Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 Krajánci na loňského vítěze Skala team nestačili!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 Krajánci na loňského vítěze Skala team nestačili!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Krajánci na loňského vítěze Skala team nestačili!!

Vytvořeno:15. 12. 2020, 7:48   (upraveno 30. 11. 2021, 22:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po dvou letech se Krajánci opět přihlásili do ústeckoorlického turnaje, a to do 5. ročníku Tepvos Cupu. Hned v úvodním duelu se zopakoval souboj dvou nejlepších týmů 2. ročníku. Ústecký Skala team v loňské sezóně zvítězil, a tak Krajánci neměli zrovna moc lehkého soupeře na rozjezd. Zkušenosti nakonec zvítězily a hlavně díky úvodní třetině, kdy se Krajánci adaptovali na malé rozměry kluziště, sehráli jinak vyrovnanou partii, ale nakonec odešli poraženi!

Krajánci ústí nad Orlicí - Skala team Ústí nad Orlicí 8:12 (2:5, 2:3, 4:4)

Už na začátku 2. minuty chybovali Krajánci v rozehrávce a po asistenci Pavla Skučka otevřel skóre utkání Jaroslav Horák - 0:1. Za dalších pětačtyřicet sekund uvolnil Miloslav Váně Martina Vašinu a bylo to 0:2. V 5. minutě se ale individuálně prosadil Roman Ollé a snížil na 1:2. Krajánci se na malém hřišti ale špatně orientovali a Skala team toho náležitě využíval. V 6. minutě po přihrávce Jana Šímy odpověděl opět Martin Vašina na 1:3. V 7. minutě po sólu zvýšil přesnou střelou Miloslav Váně už na 1:4. V 9. minutě se ale prosadil Karel Vopařil a snížil na 2:4. Úvodní dějství uzavřel v 11. minutě Pavel Skuček po spolupráci s Jaroslavem Horákem - 2:5. Do druhého dějství vstoupili Krajánci již obezřetněji, ale přesto po další chybě v rozehrávce obdrželi další branku, když po přihrávce Pavla Skučka skóroval v 16. minutě Jaroslav Horák na 2:6. Na začátku 18. minutě se prosadil Miloslav Váně a po jeho asistenci dokončil hattrick Jaroslav Horák - 2:7. Krajánci ale zbraně nesložili. Ve 20. minutě vybojoval puk neúnavný Roman Ollé a Michael Resler od tyče snížil na 3:7. Za necelou minutu si to oba vyměnili a po přihrávce Michaela Reslera mířil podruhé přesně Roman Ollé - 4:7. Stačilo ale malé zaváhání a po akci Jaroslava Davida odpověděl Jaroslav Horák na 4:8. Nejbohatší na branky byla nakonec poslední třetina. Bohužel se jako první prezentoval střelec soupeře Jaroslav Horák, který po spolupráci s Martinem Linhartem vsítil ve 29. minutě svůj pátý gól v utkání - 4:9. Ve 30. minutě se individuálně prosadil s chutí hrající Jiří Lunka a snížil na 5:9. Ve 32. minutě ale zaokrouhlil stav na 5:10 Miloslav Váně po přihrávce Jaroslava Davida. Ve 33. minutě našel Roman Ollé před brankou Jiřího Lunku a ten snížil na 6:10. Za dalších 16 sekund pro změnu Roman Ollé uvolnil Martina Hapalu a ten upravil stav na 7:10. Ve 34. minutě ale po akci Jaroslava Davida odpověděl Pavel Skuček na 7:11. Za dalších 25 sekund po rychlém protiútoku Martina Linharta překonal Lukáše Vavřinu i Miroslava Resler a zvýšil na 7:12. Poslední slovo měli ale Krajánci, když jednatřicet sekund před koncem po přihrávce Jiřího Lunky upravil stav na konečných 8:12 Filip Čapek.

Fakta - branky: Roman Ollé 2, Jiří Lunka 2, Michael Resler, Martin Hapala, Karel Vopařil, Filip Čapek - Jaroslav Horák 5, Martin Vašina 2, Miloslav Váně 2, Pavel Skuček 2, Miroslav Resler. Asistence: Roman Ollé 3, Michael Resler, Jiří Lunka - Jaroslav David 3, Pavel Skuček 2, Miloslav Váně 2, Martin Linhart 2, Jan Šíma, Jaroslav Horák. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Ladislav Holub. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Roman Ollé, Michael Resler, Martin Hapala, Martin Šudoma, Jiří Lunka, Filip Čapek, Vladimír Vilímek, Karel Vopařil. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Vít Pilař - Jaroslav David, Jaroslav Horák, Martin Linhart (1), Martin Vašina, Pavel Skuček, Jan Šíma, Miroslav Resler, Miloslav Váně.

Komentáře k tomuto článku