Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Na o třicet let v průměru mladší Čerty z Lanškrouna Krajánci nestačili....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Na o třicet let v průměru mladší Čerty z Lanškrouna Krajánci nestačili....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Na o třicet let v průměru mladší Čerty z Lanškrouna Krajánci nestačili....

Vytvořeno:10. 5. 2015, 13:42
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Velmi mladý tým Čertů z Lanškrouna byl nad síly Krajánků. Od prvních minut byli Lanškrounští rychlejším týmem a předváděli i nápadité kombinace, které zkušeně zakončovali. Nebýt výborného výkonu Jiřího Kaplana v brance, tak by skóre bylo mnohem horší. Krajánci se snažili poctivě bránit, ale Čerti nacházeli i sebemenší skulinky v obraně, které tvrdě trestali. Výsledek je i přesto přijatelný.

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - Čerti Lanškroun 2:10 (1:2, 0:3, 1:2, 0:3)

Od prvních minut se snažili Krajánci poctivě bránit a co nejdéle udržet puk na svých holích a nepustit rychlé Čerty do kombinací. To se dařili celkem dlouho a navíc se po přihrávce Michaela Reslera prosadil individuálně Miroslav Resler a poslal Krajánky ve 4. minutě do vedení - 1:0. To si ústecký celek držel až do konce 8. minuty, kdy po přihrávce Jiřího Mareše srovnal stav Dominik Kačerovský - 1:1. Za dalších 59 sekund pro změnu přihrával Petr Masopust a opět nejlepší hráč na hřišti Dominik Kačerovský poslal Čerty do vedení - 1:2. Dalších sedm minut Krajánci urputně bránili, ovšem při vyloučení Miloše Černého zvýšil po asistencích Marcela Krejčího a Dominika Marka Michal Janík na 1:3. V 19. minutě se pak prosadil opět Dominik Marek a další Dominik, a to Kačerovský, dokončil svůj hattrick na 1:4. Druhou část pak uzavřel v další přesilovce Marcel Krejčí po kombinaci Aleše Krejčího a Dominika Marka - 1:5. Dalších devět minut opět Krajánci branili, ale několikarát se dostali i do vyložených šancí. Dvakrát se neprosadil tváří v tvář brankáři Michael Resler a jednou i Stanislav Kraitl. Až ve 29. minutě po rychlém protiútoku a kombinaci Miroslava Reslera a Michaela Reslera snížil střelou ktyči Karel Mifek na 2:5. To ale bylo ze strany Krajánků již vše. Další minuty už patřili pouze dravým Čertům. Ve 33. minutě po akci Petra Masopusta střílel přesně Michal Sedláček - 2:6. Třetí část púak uzavřel za dalších 45 sekund po samostatné akci Dominik Kačerovský - 2:7. V poslední čtvrtině si sice Krajánci několik příležitostí vytvořili, ale proměňování bylo opět nulové, a to i díky výbornému brankáři Janu Pánkovi. Ve 39. minutě po asistenci Dominika Kačerovského zvýšil Michal Sedláček na 2:8. Za další čtyři minuty se prosadil individuálně Petr Masopust - 2:9. Skóre celého zápasu uzavřel ve 45. minutě po kombinaci Petra Masopusta a Dominika Marka dokončeným hattrickem Michal Sedláček - 2:10.

Fakta - branky: Miroslav Resler, Karel Mifek - Dominik Kačerovský 4, Michal Sedláček 3, Michal Janík, Petr Masopust, Marcel Krejčí. Asistence: Michael Resler 2, Miroslav Resler - Dominik Marek 4, Petr Masopust 3, Dominik Kačerovský, Jiří Mareš, Aleš Krejčí, Marcel Krejčí. Vyloučení: 5:1, využití: 0:2. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí "B": Jiří Kaplan - Miroslav Resler (4), Karel Mifek, Petr Lustyk, Michael Resler (4), Stanislav Kraitl, Martin Černý, Miloš Černý (2). Sestava - Čerti Lanškroun: Jan Pánek - Dominik Kačerovský, Jiří Mareš, Michal Sedláček, Aleš Krejčí (2), Marcel Krejčí, Michal Janík, Dominik Marek, Petr Masopust.

Komentáře k tomuto článku