Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Vloni třetí Třebovice udělila Krajánkům lekci z produktivity!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Vloni třetí Třebovice udělila Krajánkům lekci z produktivity!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Vloni třetí Třebovice udělila Krajánkům lekci z produktivity!

Vytvořeno:30. 9. 2013, 23:06   (upraveno 1. 12. 2013, 22:42)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Další soupeř Krajánků Třebovice byla jediným týme, který vloni Krajánky porazil. V letošním duelu zahájili Krajánci náporem a jedna šance střídala druhou. Krajánci neproměnili ani ty nejvyloženější šance, a tak zaútočil soupeř a během 89-ti sekund nasázela Krajánkům čtyři branky a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 3:7 (2:4)

Krajánci zahájili utkání náporem a především Lukáš Heřmanský předváděl, jak se dá zahazovat jedna šance za druhou. Netrefili se ani ostatní, a tak udeřil soupeř. V 17. minutě uvolnil Tomáš Mikulecký v rychlém brejku Daniela Dvořáka a ten poslal své mužstvo do vedení - 0:1. Za dalších 40 sekund ujel Krajánkům pro změnu Lubomír Matějka a po jeho přihrávce zvýšil Josef Mastík na 0:2. Za dalších 23 sekund si to oba vyměnili a po přihrávce Josefa Mastíka zvýšil Lubomír Matějka na 0:3. Aby toho nebylo málo, tak za dalších 26 sekund vyhrál Jaroslav Mládek vhazování a Jiří Drobný se trefil přesně od modré - 0:4. Krajánci se ještě v závěru poloviny snažili o zvrat a za dalších dvecet sekund po přihrávce Josefa Matyáše snížil tečí Tomáš Rozlílek na 1:4. Dvě sekundy před koncem poloviny pak po přihrávce Michala Bohatého vymetl šibenici branky Davida Koláře Lukáš Heřmanský - 2:4. Ve druhé polovině si už ale Třebovice hlídala vedení a jen čekala na chyby Krajánků. A ty přišly. Už ve 26. minutě uvolnil Martin Chadima Jiřího Hozáka a ten zvýšil vedení Třebovice na 2:5. Za dalších pět minut po asistenci Lubomíra Matějky mířil přesně Tomáš Mikulecký a z Krajánky to bylo zlé - 2:6. Na konci 39. minuty sice po úniku Lukáše Heřmanského a jeho přesné nahrávce Michael Resler pod horní tyč snížil na 3:6, ale i na tento gól Třebovice odpověděla. Osm sekund před koncem utkání pak po asistenci Tomáše Jirufa dorážel do odkryté branky puk opět Tomáš Mikulecký a Třebovice tak pečetila svou výhru na konečných 3:7.

Fakta - branky: Tomáš Rozlílek, Lukáš Heřmanský, Michael Resler - Tomáš Mikulecký 2, Daniel Dvořák, Josef Mastík, Lubomír Matějka, Jiří Drobný, Jiří Hozák. Asistence: Josef Matyáš, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský - Lubomír Matějka 2, Tomáš Mikulecký, Josef Mastík, Jaroslav Mládek, Martin Chadima, Tomáš Jiruf. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Filip Maršík. Vyloučení: 3:4, Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Lukáš Heřmanský - Michael Resler, Pavel Musil - Karel Mifek, Josef Matyáš - Tomáš Rozlílek - Jaroslav Šeda. Sestava - Třebovice: David Kolář - Jiří Drobný, Daniel Dvořák, Petr Havran, Jiří Hozák, Martin Chadima, Tomáš Jiruf, Josef Mastík, Lubomír Matějka, Tomáš Mikulecký, Jaroslav Mládek, Tomáš Sirový, Jiří Voříšek.

Komentáře k tomuto článku