Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 V úvodu sezóny Krajánci deklasovali českotřebovský Lomax patnácti zásahy!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 V úvodu sezóny Krajánci deklasovali českotřebovský Lomax patnácti zásahy!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 V úvodu sezóny Krajánci deklasovali českotřebovský Lomax patnácti zásahy!!!

Vytvořeno:13. 9. 2015, 16:18   (upraveno 14. 9. 2015, 8:27)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po loňských patáliích v závěru soutěže, kdy Krajánci po kontumacích obsadili konečné deváté místo, si chtějí letos spravit chuť. Družstvo postihly odchody, ale přišli i noví kvalitní hráči, z nichž hned dva zasáhli v úvodním duelu do hry. S Lomaxem Krajánci v loňské sezóně sehráli dva vyrovnané duely, ovšem i Lomax postihly odchody a družstvo vydrželo bojovat s Krajánky jen úvodní čtvrthodinu a pak už se rozjel brankostroj ústeckého celku, když pěti zásahy zazářil Lukáš Heřmanský a hattricku dosáhli Oldřich Čevora a Michal Schlögl. Po zranění zasáhl po dlouhé pauze do hry i úspěšně Lubomír Nespěšný a premiérové branky vsítili nováčci Jan Drozd a Petr Moravec.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Lomax Česká Třebová 15:1 (4:0, 11:1)

V úvodních osmi minutách se akce střídaly na obou stranách, ovšem oba brankáři Milan Beneš a na druhé straně František Janda byli pozorní. Až v 9. minutě přihrál na polovině Michael Resler na najetého Tomáše Rozlílka, ten se prosadil přes obránce a otevřel skóre utkání - 1:0. V závěru první poloviny pak zaúřadovala dvojice Michael Resler a Lukáš Heřmanský. Nejprve v 18. minutě uvolnil Michael Resler najetého Lukáše Heřmanského a ten blafákem zvýšil na 2:0. Za dalších 31. sekund zužitkoval Lukáš Heřmanský další asistenci Michaela Reslera a zvýšil už na 3:0.  Za dalších 87 sekund po další přihrávce Michaela Reslera pak rychlý Lukáš Heřmanský dokončil svůj hattrick v utkání - 4:0. Hned v úvodu druhé části ve 22. minutě našel přesnou přihrávkou od mantinelu Miroslav Resler Oldřicha Čevoru a ten přidal pátý gól na 5:0. Za dalších 63 sekund uvolnil Miroslav Resler pro změnu Michala Schlögla a ten přidal branku na 6:0. Za další tři minuty se individuálně prosadil Tomáš Rozlílek a zvýšil na 7:0. Ve 28. minutě si najel před branku Jan Drozd a zužitkoval asistenci Michaela Reslera zpoza branky na 8:0. A pořád toho Krajánci neměli dost. Lomax očividně odpadl fyzicky a hráči pouze přihlíželi dalším brankám v síti Františka Jandy.  Na konci 28. minuty uvolnil Petr Moravec Oldřicha Čevoru a ten zvýšil na 9:0. Na začátku 30. minuty po přihrávce Michaela Reslera zaokrouhlil stav Lukáš Heřmanský na 10:0. Za necelou minutu po pěkné kombinaci přihrával Petr Moravec a Oldřich Čevora zvýšil na 11:0. Za dalších 21 sekund po pasu Lubomíra Nespěšného se trefil popáté Lukáš Heřmanský na 12:0. Ve 33. minutě se po přihrávce Rostislava Teleckého nadechl k sólu Martin Hapala ml. a snížil blafákem na 12:1. Ve 35. minutě našel Miroslav Resler najetého Petra Moravce a ten odpověděl na 13:1. Ve 37. minutě zakončil pěknou kombinaci Lukáš Heřmanský ideální nahrávkou na Michala Schlögla a ten zvýšil na 14:1. Ve 39. minutě předvedli Krajánci další pěknou akci, kterou zakončil po přihrávce Michaela Reslera dokončeným hattrickem Michal Schlögl na konečných 15:1. 

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 5, Oldřich Čevora 3, Michal Schlögl 3, Tomáš Rozlílek 2, Jan Drozd, Petr Moravec - Martin Hapala ml. Asistence: Michael Resler 7, Miroslav Resler 3, Petr Moravec 2, Lukáš Heřmanský, Lubomír Nespěšný - Rostislav Telecký. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Libor Hons, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd (2), Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Lukáš Heřmanský, Michael Resler, Michal Schlögl, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek. Lomax Česká Třebová: František Janda - Tomáš Fišer, Martin Krása, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Jiří Pávíček, Rostislav Telecký (2), Milan Tomeš, Marek Tomeš, Milan Vopařil, Martin Sršeň, Dušan Schlögl.

Komentáře k tomuto článku