Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 Olda Čevora se zapsal v úvodním duelu hattrickem a Typos nakonec odešel s osmigólovou porážkou

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 Olda Čevora se zapsal v úvodním duelu hattrickem a Typos nakonec odešel s osmigólovou porážkou

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Olda Čevora se zapsal v úvodním duelu hattrickem a Typos nakonec odešel s osmigólovou porážkou

Vytvořeno:16. 9. 2014, 11:43   (upraveno 16. 9. 2014, 11:44)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu českotřebovské MHL se Krajánci utkali s českotřebovským Typosem CZ. V kádru se objevily tři posily, a to Petr Kovář, Vladimír Knap a Oldřich Čevora. Všichni tři zapadli ihned do kádru a Olda Čevora hned předvedl svůj střelecký potenciál, když se v utkání trefil hned třikrát. Typos sice vedl, ale do poločasu už byl stav 5:1 pro Krajánky, kteří kontrolovali zápas, když navíc ani v brance Milan Beneš nezahálel a zneškodnil několik vyložených šancí soupeře.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Typos CZ Česká Třebová 8:1 (5:1, 3:0)

Na začátku 10. minuty po vzájemném oťukávání Krajánci zatlačili soupeře do jeho třetiny. David Karpíšek ale zachytil střelu Petra Kováře od modré a poslal do brejku Jiřího Šebrleho, který blafákem mezi betony Milana Beneše poslal soupeře do vedení - 0:1. To ale Krajánky nedeprimovalo a ti opět svého soupeře zatlačili do defenzívy. Na začátku 12. minuty zachytil přihrávku soupeře Michael Resler, následně se snažil přihrát na volného Oldu Čevoru, ale puk se odrazil od brusle a hokejky vracejícího se Pavla Mička za záda brankáře Lukáše Staňka - 1:1. Na konci 14. minuty pak Michael Resler zadovkou uvolnil Oldu Čevoru a ten poslal Krajánky do vedení - 2:1. V 18. minutě pak střelu Vladimíra Knapa dorazil za záda brankáře Karel Mifek a zvýšil na 3:1.  Za dalších 23 sekund se nadechl k dlouhému sólu Lukáš Musil. K vedení puku použil pouze jednu ruku, prošel celé hřiště a zvýšil na 4:1. Za dalších 71 sekund předvedli Krajánci další velmi pěknou akci. Pohlednou kombinaci zakončil Tomáš Rozlílek nahrávkou na Oldu Čevoru, který do prázdné branky zakončil první polovinu utkání - 5:1. Ve 28. minutě si ,,drze" zopakoval velké sólo Lukáš Musil a zvyšoval již na 6:1. Za dalších 18 sekund se sólově prosadil ve vlastním oslabení i neúnavný Lukáš Heřmanský a po jeho průniku dokončil svůj hattrick Olda Čevora na 7:1. Na začátku 30. minuty po přihrávce Michala Bohatého napřáhl za červenou Karel Mifek a k překvapení všech skončil puk přes lapačku za zády Lukáše Staňka - 8:1. 

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Lukáš Musil 2, Karel Mifek 2, Michael Resler - Jiří Šebrle. Asistence: Michael Resler, Vladimír Knap, Tomáš Rozlílek, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý - David Karpíšek. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Radim Matoušek. Vyloučení: 5:1. Využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Sestava - Krajánci Ústí n/O: Milan Beneš - Lukáš Heřmanský, Lukáš Musil, Michal Bohatý, Michal Schlögl, Vladimír Knap, Petr Kovář, Karel Mifek, Michael Resler, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek. Sestava - Typos CZ Č. Třebová: Lukáš Staněk - Jarmil Konečný, Zdeněk Řehák, Pavel Mička, Jan Zahálka, Tomáš Hofman, David Karpíšek, Vladimír Chudý, Dušan Kvapil, Jaroslav Tlapák, Pavel Vídeňský, Jaroslav David, Petr Habrman, Petr Zahálka, Jiří Šebrle.

Komentáře k tomuto článku