Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - Tríbeč 18.-19.září

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - Tríbeč 18.-19.září

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - Tríbeč 18.-19.září

Vytvořeno:15. 9. 2021, 21:59   (upraveno 25. 5. 2022, 23:31)
Autor:Lenka Holínková
Možnosti
Anotace:UPOZORNĚNÍ : Každý účastník musí mít doklad o očkování – nestačí testy! Před odjezdem je ještě třeba elektronicky vyplnit PŘÍJEZDOVÝ FORMULÁŘ(http://korona.gov.sk/ehranica) pro vstup na Slovensko, kde jako „ID pridelené inou krajinou“ může být jak rodné číslo, číslo OP, nebo pasu (to čím se můžete prokázat) a ještě příjezdový formulář (https://plf.uzis.cz)pro zpáteční cestu do ČR . Jelikož opět změnili předpisy, musí být pro celníky na zpáteční cestě k předložení doklad o očkování spolu s příjezdovým formulářem do ČR (nelze vyplnit až po příjezdu do ČR, jak bylo dříve). Oba formuláře je dobré si vyplnit na internetu ještě před odjezdem na zájezd a buď přímo v mobilu vhodně uložit (např. SCREEN SHOT ofotit obrazovku do galerie), nebo ofotit obrazovku z internetu do mobilu. Také lze raději vytisknout. Kdo by neměl vůbec možnost si sám dokumenty obstarat, můžeme vypomoct tím, že pokud mi na telefon pošlete potřebné údaje, nebo napíšete na e-mail, dokumenty vyplníme a vytiskneme. Zdraví Pavel Hanák, tel. 732823953

UPOZORNĚNÍ : Každý účastník musí mít doklad o očkování – nestačí testy!

Před odjezdem je ještě třeba elektronicky vyplnit PŘÍJEZDOVÝ FORMULÁŘ (http://korona.gov.sk/ehranica) pro vstup na Slovensko, kde jako „ID pridelené inou krajinou“ může být jak rodné číslo, číslo OP, nebo pasu (to čím se můžete prokázat) a ještě PŘÍJEZDOVÝ FORMULÁŘ (https://plf.uzis.cz)pro zpáteční cestu do ČR .

Jelikož opět změnili předpisy, musí být pro celníky na zpáteční cestě k předložení doklad o očkování spolu s příjezdovým formulářem do ČR (nelze vyplnit až po příjezdu do ČR, jak bylo dříve).

Oba formuláře je dobré si vyplnit na internetu ještě před odjezdem na zájezd a buď přímo v mobilu vhodně uložit (např. SCREEN SHOT ofotit obrazovku do galerie), nebo ofotit obrazovku z internetu do mobilu. Také lze raději vytisknout.

Poznámka: při vyplňování vybrat jako dopravní prostředek AUTOBUS,pak se otevřou další okna na vyplňování, a to

název dopravce - Milan Kieryk, Častkov 27,

číslo spoje/bus number - 5Z4 6886 

a číslo sedadla - nepovinný údaj,nevyplňovat

Kdo by neměl vůbec možnost si sám dokumenty obstarat, můžeme vypomoct tím, že pokud mi na telefon pošlete potřebné údaje, nebo napíšete na e-mail, dokumenty vyplníme a vytiskneme.

  Zdraví Pavel Hanák, tel. 732823953

Komentáře k tomuto článku