Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 V úvodním duelu druhého ročníku podlehli Krajánci Heat-Techu Lanškroun

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 V úvodním duelu druhého ročníku podlehli Krajánci Heat-Techu Lanškroun

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 V úvodním duelu druhého ročníku podlehli Krajánci Heat-Techu Lanškroun

Vytvořeno:29. 4. 2016, 8:14   (upraveno 29. 4. 2016, 8:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Úvodní duel nezastihl Krajánky v dobré formě. Soupeř z Lanškrouna byl produktivnější v zakončování a zaslouženě si odvezl výhru.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat-Tech Lanškroun 4:8 (0:1, 2:1, 1:3, 1:2)

Už v 5. minutě po akci Filipa Večeře otevřel skóre utkání Jan Juřina a lanškrounský tým šel do vedení - 0:1, Ve 22. minutě se prosadil David Babák a z jeho asistence zvýšil Filip Večeř na 0:2. Ve 23. minutě Krajánci odpověděli a po přihrávce Karla Horáka snížil Oldřich Čevora na 1:2. Ve 24. minutě se Krajánci dočkali i vyrovnání a opět u toho byli stejní hráči. Po odvážném průniku Karla Horáka Oldřich Čevora vyrovnal na 2:2. Ve 27. minutě ale Jan Juřina vrátil lanškrounskému celku vedení - 2:3. Ve 28. minutě se navíc prosadil rychlý Patrik Konečný a po jeho asistenci zvýšil Radek Novák na 2:4. Ve 30. minutě po pěkné akci Oldřicha Čevory odpověděl Petr Moravec snížením na 3:4. Za dalších 35 sekund se ale prosadil Patrik Konečný a opět Radek Novák skóroval na 3:5. Ve 39. minutě se Patrik Konečný prosadil individuálně a zvýšil na 3:6. Ve 46. minutě skóroval David Bednář z přihrávky Patrika Konečného na 3:7. Za dalších jedenáct sekund odpověděl Karel Horák po rychlé akci Petra Moravce na 4:7. Ve 47. minutě měl Heat-Tech poslední slovo, když po přihrávce Filipa Večeřa prostřelil Lukáše Vavřinu naposledy v utkání Jan Juřina a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:8.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Petr Moravec, Karel Horák - Jan Juřina 3, Radek Novák 2, Filip Večeř, Patrik Konečný, David Bednář. Asistence: Karel Horák 2, Oldřich Čevora, Petr Moravec - Patrik Konečný 3, Filip Večeř 2, David Babák. Vyloučení: 3:1, bez využití. Rozhodčí: Štěpán Švec. Sestava - Krajánci: Lukáš Vavřina - Karel Horák (1,5), Pavel Pokorný, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Tomáš Lesák, Karel Mifek, Pavel Musil, Michael Resler (3). Sestava - Heat-Tech Lanškroun: Michal Šparlinek - Jan Juřina, David Bednář, Petr Mík st. (1,5), David Babák, Filip Večeř, Radek Novák, Michal Janků, Patrik Konečný. 

Komentáře k tomuto článku