS JMK za 27 Kč či některá ze zlevněných jízdenek ČD) přepravíme osobním vlakem s odjezdem v 8:54 do Bzence-přívozu, příjezd v 9:06. Ze stanice budeme postupovat po modré TZ k rekreačnímu zařízení na Littneru, kde se napojíme na zelenou TZ, která nás přivede ke křížení cest na Knězové, kde přejdeme neznačeně po Ratíškovické cestě k místu zvanému Rúdníček, odkud uhneme doprava na cestu vedoucí okolo studánky Foukalka až na konec lesa k bývalé Špičákově hájovně, od které doleva po tzv. Jabloňové cestě dorazíme přímo k hospodě U Letochů do Vacenovic. Příjemná nenáročná procházka zcela rovinatým terénem borovým lesem měří necelých 11 kilometrů.

               Kdo se bude chtít do Vacenovic přepravit autobusem, odveze ho autobus Jirky Kopečka, který vyrazí v 11:00 od zastávky u autoservisu Chaloupka, postupně zastaví v 11:05 u restaurace Morava, v 11:08 u Rozmarýnku, v 11:15 v Rohatci na zastávce u kostela, v 11:22 v Ratíškovicích na hlavní zastávce a v 11:25 tamtéž na zastávce u hospody Na Smyku, příjezd do Vacenovic okolo 11:30.

               Oběd se bude podávat v 12 hodin, akci zakončíme okolo 17. hodiny, kdy nás opět zvláštní autobus(y) přepraví do Hodonína s průjezdem přes potřebné okolní obce.

               Cena pro účastníka činí 100 Kč, je v ní započtena úhrada obědu, živé hudby a dopravy, na část z celkových nákladů přispěje účastníkovi odbor. Přihlašovat se můžete od čtvrtka 8. listopadu do středy 28. listopadu v knihkupectví Zdenky Dvořákové na Národní třídě 21 s úhradou ceny, nebo můžete stovku převést na účet odboru č. 248582884/0300 s uvedením jména, příjmení a Vacenovice.

               Na milé setkání vás všechny srdečně zve výbor, předseda se, bohužel, opět musí omluvit, tentokrát si na sobotu předem vyhradil volno a nemá žádné služební povinnosti, ale byl pozván k bratranci na rodinnou oslavu jeho padesátin, v Benešově u Prahy už nebyl téměř 20 let, tak prostě pozvání nemohl odmítnout, na akci jej tedy zastoupí Honza Suchánek a ostatní členové výboru. Přivezu vám ze semináře na Čeřínku alespoň přelepky na příští rok, čili připravte se na úhradu členských příspěvků na rok 2019, kterou provedeme po obědě. Jejich výše zůstává oproti roku 2018 nezměněna, jenom za rozšířené členství s předplatným časopisu Turista, který bude rozšířen na 76 stran, uhradíte o 70 Kč navíc, respektive 390 Kč, celkem tedy junior a senior po 570 Kč, dospělý pak o stovku víc – 670 Kč. Zároveň si rozmyslete, komu mám Turistu na příští rok objednat. Děkuji a náležitě si to ve Vacenovicích užijte!     

Důležitost: vysoká
Maximální účast:120 spoluhráčů
Zúčastnili se (15) Ladislava Klencová, Stanislav Patík, Simona Cutáková, Ivan Machýček, Jarmila Beckovská, Josef Jaroš, Helena Kolajová, Lenka Koplíková, Ivan Bosnyak, Marta Votrubcová, Petr Antoš, Jitka Havlíková, Jarmila Gajdíková, Marie Tomanová, Darek Pivka
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 8. 11. 2018, 10:03   (upraveno 12. 11. 2018, 8:24)
Možnosti

Komentáře k této akci