Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články "Po Šternberské stezce" -zacíleno na udržitelný rozvoj-podpořte nás!

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek "Po Šternberské stezce" -zacíleno na udržitelný rozvoj-podpořte nás!

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

"Po Šternberské stezce" -zacíleno na udržitelný rozvoj-podpořte nás!

Vytvořeno:4. 6. 2019, 22:53   (upraveno 4. 6. 2019, 22:55)
Autor:Lenka Holínková
Možnosti
Anotace:Prosím podpořte nás! Žáci třídy IV. B Základní školy Zlín, třída Svobody 868 pracují v letošním roce na projektu "Po Šternberské stezce". V rámci soutěže Ministerstva životního prostředí natočili krátký film. V současné době probíhá hodnocení odborných porotců. Ale od 1. 6. - 6. 6. 2019 bude probíhat hlasování diváků na jejich facebooku (odkazy viz. níže). Můžete se podívat na prvním odkazu, ale pokud nás chcete opravdu podpořit, dejte nám prosím lajk na odkazu níže na facebooku od 1. 6.

Prosím podpořte nás:-) 

 

Žáci třídy IV. B Základní školy Zlín, třída Svobody 868 pracují v letošním roce na projektu "Po Šternberské stezce".

V rámci soutěže Ministerstva životního prostředí natočili krátký film. V současné době probíhá hodnocení odborných porotců.

 Ale od 1. 6. - 6. 6. 2019 bude probíhat hlasování diváků na jejich facebooku (odkazy viz. níže). Můžete se podívat na prvním odkazu, ale pokud nás chcete opravdu podpořit, dejte nám prosím lajk na odkazu níže na facebooku od 1. 6.

         Informace o celém projektu najdete také na portálu ZKOLA:  https://www.zkola.cz/rodice/predstavujemevam/nejzajimavejsiprojekty/Stranky/Projekt-Po-Sternberske-stezce-Zacileno-na-udrzitelny-rozvoj.aspx.

Děkujeme Libuše Přílučíková

 

Dobrý den,  
děkujeme za přihlášení Vašeho videa do soutěže "Zacíleno na udržitelný rozvoj". Vaše video je nyní uveřejněno zde. Odborná porota nyní vyhodnotí vítěze, vyhodnocení proběhne během prvního červnového týdne. Od 1.6. do 9.6. bude video také zveřejněno na našem facebooku Udržitelný rozvoj, kde bude veřejnost vybírat pomocí lajků vítěze divácké ceny.  
Předmět: hlasování : Moc prosíme,
pokud nás chcete podpořit, je to složité. Protože máme přes 900 zhlédnutí, ale jen 17 lajků. Všichni si asi myslí, že stačí se jen podívat. Zasílám odkaz do 6. června

https://www.facebook.com/udrzitelnyrozvoj/

videa

Šternberská stezka

to se mi líbí - lajk

Platné hlasy jsou ty s lajky. Děkuji  Liba Přílučíková




 

Komentáře k tomuto článku