Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články "Pojďme na chaty"

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek "Pojďme na chaty"

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

"Pojďme na chaty"

Vytvořeno:7. 8. 2020, 11:58
Autor:Lenka Holínková
Přílohy:

Pojďme na chaty 2.jpg

Možnosti
Anotace:Vážení turističtí přátelé ze Zlínského kraje, obracím se na Vás jako garant pěší turistiky pro KČT, oblast Moravskoslezskou, abych Vás informoval, že jsme o uplynulém víkendu spustili krátkodobý zkušební projekt nazvaný Pojďme na chaty. Jeho tématem jsou turistické chaty KČT v Moravskoslezských Beskydech. Cílem je využívání moderních technologií v turistice. V tomto případě je úkolem řešitelů potvrdit návštěvu na čtyřech klubových chatách (Bezručova chata, Skalka, Prašivá a Ostrý) v mobilní aplikaci PEAKPOINT. Pojali jsme to formou soutěže. Chtěl bych využít této příležitosti, abych Vás a turisty z oblasti Valašsko - Chřiby, vzhledem k regionální blízkosti, přizval do naší výzvy "Pojďme na chaty", která je časově omezená do konce října 2020. Na listopadové programové radě proběhne vyhodnocení. Budeme rádi, když se zapojíte, mobilní aplikaci vyzkoušíte a dáte nám zpětnou vazbu, jak jste si počínali. Rádi bychom takové nástroje využívali v turistice i do budoucna. S dotazy se můžete obracen přímo na mě. Další informace jsou na webu KČT, oblasti Moravskoslezské. https://www.kct-msk.com/pojdme-na-chaty S přáním hezkého dne Ondřej Burel KČT Kopřivnice KČT, oblast Moravskoslezská tel: 721 281 992

Vážení turističtí přátelé ze Zlínského kraje,

 
obracím se na Vás jako garant pěší turistiky pro KČT, oblast Moravskoslezskou, abych Vás informoval, že jsme o uplynulém víkendu spustili krátkodobý zkušební projekt nazvaný Pojďme na chaty. Jeho tématem jsou turistické chaty KČT v Moravskoslezských Beskydech. Cílem je využívání moderních technologií v turistice. V tomto případě je úkolem řešitelů potvrdit návštěvu na čtyřech klubových chatách (Bezručova chata, Skalka, Prašivá a Ostrý) v mobilní aplikaci PEAKPOINT. Pojali jsme to formou soutěže.
 
Chtěl bych využít této příležitosti, abych Vás a turisty z oblasti Valašsko - Chřiby, vzhledem k regionální blízkosti, přizval do naší výzvy "Pojďme na chaty", která je časově omezená do konce října 2020. Na listopadové programové radě proběhne vyhodnocení. Budeme rádi, když se zapojíte, mobilní aplikaci vyzkoušíte a dáte nám zpětnou vazbu, jak jste si počínali. Rádi bychom takové nástroje využívali v turistice i do budoucna.
 
S dotazy se můžete obracen přímo na mě. Další informace jsou na webu KČT, oblasti Moravskoslezské.
 
 
S přáním hezkého dne
 
 
Ondřej Burel
KČT Kopřivnice
KČT, oblast Moravskoslezská
tel: 721 281 992
 
 
 

Komentáře k tomuto článku