Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Krajánci i ve druhém utkání bez větších problémů zdolali českotřebovské LDM

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Krajánci i ve druhém utkání bez větších problémů zdolali českotřebovské LDM

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Krajánci i ve druhém utkání bez větších problémů zdolali českotřebovské LDM

Vytvořeno:30. 9. 2012, 21:26   (upraveno 11. 4. 2013, 15:33)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ani ve druhém mistrovském utkání nebyl soupeř z LDM pro ústecké družstvo moc velkou překážkou. Přesto českotřebovský celek po opatrném začátku vzdoroval až do 19. minuty, kdy se Krajánci začali stále více prosazovat a překonávat výborného Radka Ehrenbergera v brance soupeře.

Krajánci Ústí nad Orlicí - LDM ČEská Třebová 7:1 (3:1, 4:0)

Už ve 2. minutě uvolnil Michael Resler Pavla Musila a ten překonal Radka Ehrenbergera - 1:0. Až v 10. minutě poslal Tomáš Lesák do šance Michala Schlögla a ten zvýšil na 2:0. Za necelé dvě minuty ale po přihrávce Dalibora Nováka ml. snížil Jiří Jebousek na 2:1. To Krajánky zaskočilo a soupeř si následně vytvořil i několik šancí, ale Milan Beneš se už ale překonat nenechal. Na začátku 19. minuty dojel vyhozený puk Pavel Musil a po jeho přihrávce zvýšil z voleje Lukáš Heřmanský na 3:1 a uzavřel tak první polovinu zápasu. Hned na začátku 23. minuty po asistenci Lukáše Heřmanského zvýšil Michal Bohatý střelou z dálky na 4:1. V následující minutě po pasu Lubomíra Nespěšného přidal další branku povedeným blafákem Lukáš Heřmanský na 5:1. Ve 33. minutě po spolupráci s Dušanem Schlöglem přidal šestý gól do sítě soupeře Michael Resler - 6:1. Za necelou minutu pak pečetil výhru Krajánků po asistenci Tomáše Lesáka dokončeným hattrickem nejlepší muž zápasu Lukáš Heřmanský - 7:1.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 3, Pavel Musil, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Michael Resler - Jiří Jebousek. Asistence: Tomáš Lesák 2, Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Lubomír Nespěšný, Dušan Schlögl. Vyloučení: 1:3 (Michael Resler - Daniel Broulík, Vladimír Marek, Dušan Gremlica). Rozhodčí: Filip Maršík, Josef Halbrštát. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Dušan Schlögl, Tomáš Lesák - Pavel Musil, Michael Resler, Michal Schlögl, Lubomír Nespěšný - Josef Crha, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý. LDM ČT: Radek Ehrenberger - Dušan Gremlica, Daniel Broulík, Libor Gremlica, Jiří Jebousek, Tomáš Kareš, Libor Šplíchal, Vladimír Marek, Dalibor Novák ml., Miroslav Vaňous, Robert Rybka. 

Komentáře k tomuto článku