Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Brankáře Šparlinka utkání nebavilo a po první čtvrtině bylo po utkání!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Brankáře Šparlinka utkání nebavilo a po první čtvrtině bylo po utkání!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Brankáře Šparlinka utkání nebavilo a po první čtvrtině bylo po utkání!

Vytvořeno:22. 5. 2020, 8:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Žamberk letos notně posílil a přestože Krajánci také posílili o duo Husáků, tak od prvních minut tahalo za kratší konec. Náhradní brankář Michal Šparlinek přišel 5 minut před zápasem a po prvních gólech to v brance zabalil. Nutno přiznat, že Žamberk hrál dobře a když už si Krajánci šanci vytvořili, tak stál v brance jistý Renďa Toman. Opět soupeř využil všechny přesilovky a Krajánci tedy pokračují bez bodů...

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 2:14 (1:6, 0:1, 1:5, 0:3)

Už ve 23. sekundě po kombinaci Erika Vápeníka a Tadeáše Peška překvapil Šparlinka dorážkou Jakub Stejskal - 0:1. V 7. minutě ale po asistenci Vladimíra Dohy skončil tečovaný lob Marka Šťastného za zády René Tomana a bylo vyrovnáno - 1:1. V 9. minutě ale odpověděl Tomáš Diblík po spolupráci s Martinem Brožkem a vrátil Stilmatu vedení - 1:2. Za dalších 47 sekund využil první přesilovku po kombinaci Jakuba Stejskala a Tadeáše Peška Erik Vápeník - 1:3. Za dalších 26 sekund se prosadil individálně Tomáš Diblík na 1:4 a za dalších 30 sekund také Erik Vápeník - 1:5. Hrozivé skóre první čtvrtiny uzavřel tři sekundy před jejím koncem Tadeáš Pešek po akci Jakuba Cika - 1:6. Ve druhé části už Krajánci hráli lépe a rozchytal se i Michal Šparlinek. Dva samostatné nájezdy neproměnil Stanislav Husák ml., a tak udeřil opět Stilmat. V 18. minutě po přihrávce Martina Brožka mířil Přesně Tomáš Diblík a dokončil tak svůj hattrick - 1:7. Ve třetí části pak ve 31. minutě překonal Šparlinka Petr Nosál po spolupráci s Tomášem Diblíkem - 1:8. V následující minutě po asistenci Tadeáše Peška dokončil svůj hattrick Erik Vápeník na 1:9. Výsledek pak zaokrouhlil ve 33. minutě Jakub Stejskal po akci Tadeáše Peška - 1:10. Na konci 34. minuty po přihrávce Stanislava Husáka ml. se protáhl až k brance Tomana Miroslav Resler a střelou pod horní tyč snížil na 2:10.  Třetí část pak uzavřel v početní výhodě Tadeáš Pešek po spolupráci  s Jakubem Cikem a Erikem Vápeníkem - 2:11. Do třetí části vstoupili Krajánci další neproměněnou šanci Stanislava Husáka ml,. a také Jiřího Lunky. Ve 41. minutě ale po akci Jakuba Stejskala zvýšil Jakub Cik n 2:12. Ve 46. minutě využil další početní výhodu Petr Nosál (2:13) a ve 48. minutě stejný hráč dokončil svůj hattrick po akci Tadeáše Peška na konečných 2:14.

Fakta - branky: Marek Šťastný, Miroslav Resler - Petr Nosál 3, Tomáš Diblík 3, Erik Vápeník 3, Jakub Stejskal 2, Tadeáš Pešek 2, Jakub Cik. Asistence: Vladimír Doha, Stanislav Husák ml. - Tadeáš Pešek 5, Jakub Stejskal 2, Martin Brožek 2, Jakub Cik 2, Erik Vápeník 2, Tomáš Diblík. Vyloučení: 3:1, využití: 0:3. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Michal Šparlinek - Miroslav Resler, Jiří Drobný, Michael Resler, Vladimír Doha (2), Marek Šťastný, Stanislav Husák st. (2), Stanislav Husák ml., Jiří Lunka (2). Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Petr Nosál, Jakub Stejskal, Tadeáš Pešek (2), Roman Papáček, Martin Brožek, Tomáš Diblík, Jakub Cik, Erik Vápeník.

Komentáře k tomuto článku