Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Fuzik a Váně zařídili první prohru Krajánků!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Fuzik a Váně zařídili první prohru Krajánků!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Fuzik a Váně zařídili první prohru Krajánků!

Vytvořeno:10. 5. 2017, 7:34   (upraveno 10. 5. 2017, 7:45)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím duelu nenašli tentokrát Krajánci recept na celek českotřebovských Banditů. Především řádili Jakub Fuzik (4+1) a Miroslav Váně (2+4). Krajánci propadli v proměňování šancí, a tak zákonitě musela přijít první prohra v soutěži.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 4:8 (1:1, 1:2, 1:2, 1:3)

Krajánci do zápasu vstoupili lépe a na konci 2. minuty po přihrávce Michaela Reslera otevřel skóre zápasu Jan Peška - 1:0. Až v 6. minutě se prosadil z přihrávky Josefa Hynka Miroslav Váně a bylo srovnáno - 1:1. Ve druhé čtvrtině dokonal ve 21. minutě obrat Jakub Fuzik, když opět branku připravil Josef Hynek - 1:2. Na začátku 22. minuty ale Oldřich Čevora uvolnil Petra Moravce a ten srovnal stav na 2:2. Ve 24. minutě ale vrátil Banditům vedení Josef Hynek po akci Jakuba Fuzika - 2:3. Do třetí části vstoupili ve 26. minutě brankou Banditi, když se trefil Miroslav Váně po asistenci Tomáše Čejky - 2:4. Ve 28. minutě se Krajánci pokusili vrátit do zápasu a po přihrávce Miroslava Reslera snížil Lubomír Nespěšný na 3:4. Ve 30. minutě se ale prosadil Miroslav Váně a po jeho akci Jakub Fuzik prostřelil Jiřího Kaplana a zvýšil na 3:5. V posledním dějství už Banditi zvrat nepřipustili. Na konci 37. minuty se opět prosadil Miroslav Váně a Jakub Fuzik zvýšil přesnou střelou na 3:6 a dokončil tak svůj hattrick v utkání. Za další dvě minuty to byl opět neúnavný Miroslav Váně, který připravil příležitost pro Tomáše Čejku, který zvyšoval na 3:7. Ve 41. minutě po asistenci Petra Moravec odpověděl Oldřich Čevora snížením na 4:7. V poslední minutě zápasu ale pečetili zaslouženou výhru Banditů nejlepší hráči na hřišti - střelec branky Jakub Fuzik a asistent Miroslav Váně - 4:8.

Fakta - branky: Jan Peška, Petr Moravec, Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora - Jakub Fuzik 4, Miroslav Váně 2, Josef Hynek, Tomáš Čejka. Asistence: Michael Resler, Oldřich Čevora, Miroslav Resler, Petr Moravec - Miroslav Váně 4, Josef Hynek 2. Jakub Fuzik, Tomáš Čejka. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Marek Šťastný (1,5), Josef Crha, Michael Resler, Jan Peška (1,5). Sestava - Banditi Česká Třebová: Petr Procházka - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Tomáš Čejka, Matěj Švec, Tomáš Doubrava (3), Jakub Fuzik, Josef Hynek, Miroslav Váně.

Komentáře k tomuto článku