Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 Krajánci na úvod zdolali českotřebovskou Calibru

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 Krajánci na úvod zdolali českotřebovskou Calibru

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Krajánci na úvod zdolali českotřebovskou Calibru

Vytvořeno:22. 4. 2015, 11:47
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V prvním ročníku in-line hokejové soutěže v České Třebové Krajánci na úvod zdolali českotřebovskou Calibru vysoko 13:3, když pětkrát se trefil Miroslav Resler a hattricků dosáhli Oldřich Čevora a Vladislav Doseděl.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Calibra Česká Třebová 13:3 (3:0, 1:1, 2:2, 7:0)

První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat a po pětadvaceti sekundách po přihrávce Oldřicha Čevory překonal Jiřího Trávníčka v brance Miroslav Resler - 1:0. V 6. minutě si to oba hráči zopakovali a opět z přihrávky Oldřicha Čevory zvýšil Miroslav Resler na 2:0. V 8. minutě přihrával pro změnu Karel Horák a Miroslav Resler dokončil svůj hattrick - 3:0. V 15. minutě ale Calibra z rychlého brejku snížila Ondřejem Mistrem na 3:1. Ve 23. minutě byl vyloučen Tomáš Lesák a Krajánci hráli oslabení. Přesto po přihrávce Michaela Reslera vsítil svou čtvrtou branku Miroslav Resler na 4:1. Ve 25. minutě se ale ozvali opět hosté. Po chybě na polovině hřiště se zmocnil puku Radek Palán a z jeho přihrávky snížil Petr Voleský na 4:2. Ve 30. minutě pak vyhrál vhazování v přesilovce Oldřich Čevora a Michael Resler po zemi k tyči odpověděl na 5:2. Ve 31. minutě pak po asistenci Tomáše Pirkla Ondřej Mistr snížil na 5:3. Ve 33. minutě po spolupráci s Karlem Horákem upravil stav Oldřich Čevora na 6:3. V poslední čtvrtině se už ale Krajánci začali více prosazovat a proměňovat své příležitosti. Ve 38. minutě se prosadil Vladislav Doseděl a z jeho přihrávky zvýšil Lukáš Musil na 7:3. Ve 39. minutě si to oba vyměnili - přihrával Lukáš Musil a Vladislav Doseděl zvýšil na 8:3. Ve 40. minutě poslal do šance Michael Resler Oldřicha Čevoru, který se štěstím upravil stav na 9:3. Ve 41. minutě se individuálně prosadil Vladislav Doseděl a zaokrouhlil stav na 10:3.  Stejný hráč pak ve 46. minutě dokončil po přihrávce Lukáše Musila svůj hattrick v utkání - 11:3. Ve 48. minutě po přihrávce Vladislava Doseděla dokončil také svůj hattrick Oldřich Čevora na 12:3. Poslední slovo měl po asistenci Oldřicha Čevory Miroslav Resler, který svým pátým gólem v utkání korunoval svůj výborný výkon v utkání a upravil tak stav na konečných 13:3.

Fakta - branky: Miroslav Resler 5, Oldřich Čevora 3, Vladislav Doseděl 3, Michael Resler, Lukáš Musil - Ondřej Mistr 2, Petr Voleský. Asistence: Oldřich Čevora 4, Vladislav Doseděl 2, Karel Horák 2, Lukáš Musil 2, Michael Resler 2 - Radek Palán, Tomáš Pirkl. Rozhodčí: Štěpán Švec. Vyloučení: 1:1, využití: 1:0, v oslabení: 1:0. Sestava - Krajánci: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Karel Horák, Oldřich Čevora, Michael Resler, Tomáš Lesák (1,5), Karel Mifek, Vladislav Doseděl, Lukáš Musil. Calibra: Jiří Trávníček - Radek Palán (1,5), Pertr Voleský, Tomáš Pirkl, Monika Řepková, Stanislav Kraitl, Ondřej Mistr, Miroslav Pachl, Jan Zahradník.

Komentáře k tomuto článku