Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Krajánci udolali i dosud neporažený záludně hrající českotřebovský Flyers

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Krajánci udolali i dosud neporažený záludně hrající českotřebovský Flyers

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Krajánci udolali i dosud neporažený záludně hrající českotřebovský Flyers

Vytvořeno:29. 9. 2015, 13:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím kole se Krajánci utkali s dosud neporaženým Flyers. Toto nejzáludnější družstvo soutěže letos posílilo a na jeho hře to bylo hned znát. Od prvních minut se hrál rychlý hokej, ovšem lepší koncovku nakonec předvedli Krajánci, když ve druhém poločase už Flyers rychlostí nestačilo a pouze bránilo a vypomáhalo si opět svou záludností.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 5:1 (2:0, 3:1)

Úvodní desetiminutovka přinesla rychlý hokej, ovšem oba brankáři byli vždy na místě. Až v 11. minutě se proháčkoval do třetiny Flyers Oldřich Čevora a předložil puk jako na podnose najetému Tomáši Lesákovi, který otevřel skóre utkání - 1:0. To ústecké družstvo povzbudilo a na konci 13. minuty uvolnil Milan Boucník Oldu Čevoru a ten zvýšil na 2:0. Hned od prvních minuýt druhé poloviny se Krajánci tlačili na polovinu Flyers, ale stačila chvilka nepozornosti, Krajánci ztratili v útočném pásmu puk a po pasu Petra Blažka prostřelil Milana Beneše přes bránícího Jana Drozda k tyči Filip Kmošek - 2:1. Krajánci ale našli odpověď velmi rychle. Ve 25. minutě si najel v početní výhodě před branku od modré Jan Drozd a zužitkoval do horního rohu branky ideální nahrávku Petra Moravce - 3:1. V dalším průběhu zápasu Flyers párkrát zahrozilo, ovšem Milan Beneš už si svou svatyni pohlídal. Několik vyložených šancí nezakončil Petr Moravec, Olda Čevora, Miroslav Resler, Milan Boucník i Michael Resler. Až ve 33. minutě poslal přesnou přihrávku od vlastní modré Petr Moravec na najetého Michaela Reslera, který přebruslil obránce a zvýšil na 4:1. O tři minuty později přihrál Michael Resler zpoza branky na Milana Boucníka, ale jeho střela se odrazila od konstrukce tak neš'tastně, že trefila bradu Michaela Reslera, který však po ošetření pokračoval ve hře. Ve 38. minutě se ve vlastním oslabení dočkal i Milan Boucník, který zužitkoval přihrávku Oldřicha Čevory a upravil stav na konečných 5:1. V utkání navíc nepochopitelně neuznal Krajánkům ještě jeden gól.

Fakta - branky: Tomáš Lesák, Oldřich Čevora, Jan Drozd, Michael Resler, Milan Boucník - Filip Kmošek. Asistence: Oldřich Čevora 2, Petr Moravec 2, Milan Boucník - Petr Blažek. Vyloučení: 3:4, využití: 1:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Filip Maršík, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Tomáš Rozlílek, Jan Drozd, Miroslav Resler (2), Milan Boucník, Michael Resler (4), Pavel Musil. Sestava - Flyers Česká Třebová: Patrik Mazal - David Kmošek (2), Filip Kmošek, Tomáš Bělka, Roman Mastík, Jaroslav Žídek (4), Miroslav Dejdar, Tomáš Kalina, Petr Blažek (2), Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát. 

Komentáře k tomuto článku