Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články mimořádná vycházka na sobotu 2.6.2018

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek mimořádná vycházka na sobotu 2.6.2018

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

mimořádná vycházka na sobotu 2.6.2018

Vytvořeno:1. 6. 2018, 17:43
Autor:Lenka Holínková
Možnosti
Anotace:MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Co bychom se báli na Lačnovské skály.... """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Horolezci, horolezkyně , horolezčata i normální pěší turisté, dovoluji si Vás pozvat na vycházku do Vizovických vrchů, konkrétně do Lačnovských skal. Zítra, t. j. v sobotu 2.června tam vizovičtí turisté pořádají kondiční vycházku. Odjezd ze Zlína AN je autobusem v 8:00 hod., od nemocnice v 8:05 a z Vizovic Masarykova náměstí v 8:20 hod. s výstupní stanicí Pozděchov OÚ. Trasa: Pozděchov - Bařinka - Vařákovy Paseky - Horní a Dolní Lačnovské skály a potom zpět (trasa bude upřesněna). U skal ukázka lezení a také opékání uzeniny, takže si nějakou vezměte.Těší se na Vás Jiří Tomáš (nastoupím u nemocnice). Turistice zdar !
MIMOŘÁDNÁ  VYCHÁZKA
 
Co bychom se báli na Lačnovské skály....
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Horolezci, horolezkyně , horolezčata i normální pěší turisté, dovoluji si Vás pozvat na vycházku do Vizovických vrchů, konkrétně do Lačnovských skal.
Zítra, t. j. v sobotu 2.června tam vizovičtí turisté pořádají kondiční vycházku. Odjezd ze Zlína AN je autobusem v 8:00 hod., od nemocnice v 8:05 a z Vizovic Masarykova náměstí v 8:20 hod. s výstupní stanicí Pozděchov OÚ. Trasa: Pozděchov - Bařinka - Vařákovy Paseky - Horní a Dolní Lačnovské
skály a potom zpět (trasa bude upřesněna). U skal ukázka lezení a také opékání uzeniny, takže si nějakou vezměte.Těší se na Vás Jiří Tomáš (nastoupím u nemocnice). Turistice zdar !

Komentáře k tomuto článku