Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Závěrečné posezení sezóny v hospodě U Letochů ve Vacenovicích

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Závěrečné posezení sezóny v hospodě U Letochů ve Vacenovicích

Možné akce:

Závěrečné posezení sezóny v hospodě U Letochů ve Vacenovicích

Kdy:Sobota 28. 11. 2015 6:40
Kde:Vacenovice
Popis akce:

 

               Na sobotu 28. listopadu je naplánováno tradiční závěrečné posezení pro členy odboru, na kterém si budete moci popovídat, sdělit si dojmy z proběhnuté sezóny, zazpívat si a zatancovat, bude nám k tomu vyhrávat živá hudba. Za místo konání jsme opětovně vybrali osvědčený podnik, restauraci U Letochů ve Vacenovicích, kde nám bude k dispozici prostorný sál. Opět si budete moci zvolit, zdali se do Vacenovic projdete pěšky, nebo se sem přepravíte zvláštním autobusem, který nám bude k dispozici i pro zpáteční odvoz.

               Kdo se tedy rozhodne před poledním obědem trochu si protáhnout tělo na čerstvém vzduchu, sejde se v 6:40 před radnicí na náměstí TGM. V 6:45 odtud vyrazíme po cyklostezce k přístavišti U Jezu (1,8), odkud budeme pokračovat po zelené TZ po zabezpečovací hrázi pravého břehu řeky Moravy k bývalému vojenskému muničnímu skladu za zahrádkářskou kolonií na Perunském (4,9), okrajem lesa do Rohatce ke kostelu (7,5) a podél železniční trati k železniční stanici v Rohatce-kolonii (9,2).  Z rohateckého nádraží nás pak žlutá TZ povede borovým lesem na křižovatku před Soboňkami (11,0), Rúdník (14,2) a po vyasfaltované cyklostezce do Vacenovic k hospodě U Letochů (17,2 km). Jestliže by trasa z Hodonína byla pro někoho příliš dlouhá, má možnost se ke skupině přidat v 8:30 na nádraží v Rohatci (odjezd osobního vlaku z Hodonína v 8:19, do Vacenovic je to odtud rovných 8 km) či před desátou hodinou na Rúdníku (do Vacenovic 3 km).

Mapa: www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=192403

             Kdo se bude chtít do Vacenovic přepravit autobusem, odveze ho Jirka Kopeček, který vyrazí v 11:10 od zastávky u autoservisu Chaloupka, postupně zastaví v 11:13 u restaurace Morava, v 11:15 u Rozmarýnku, v 11:20 v Rohatci na zastávce u kostela, v 11:25 v Ratíškovicích na hlavní zastávce a v 11:27 tamtéž na zastávce u hospody Na Smyku.

               Oběd se bude podávat v 12 hodin, akci zakončíme okolo 17. hodiny, kdy nás Jirka nadvakrát přepraví do Hodonína s průjezdem přes potřebné okolní obce.

               Cena představuje 120 Kč, je v ní započteno zaplacení obědu, živé hudby a dopravy, část z celkových nákladů uhradí účastníkovi odbor. Přihlašovat se můžete od úterý 20. října do pátku 20. listopadu v knihkupectví Zdenky Dvořákové na Národní třídě 21 nebo telefonicky na mob. 723 546 231 se současnou úhradou ceny v knihkupectví nebo na účet odboru č. 248582884, kód banky 0300, v účelu platby uvést své jméno, příjmení a Vacenovice.

                Na akci srdečně zve výbor, vydejte se na příjemnou procházku a milé posezení do Vacenovic!  


Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (23) Jiří Michenka, Ivan Bosnyak, Ivan Machýček, Alena Krutišová, Josef Malý (host od Alena Krutišová), Simona Cutáková, Milena Zvědělíková, Stanislav Patík, Sylva Celmanová, Jitka Havlíková, Petr Králík (host od Jitka Havlíková), Mária Kučerová, Marie Procházková, Milada Gerstbergerová, Jitka Matulová, Darek Pivka, Eva Pivková (host od Darek Pivka), Květoslav Pašek, Olga Pašková, Milan Kolář, Aleš Soldán, Marie Tomanová, Irena Götzová
Nezúčastnili se (1) Hana Holečková
Zadal:Jiří Michenka, 19. 10. 2015, 10:23   (upraveno 26. 11. 2015, 16:55)
Možnosti

Komentáře k této akci