Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Banditi náskok z první čtvrtiny nakonec udrželi a Krajánci se dočkali druhé prohry!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Banditi náskok z první čtvrtiny nakonec udrželi a Krajánci se dočkali druhé prohry!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Banditi náskok z první čtvrtiny nakonec udrželi a Krajánci se dočkali druhé prohry!

Vytvořeno:5. 5. 2016, 23:16
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovští Banditi letos posílili a mladé mužstvo se rapidně zlepšilo. Čekalo se, co to z Krajánky udělá. Hned v úvodní čtvrtině po několika chybách Krajánci prohrávali 1:4, ovšem v průběhu zápasu zlepšenou hrou postupně začali dotahovat náskok soupeře. Ten v závěru vedl 7:4, ovšem v poslední čtvrtině se Krajánci dotáhli až na rozdíl branky, ale dvanáctisekundová hra bez brankáře nepřinesla své ovoce.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 6:7 (1:4, 2:1, 0:2, 3:0)

Už ve 2. minutě Krajánci překvapili Bandity rychlým protiútokem Karla Horáka, z jehož přihrávky se štěstím poslal Krajánky do vedení Pavel Musil - 1:0. Radost trvala ale necelé tři minuty, když po akci Romana Špičky vyrovnával Štěpán Švec na 1:1. Na začátku 8. minuty pak zužitkoval Roman Špička nahrávku Josefa Hynka a Banditi šli do vedení - 1:2. Krajánci začali propadat a toho využil za dalších 23 sekund opět Josef Hynek, po jehož asistenci zvýšil Jan Jirmásek na 1:3. Další hrubka Krajánků pak pečetila úvodní dějství, když po přihrávce Jana Jirmáska skóroval Roman Špička - 1:4. Na začátku 15. minuty se ale prosadil Oldřich Čevora a z jeho přihrávky Karel Horák snížil na 2:4. Ve 20. minutě pak odebral Michael Resler puk Štěpánu Švecovi a po jeho přihrávce snížil Miroslav Resler na 3:4. Na konci 22. minuty ale Banditi využili dalšího zaváhání v obraně Krajánků a po přihrávce Štěpána Švece odpověděl brankou Jan Jirmásek na 3:5. Krajánci se ale snažili, vytvářeli si vyložené šance, ovšem ztroskotávali na Radkovi Ehrenbergerovi. Naopak Banditi byli úspěšní na konci 29. minuty, kdy asistenci Josefa Hynka zužitkoval opět Jan Jirmásek a dokončil tak svůj hattrick - 3:6.Ve 36. minutě pak stejný hráč opět skóroval do sítě jinak výborného Lukáše Vavřiny, tentokráte z přihrávky Romana Špičky - 3:7. O osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Krajánci ale zbraně nesložili, přeskupili své řady a vpřed šel Marek Šťastný. Ve 42. minutě obral obránce Banditů o puk ve středu hřiště Michael Resler a po jeho přihrávce se individuálně prosadil právě Marek Šťastný, který snížil na 4:7. Na začátku 44. minuty pak po ideální přihrávce Karla Horáka upravil stav Pavel Musil na 5:7. Až dvanáct sekund púřed koncem se opět prosadil výborně hrající Karel Horák a Pavel Musil korunoval svůj vynikající výkon dokončeným hattrickem a snížil na 6:7. Krajánci pak přistoupili ke hře bez brankáře, ale pětice hráčů už měla pramálo času k vyrovnání. 

  Fakta - branky: Pavel Musil 3, Karel Horák, Miroslav Resler, Marek Šťastný - Jan Jirmásek 4, Roman Špička 2, Štěpán Švec. Asistence: Karel Horák 3, Michael Resler 2, Oldřich Čevora - Josef Hynek 3, Roman Špička 2, Štěpán Švec, Jan Jirmásek. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Karel Horák, Tomáš Lesák, Oldřich Čevora, Pavel Musil, Miroslav Resler, Marek Šťastný, Michael Resler (1,5), Petr Lustyk. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Michal Mrštný, Jan Jirmásek, Tomáš Čejka, Štěpán Švec, Josef Hynek, Roman Špička.

Komentáře k tomuto článku