Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Dvanáct branek si odvezl českotřebovský Typos CZ - čtyřikrát skóroval Oldřich Čevora!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Dvanáct branek si odvezl českotřebovský Typos CZ - čtyřikrát skóroval Oldřich Čevora!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Dvanáct branek si odvezl českotřebovský Typos CZ - čtyřikrát skóroval Oldřich Čevora!

Vytvořeno:20. 9. 2015, 18:36
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém utkání se Krajánci popasovali s českotřebovským Typosem CZ. I tentokrát došlo na brankostroj, když čtyřikrát se trefil kanonýr Oldřich Čevora. V sestavě se objevili poprvé Tomáš Lesák a Michal Bohatý. Tentokrát Krajánci byli hodní na útočníky soupeře a ,,nechali" je čtyřikrát skórovat.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Typos CZ Česká Třebová 12:4 (6:2, 6:2)

Už ve čtvrté minutě uvolnil Oldřich Čevora Jana Drozda a jeho střela skončila za zády Lukáše Staňka - 1:0. Zdálo se, že to půjde samo, ale Typos v 9. minutě využil přesilovku, když po asistenci Ondřeje Kudrny Jan Zahálka vyrovnal na 1:1. V 10. minutě pak přenechal za modrou puk Michael Resler a Oldřich Čevora přesně mířenou střelou k tyči vrátil Krajánkům vedení - 2:1. V 11. minutě pak po asistenci Tomáše Rozlílka skóroval Miroslav Resler na 3:1. V 16. minutě po pasu Lubomíra Nespěšného vystřihl blafák Michal Schlögl a zvýšil na 4:1. V 18. minutě ale Typos odpověděl brankou Ondřeje Kudrny, kterého poslal do šance Jan Zahálka - 4:2. Za necelou minutu si ale Oldřich Čevora zpracoval rukou vysoký puk, předložil ho před branku na Tomáše Rozlílka a jeho střelu dorazil za záda Lukáše Staňka Michael Resler - 5:2. Za dalších 16 sekund se protáhl až k brance po pěkném sólu Lukáš Heřmanský a jeho zpětnou přihrávku zužitkoval Michal Schlögl - 6:2. To Krajánky ukolébalo a přenechali na začátku druhé poloviny Typosu iniciativu. Už ve 22. minutě se podruhé prosadil Jan Zahálka, který dorazil přihrávku Dušana Kvapila - 6:3. Ve 25. minutě Krajánci ztratili puk a po asistenci Jarmila Konečného skóroval pohotovou střelou Jiří Šebrle na 6:4. Ař po této trefě se Krajánci probudili a vrátili se postupně ke své kombinační hře. Na začátku 28. minuty po asistenci Oldřicha Čevory zakončoval pěknou akci Tomáš Rozlílek na 7:4. Ve 34. minutě uvolnil Michael Resler Jana Drozda a jeho přesně mířená střela skončila v brance - 8:4. Ve 36. minutě po přihrávce Michaela Reslera střílel za modrou Oldřich Čevora a zvýšil na 9:4. Desítka na sebe dolouho nenechala čekat. Šťastným střelcem byl Michal Bohatý, který ,,konečně" zužitkoval přihrávku Michala Schlögla - 10:4. Ve 38. minutě vybojoval puk na modré Miroslav Resler, uvolnil najetého Oldřicha Čevora a ten blafákem zvýšil na 11:4 a zvaršil tak svůj dobrý výkon dokončeným hattrickem. Ve 40. minutě po kombinaci Michaela Reslera a Jana Drozda zakončoval akci do prázdné branky opět Oldřich Čevora a upravil stav na konečných 12:4.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 4, Jan Drozd 2, Michal Schlögl 2, Michal Bohatý, Tomáš Rozlílek, Michael Resler, Miroslav Resler - Jan Zahálka 2, Jiří Šebrle, Ondřej Kudrna. Asistence: Michael Resler 3, Oldřich Čevora 2, Tomáš Rozlílek 2, Jan Drozd, Lukáš Heřmanský, Lubomír Nespěšný, Miroslav Resler, Michal Schlögl - Jarmil Konečný, Jan Zahálka, Dušan Kvapil, Ondřej Kudrna. Vyloučení: 2:3, využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes, Josef Halbrštát. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný (2), Tomáš Lesák, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Miroslav Resler, Jan Drozd, Oldřich Čevora, Michael Resler, Tomáš Rozlílek (2). Sestava - Typos CZ Česká Třebová: Lukáš Staněk - Jarmil Konečný, Roman Špička, Pavel Mička (2), Jan Zahálka (2), Jiří Šebrle, Dušan Kvapil (2), Jaroslav David, Petr Habrman, David Štěpán, Ondřej Kudrna.

Komentáře k tomuto článku