Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Závěrečné posezení sezóny U Letochů

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Závěrečné posezení sezóny U Letochů

Možné akce:

Závěrečné posezení sezóny U Letochů

Kdy:Sobota 15. 11. 2014 8:40
Kde:Vacenovice
Popis akce:

         

 

Na sobotu 15. listopadu je naplánováno tradiční závěrečné posezení pro členy odboru, na kterém si budete moci popovídat, sdělit si dojmy z proběhnuté sezóny, zazpívat si a zatancovat, bude nám k tomu vyhrávat živá hudba. Za místo konání jsme tentokrát zvolili již osvědčený podnik, restauraci U Letochů ve Vacenovicích, kde nám bude k dispozici prostorný sál. Opět si můžete vybrat, zdali se do Vacenovic projdete pěšky, nebo se tam přepravíte zvláštním autobusem, který nám bude k dispozici i pro zpáteční odvoz.

Kdo se tedy rozhodne před poledním obědem trochu si protáhnout tělo na zdravém vzduchu, sejde se v 8:40 ve vestibulu hodonínského vlakového nádraží, odkud se po zakoupení jízdenek (3 zóny IDS JMK za 27 Kč, IN50 15 Kč, IN25 22 Kč) přepravíme osobním vlakem s odjezdem v 8:56 do Bzence-Přívozu, příjezd v 9:08. Ze stanice budeme postupovat po modré TZ k rekreačnímu zařízení na Littneru, kde se napojíme na zelenou TZ, která nás přivede ke křížení cest na Kněžové, kde přejdeme po Ratíškovické cestě k místu zvanému Rúdníček, odkud uhneme na cestu vedoucí okolo studánky Foukalka až na konec lesa ke Špičákově hájovně, od které po tzv. Jabloňové cestě dorazíme přímo k hospodě U Letochů do Vacenovic. Příjemná nenáročná procházka zcela rovinatým terénem borovým lesem měří rovných 10 kilometrů.

Kdo se bude chtít do Vacenovic přepravit autobusem, odveze ho Jirka Kopeček, který vyrazí v 11:15 od zastávky u autoservisu Chaloupka, postupně zastaví v 11:18 u restaurace Morava, v 11:20 u Rozmarýnku, v 11:25 v Rohatci na zastávce u kostela, v 11:32 v Ratíškovicích na hlavní zastávce a v 11:35 tamtéž na zastávce u hospody Na Smyku.

Oběd se bude podávat v 12 hodin, akci zakončíme okolo 17. hodiny, kdy nás Jirka nadvakrát přepraví do Hodonína s průjezdem přes potřebné okolní obce.

Cena pro účastníka činí 100 Kč, je v ní započteno zaplacení obědu, živé hudby a dopravy, část z celkových nákladů uhradí účastníkovi odbor. Přihlašovat se můžete od středy 15. října v knihkupectví Zdenky Dvořákové na Národní třídě 22, vzdálenější přespolní pak telefonicky na mob. 723 546 231, stovku byste pak uhradili naší pokladní přímo v místě konání.

Za výbor na akci srdečně zve samotný předseda odboru, Jura Michenka, který pevně věří tomu, že se nás ve Vacenovicích sejde co nejvíce!

 

   

 

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (3) Ivan Bosnyak, Ivan Machýček, Vlasta Veselá
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 14. 10. 2014, 17:13   (upraveno 14. 11. 2014, 18:10)
Možnosti

Komentáře k této akci